Burada Duymaya Tahammül Edemediğimiz Sözleri Paylaşalım mı??

Başlatan ...mystery..., Kasım 08, 2008, 10:36:33 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

süpermiş ;D ;D benimde annem sessiz sedasız gidiyo alıyo geliyo hatta bitiyriyo yatıyo uyuyo bu arada babamada koyuyo babam bi dikişte içiyo(öğğğğğğğ :-\ ) sonra benden istiyo bende kalk kendin al diyorum bitiyo ;D ;D

Senosh_K

...mystery...

:haha: babam başlı başına bi komedidir zaten... ;D çok severim o konuda kendisini :-* :-*

emosh

...mystery...

Kasus

Arkadaslar annenize babaniza hizmet etmekten sikayet etmeyin, gerci biraz saka ile yapilmis ama "cocuklarin olunca görürsün/anlarsin" cümlesini duymaya tahammül edemiyordum ama gercekten öyle oldu  utanan:)

Yani sizinde kulaginiza küpe olsun. Simdi annem babam yanimda olsada sabahtan aksama kadar cay tasisam.  ya:)

...mystery...

Alıntı yapılan: Kasus - Kasım 27, 2008, 08:52:32 ÖÖArkadaslar annenize babaniza hizmet etmekten sikayet etmeyin, gerci biraz saka ile yapilmis ama "cocuklarin olunca görürsün/anlarsin" cümlesini duymaya tahammül edemiyordum ama gercekten öyle oldu  utanan:)

Yani sizinde kulaginiza küpe olsun. Simdi annem babam yanimda olsada sabahtan aksama kadar cay tasisam.  ya:)
evet şakayla karışık söylemiştik ;D

bahsettiğiniz sözü duymaya bende dayanamıyorum şimdi.... :) ama daha kaç yıl var acaba?? anlamam için ;D ;D

...mystery...

"bu akşam hiç çalışmadın yarın sınavdan ancak 2 alırsın"

sözünü duymaya dayanamıyorum ama işin ilginci böyle söylenince o sınavımdan 100 alıyorum... ;D (ters olduğumu biliyorum yüzüme vurmayın lütfen ;D )

SEVGI-40

duymaya tahamül edemedigim sözler

1(yesene yemegini sevgi bak igneden iplige döndün)bu sözü hergün 10 kisiden duyuyom ya yeter ama aaaaaaaaaaaa  offoff:) offoff:) offoff:) offoff:)

bide

2(sevgi sen daha ayaktamsin sabahin 4 ü oldu uyu artik)

offoff:) offoff:)

SEVGI-40

duymaya tahamül edemedigim sözler

1(yesene yemegini sevgi bak igneden iplige döndün)bu sözü hergün 10 kisiden duyuyom ya yeter ama aaaaaaaaaaaa  offoff:) offoff:) offoff:) offoff:)

bide

2(sevgi sen daha ayaktamsin sabahin 4 ü oldu uyu artik)

offoff:) offoff:)

...mystery...

yaril:) "iğneden ipliğe dönmek" bunu bana diyen yok ne güzel dimi?? kur;)

ama "yat" lafını bol miktarda duyuyorum ;D

...mystery...

bugün hiç ders çalışmadın
gözlerin kan çanağına döndü kapa bilgisayarı artık
gizem yat artık
yemeğini ye
çayını iç
hadi çabuk ol
gizem daha hazırlanamadınmı yetişemicez...

gibi sözlerden nefret ediyorum... tickoff:) offoff:)

Senosh_K

dielosch

zeytin

bugün yemeği sen yaparmısın  denmesi beni çileden çıkarıyo >:(

dielosch

küçükken bulaşık yıkamak , ütü yapmak ne biliim yemek yapmaya kalkmak çok hoşuam giderdi çünkü kendim istediğim zaman yapıyordum şimdi annem arıyor 'Dilara mercimeği ısla ocağa koy biz gelene kadar pişsin köfte yapıcam..'  'Dilara sabah taze fasulye yaptım yanına pirinç pilavı yap olur mu kızım ? ' ' Dilara salata yaparmısın bak oraya yıkadım koydum sen doğra yeter' vee niceleri  ;D