sizce hayatimizda cokmu problem var...

Başlatan peppa, Kasım 29, 2008, 03:00:25 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

halecim

ellerine sağlık çok güzel olmuş elimizdekilerin kıymetini bilmeliyizz

peppa

cok tesekkürler..

evet gercekten sükretmemiz gereken cok sey var hayatimizda

duygu_0354_duygu

ayyy tüylerim diken dikenn olduuuu  :'( Allahim yardimm etsinnnn...
halimize yatip kalkip sükredelimmm :embarassed:

SEVGI-40

bu resimler en cok da bana bi ders oldu sanirim  :'( :'( :'( :'(

paylasim icin cok cok tesekkürederim ellerinize saglik

peppa

ben tesekkür ederim hep beraber paylasabildigimiz icin  :angel:

SEVGI-40

peppa

beni afrikadaki yasam cok ama cok etkiliyor özellikle dünyanin tepkisini cekmis bu fotograf

Çocuk emekleyerek 1 km ötedeki Bİrleşmiş milletler kampına gitmeye çalışıyor. Arkasındaki akbaba da çocugun ölmesini bekliyor. Fotoğrafı çeken Kevin Cartner fotografı çeker çekmez oradan ayrılıyor ve cocuga ne oldugunu kimse bilmiyor. Fotoğrafçı 3 ay sonra depresyona giriyor ve intahar ediyor.

Ve Dünya hala dönüyor..

SEVGI-40

evt daha önce görmüsdüm bu fotografi benide cok etkiledi gözümü her kapattigimda bu fotografi görüyorum okadarki etkiledi yani

neyazikki dünya hala dönüyor isde :'( :'(

peppa

SEVGI-40

orasini bilmem ama o cocugun yerrinde olsaydim ölmek icin o akbabanin beni yeyip öldürmesi icin tüm kalbimle dua aderdim  :'( :'( :'(

peppa

kemiklerine kollarina bak yavrum benim ya  :'(

bu arada tahammül edilmeyen sözler bölümünde sana yemek yemeleri icin cok üsteledillerini yazmissin (igne iplik olayi) belki artik kimse demeden kendin yersin ne dersin  :) herkesde agzi acik sasirmis seni izler  :o

peppa

SEVGI-40

ben bukadar insanin ac oldugunu bile bile nasil yerim bogazimdan gecermi ya  :'( :'( :'(

yok yok almam seni kara listesine benim öyle bi listem yokki hic olmadi gece ablam bembeyaz bi sayfa acti dün ben en öönemli yerinde oturuyom o sayfanin hatta senide yanima aldim  :haha:

peppa

cok tesekkür ederim yaninda olmak gururumu oksadi  ::) :angel:

SEVGI-40

ay canim benim ben seni yanimdan ayirmam ozmn  :D :D :D :D

...mystery...

yaa resimleri biliyodum ama yine görünce bir kötü oldum.... :'( :'( :'(