Ilk görüste aska inanirmisiniz ?

Başlatan esma 41, Nisan 27, 2008, 10:36:41 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ilk g

Evet
32 (52.5%)
Hayir
10 (16.4%)
Olabilir
19 (31.1%)

Toplam Oy Verenler: 52

...mystery...

istisnalar kaideyi bozmaz... ;) bu olay benim için öyle zaten.. ;)

dielosch

Bill ....Aşkım yaa işte en güzel bu örnek anlatır benim ne demek istediğimi  utanan:)

...mystery...

TOM.... ;D bu benim için geçerli değil(bi farkımız daha ;D ) hatta ben ilk gördüğümde açıkca söyliyim tiksinmiştim sonra o tiksinmem geçti nefret etmeye başladım sonra bu nefrette geçti... ::) :haha: resimdende görüldüğü gibi neye dönüştüğü belli ;D ;D

dielosch

...mystery...

;D ;D kim garip benmi?? öncelikle ben kimim buna bi cevap vermek lazım(acaba felsefe falanmı okusam yaa ;D )

dielosch

...mystery...

...mystery...

godbarmen

ilk görüşte aşk nefret ile başlarsa inanırım....çünkü tanımadığınız bi insanın afedersiniz sadece yüzüne gözüne veya vücuduna aşık olursunuz bu da aşk değildir galıba ???

dielosch

Senosh_K

Esimehasret

ben inanirim cünkü esime ilk görüsde asik oldum oda öyle:) birbirimizi gördük hemen konusmaya basladik birbirimize asik olduk yahu:)

esma 41

Alıntı yapılan: Esimehasret - Aralık 01, 2008, 05:31:23 ÖS
ben inanirim cünkü esime ilk görüsde asik oldum oda öyle:) birbirimizi gördük hemen konusmaya basladik birbirimize asik olduk yahu:)

Ne güzel .
Peki esinizi daha önce hic görmüsmüydünüz ?
Yoksa "Yildirim Aski " dedikleri seymi oldu sizde ?  :)
Yani esinizi hayatinizda ilk defa görüp hemen   asik mi oldunuz ?

f_tuba26

evet ilk göre aska inanmazdim ama oluyomus yani benim esimde izne geliyo,beni görüyo ve ilk görüste asik oluyo tabi beni inandirmasi baya bizor oldu ;)

esma 41

Alıntı yapılan: f_tuba26 - Aralık 02, 2008, 11:53:40 ÖÖ
evet ilk göre aska inanmazdim ama oluyomus yani benim esimde izne geliyo,beni görüyo ve ilk görüste asik oluyo tabi beni inandirmasi baya bizor oldu ;)

Sen kacinci bakista esine asik oldun tuba ?  ;D

Saka bir yana , demekki gercek hayatta böyle seyler gercekten varmis.
Ne güzel , insAllah sonunuzda ilk bakistaki gibi olur/kalir.
Mutlu evlilikler dilerim ...  :)

f_tuba26

valla esma41 hanim oluyomus demek kadermi demek lazim kismetmi bilmiyom ama askin nezaman ne sekilde karsiniza cikacagi belli olmuyo(galiba ben 3. görüste yada görüsmemizde asik oldum diyebilirim ) :Ptesekkur edelim Allah herkesin mutlulugunu daim kilsin...

esma 41

Alıntı yapılan: f_tuba26 - Aralık 04, 2008, 12:41:39 ÖS
valla esma41 hanim oluyomus demek kadermi demek lazim kismetmi bilmiyom ama askin nezaman ne sekilde karsiniza cikacagi belli olmuyo(galiba ben 3. görüste yada görüsmemizde asik oldum diyebilirim ) :Ptesekkur edelim Allah herkesin mutlulugunu daim kilsin...

Amin ....  ;)