Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kirsehir7

Alıntı yapılan: Tolga55 - Kasım 26, 2008, 05:35:32 ÖSKiz Noktali Cigdemmmm :D Ben Seniz yabamam Kiz Kim güldürcek sonra beni NOktali Noktasiz diye :D

ayyyy caniiim yaa kiyamam sen gel ben seni hep güldürürüm.hem bende sensiz gülemem burlarda bak.   ;D

zeytin

saol dielosch valla bu aralar stres yoğunlığu varr herkes bişey söyluyo inşAllah kolay geçer bende ozaman Tolga gibi halay çekerim

kirsehir7

slm senosch giiiiz nassin bakem  ;D

kirsehir7

üzülme zeytin bak gör seninde halayini cekecezz Allahin izniyle giiiiz üzülmee.basi ben cekeceem ona göree  ;D

Tolga55

dielosch

Alıntı yapılan: zeytin - Kasım 26, 2008, 05:37:50 ÖSsaol dielosch valla bu aralar stres yoğunlığu varr herkes bişey söyluyo inşAllah kolay geçer bende ozaman Tolga gibi halay çekerim

o zamanda senin yerine çekeriz ;D hatta bir iki deneme yapıyım bakıyım ne de olsa az kaldı almanıza ;D ( İnşAllah )  halayy:)  halayy:)

Tolga55

Zeytin Beraber cekecegiz senin halayiniiiii   halayy:)
Alıntı yapılan: zeytin - Kasım 26, 2008, 05:37:50 ÖSsaol dielosch valla bu aralar stres yoğunlığu varr herkes bişey söyluyo inşAllah kolay geçer bende ozaman Tolga gibi halay çekerim

zeytin

inşAllah yaaa  ;D ozaman burda kısa bir düğün yaparız artık  halayy:) halayy:)

dielosch

Alıntı yapılan: zeytin - Kasım 26, 2008, 05:44:08 ÖSinşAllah yaaa  ;D ozaman burda kısa bir düğün yaparız artık  halayy:) halayy:)

İlk kez bir düğün yaparız bizd e almancax da pastayı ben ayarlarım müzik de Onur abiden ;D gelinlik & damatlık ı da biri ayarlar ;D halay başı kırşehir ohh süper oldu yaaa  :haha:  :haha:

Tolga55

Bu arada Dügün tahrim pazertesi belli olcak Hepinizi Davet etcem ona göreeeee ;)

dielosch

Alıntı yapılan: Tolga55 - Kasım 26, 2008, 05:49:39 ÖSBu arada Dügün tahrim pazertesi belli olcak Hepinizi Davet etcem ona göreeeee ;)

ne güzel yaa ;D böyle evlilik felan oluncac neşem yerine geliyor gelmiş kadar olduk Tolga ;D sağoll valla bizim yerimize de halay çekersin artık  halayy:)

kirsehir7

geliriz tolga dügün nerede olacak?

Tolga55

essende Olcak ciddi Gelirmisniz

zeytin

nedemek geliriz cümbür cemaat halay çekmeyee halayy:)

kirsehir7

tolga internetten baktim benim aram seninle 44 dakika fazla uzak degilmisiz yanii.alaaahhh dügünee gidiyooom oleeey  halayy:)

zeytin

Tolga ben gelemem ama düğünden sonra eğer karşılaşırsak tebrik ederimm zaten yol mesafesi yakınn okey:)

kirsehir7

zeytin sen neresinden alamanyanin ?