Itiraf kösesi ....

Başlatan esma 41, Nisan 05, 2008, 12:49:26 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dielosch

:haha: 5 olan notlarım din kimya ve büyük ihtimalle tarih ;D diğerleri 2 ile 4 arasında gelicek berbatttttt :o  :haha:

...mystery...

5 olan derslerim yok ;D

diğerleride 1le 2 arasında gelicek yeterlimi?? ;D

bunların hepsi sadece şakaydı fiziğim 1 gelicek büyük ihtimal bir ihtimal 2de gelebilir ;D hııı bide ingilizcem 3-4 arası bişi gelicek onun dışında fena değil en azından sınıf geçerim ;D :haha:

dielosch

Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 26, 2008, 08:07:30 ÖS5 olan derslerim yok ;D

diğerleride 1le 2 arasında gelicek yeterlimi?? ;D

bunların hepsi sadece şakaydı fiziğim 1 gelicek büyük ihtimal bir ihtimal 2de gelebilir ;D hııı bide ingilizcem 3-4 arası bişi gelicek onun dışında fena değil en azından sınıf geçerim:haha:

süpersin gizem yaaa ben ne halt yicem bilmiyorum valla ;D güldüğüme bakma durum vasat  ;D b uarada içerden Dilber Hala'nın sesi geliyor   :haha: bitiyorum o kadına yaaa  :haha:

...mystery...

...mystery...

bu okul ve sınavlar insanın psikoljisini bozuyo bunuda itiraf ediyim bari sayelerinde kafayı yedim :haha:

dielosch

itiraf ediyorum ne yapcağımı bilmiyorum  :-\

...mystery...

ben biliyorum sınıfımız 5. katta bi sınavda atlıcam ordan ooooooooooooooooohhhh ne rahat :D kuş gibi hafifleyip kanatlanır uçarım yere düşmeden cidden ;D hatta sınıfın önünden geçerken bide el sallarım :haha: direkte Almanyaya uçarım yol üstünde durur senide alırım birlikte gideriz yaril:)

dielosch

Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 26, 2008, 08:17:50 ÖSben biliyorum sınıfımız 5. katta bi sınavda atlıcam ordan ooooooooooooooooohhhh ne rahat :D kuş gibi hafifleyip kanatlanır uçarım yere düşmeden cidden ;D hatta sınıfın önünden geçerken bide el sallarım :haha: direkte Almanyaya uçarım yol üstünde durur senide alırım birlikte gideriz yaril:)

:haha: kptum yaaa  yaril:)

...mystery...

yaril:) :haha: kop:) funny:)  iyi güldürdüysem ne mutlu bana... ;D dün iyi saçmalıyodum ama... yaril:)

dielosch

Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 27, 2008, 04:19:33 ÖSyaril:) :haha: kop:) funny:)  iyi güldürdüysem ne mutlu bana... ;D dün iyi saçmalıyodum ama... yaril:)
sorma  :haha:

godbarmen

itiraf edeyiyorum.25 gün sonra büyük  bir iş görüşmesine gideceğim ve oradakılerle almanca konuşacağım.ama nasıl yapacağım bilmiyorum

dielosch

Alıntı yapılan: godbarmen - Kasım 27, 2008, 05:26:55 ÖSitiraf edeyiyorum.25 gün sonra büyük  bir iş görüşmesine gideceğim ve oradakılerle almanca konuşacağım.ama nasıl yapacağım bilmiyorum
Allah kolaylık versin ne diyim   ;)

godbarmen

Teşekkürler dielosch...umarım basit cümleler konuşurlar çünkü henüz bu konuları işliyorum:)))

...mystery...

dielosch

Alıntı yapılan: godbarmen - Kasım 27, 2008, 05:31:47 ÖSTeşekkürler dielosch...umarım basit cümleler konuşurlar çünkü henüz bu konuları işliyorum:)))

anlıyabiliyorum aslında şöyle diyim bu konularda pek bilgim yoktur ama 7. sınıftayken minik minik çeviriler yapıyordum ama ingilizceydi bizim oraya gelen turistlerle konuşuyordum ..İlk başta çekinmiştim telaffuzum , gramer , ne biliyim yapamıcak gibi olmuştum öğretmnim çok ısrar etmişti sonra ilk konuştuğum kişiler iki yaşlı çift almandılar bun uduyunca içim biraz rahatlamıştı çünkü onların da ingilizcesi kıt olmalıydı hiç de öyle değilmiş ama konuştuklarından hiç bişi anlamıyordum moralim bozulmuştu meğerse bize öğretilen ingilizce baya bir farklıymış onalrla pratik yapıyordum hep buraya geldim ing. berbatlaştı eski günler ne kdar güzeldi belki gramerime bişi katmadı ama pratiğime çok yansımıştı...niye söyledim bunları aslında ne kdar iyi bilsen de övgü almadan rahat edemiyosun yani o görüşmeyi yap sonra çooook rahatlıyacaksın emin ol  ;) fazla da heycanlanma iyi geçicektir bak görürsün  ;)

Senosh_K

itiraf ediyorum çoookk yoruldum :-[ :-[ ;D

...mystery...

tahmin ve itiraf ediyorum SBS'mi sena???