Tanışalım...

Başlatan Nazire, Şubat 07, 2006, 02:31:47 ÖS

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

derwisch

selam,

Sevgili "melisözge", elimden geldigi kadar, neden olmasin. Önce söylemeliyimki "yalnis" degil "yanlis"...
Türkoloji mezunuyum _her ne kadar iyi bir türkolog olmasam da_ gözüme carpan bazi yanlislari düzeltmeye calisirim. Ama demem gerekir ben Almanca'yi cok iyi bilmiyorum...

melisözge

danke schön derwisch.olsun sen ustasin ;)

derwisch

melisözge

yanlisi bile yanlis yazmisim yaaaaaaa :'(    almancada cok olacak demekki yanlisim ;D

gizem

Alıntı yapılan: derwisch - Aralık 28, 2006, 01:30:55 ÖS
Alıntı yapılan: gizem - Aralık 28, 2006, 05:38:37 ÖÖ
ich bin gizem.ich bin verheiratet.ich bin 19 jahre alt.ich habe kein kind!!! und ich habe sehen sucht nach Turkei!! ICH LIEBE DICH TURKEI...ich gehe zum Deutschkurs.ich lerne jetzt Deutsch..

selam,

Arkadaslar hos geldiniz...
Sevgili "melisözge", sanirim "gizem" arkadas 'Sehnsucht' demek istiyor. "Türkiye'ye özlemim var." yada "Türkiye'ye hasretim."

ewettt cok ama cok iyi tercume olmussun benim adima cokk saoll!!eeettt hemde nasil bi ozlemim war we hasretim war anlatamam ;(

ugurel

Hallo meine Freunde
Ich heiße Umut.Ich habe an 25.03.83 Izmir geboren.Ich bin ein Industri Ingenieur.Jetzt mache ich mein Magister im Bereich Industrieingenieurwesen an der Dokuz Eylul Universität.Ich gehe in der Deutschkurs zu lernen seit zwei Monate.(Ich bin jetzt in der zweite Stufe).Ich bin ein Anfänger :)
Ich entschuldige mich, ob ich Fehler habe, wenn ich schreibe.
Das Forum ist sehr hilfreich für mir Deutsch zu lernen.Ich möchte alle Personen danken.

sesar

Hoşgeldiniz arkadaşlar Bu site gerçekten çok yararlı ...

gksltkmz

mein name ist goksal ich bleibben dortmund und ich lebe im dortmund ich bin 29 jahre alt ich komme aus istanbul sariyer  ich spreche ein wenig deutsch   bu kadar alamanca yeter ozumuze donelim degilmi ;)    slm ben yeni geldim  almanyaya  ve almancami bir an once gelistirmem lazim yazisirsak sevinirim bu arada istanbulun kiymetini bilmek lazim  ah birde ekonomisi  iyi olsa su turkiyenin   guten abent   kendine iyi bak bis bald 

kadirr67

--------------------------------------------------------------------------------
merhaba lar... ich bin kadir wieder...   ben  bu kez  ilk tanışma..selamlaşma. yaş ..boy. kilo... yani kendimi anlatma  ile  bir  kompozisyon  istiyorum..  bana  yardımcı  olursanız   çok sevinirim..   aufwiedersehen... begueme  komme... çüsss

lorelei

ıch bin ebru und wohne in bursa.An der Uludag uni studiere ich deutsch seit 4 jahren.

masilhan

Hallo
Ich heisse masilhan ıch bin 33 jahre alt. Ich wohne in İstanbul. Ich bin eine Produkt manager von Beruf. Ich arbeite in der farbe firma. ıch bin verheirate. ıch habe ein kind. ein sohn. Er name ist Arda. Er ist 1 jahre alt.

masilhan

meine größe ist 1,70 cm.

derwisch

Alıntı yapılan: lorelei - Ocak 29, 2007, 11:08:25 ÖS
ıch bin ebru und wohne in bursa.An der Uludag uni studiere ich deutsch seit 4 jahren.

selam,

wilkommen zu Hause Ebru ;D Du sollst  ja unser Glücksstern sein... ;)

LG

derwisch

Alıntı yapılan: gksltkmz - Ocak 26, 2007, 10:05:10 ÖS
mein name ist goksal ich bleibben dortmund und ich lebe im dortmund ich bin 29 jahre alt ich komme aus istanbul sariyer  ich spreche ein wenig deutsch   bu kadar alamanca yeter ozumuze donelim degilmi ;)    slm ben yeni geldim  almanyaya  ve almancami bir an once gelistirmem lazim yazisirsak sevinirim bu arada istanbulun kiymetini bilmek lazim  ah birde ekonomisi  iyi olsa su turkiyenin   guten abent   kendine iyi bak bis bald 

selam,

Hosgeldin dostum. Alle zusammen werden wir alle Probleme lösen, nicht wahr... ;)

LG

phrixos

ben yusuf ne yazık ki samsunda almanca bölümündeyim aha trakyam ahh
bu arada herkes memnun oldum ;)

kadirr67

hi ..ich bin kadir...  danke schön masilhan...ich arbeiten   jetz...en kısa   size   bir  araştırma yazıp  cecap göndereceğim..saygılar..hoşçakalın..

EBRU0715