Burada Duymaya Tahammül Edemediğimiz Sözleri Paylaşalım mı??

Başlatan ...mystery..., Kasım 08, 2008, 10:36:33 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Senosh_K

dielosch

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Kasım 30, 2008, 07:12:35 ÖS
küçükken bulaşık yıkamak , ütü yapmak ne biliim yemek yapmaya kalkmak çok hoşuam giderdi çünkü kendim istediğim zaman yapıyordum şimdi annem arıyor 'Dilara mercimeği ısla ocağa koy biz gelene kadar pişsin köfte yapıcam..'  'Dilara sabah taze fasulye yaptım yanına pirinç pilavı yap olur mu kızım ? ' ' Dilara salata yaparmısın bak oraya yıkadım koydum sen doğra yeter' vee niceleri  ;D
:haha: annem beni arasa derki "kızım sakın hiçbişeye elini sürme zehirlenmek istemiyoruz... yaril:) "

dielosch

Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 30, 2008, 07:35:39 ÖS
:haha: annem beni arasa derki "kızım sakın hiçbişeye elini sürme zehirlenmek istemiyoruz... yaril:) "
katılıyorum valla  clap:)

...mystery...

dielosch

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Kasım 30, 2008, 07:53:32 ÖS
valla aklın yolu birdir diyorum ben  kur;)
ben bi kere belki güzel yemek yapıyorumdur ama hiç denemedim sadece laf yani...ne yaptığımı bende bilmiyorum bide bende derslerde bile bi güvensizlik vardır yapamam edemem diye ama bazılarını gayet güzel yaptığımı sende biliyosun.... ;) sadece yeteneksiz olduğuma inanıyorum bi ara denerim belki... yaril:)

dielosch

Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 30, 2008, 07:55:19 ÖS
ben bi kere belki güzel yemek yapıyorumdur ama hiç denemedim sadece laf yani...ne yaptığımı bende bilmiyorum bide bende derslerde bile bi güvensizlik vardır yapamam edemem diye ama bazılarını gayet güzel yaptığımı sende biliyosun.... ;) sadece yeteneksiz olduğuma inanıyorum bi ara denerim belki... yaril:)
ben sana öğretirim arkadaşım hep ben yapıcak değilim yaa ama ilk olarak biz de kobay kullanırız bakalım 24 saat içinde bişi olmazsa testi geçersin  :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Kasım 30, 2008, 07:58:55 ÖS
ben sana öğretirim arkadaşım hep ben yapıcak değilim yaa ama ilk olarak biz de kobay kullanırız bakalım 24 saat içinde bişi olmazsa testi geçersin  :haha:
olmaz olmaz alt tarafı(çok kötü olursa) azıcık miden bozulur zehirlenmen için fare zehiri etkisi falan yaratması lazım o da olmaz heralde galiba öyle değilmi??? :-\ yaril:)

dielosch

Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 30, 2008, 08:00:43 ÖS
olmaz olmaz alt tarafı(çok kötü olursa) azıcık miden bozulur zehirlenmen için fare zehiri etkisi falan yaratması lazım o da olmaz heralde galiba öyle değilmi??? :-\ yaril:)

bak şimdi canım benim konserve ürünlerden olabilir sonraa patates tomurcuklanmışsa ve sen bunun zehirleyici etkisini bilmiyorsan bundan olabilir daha sonra et felan alıp çözdürdükten sonra birazını onu yapmaktan vazgeçip tekrar buzluğa atarsan ve sonra yine çözdürüp onla ilgili yemek yaparsan ya da ne bilimm çoook var emin ol birini zzehirlemek istiyorsan fare zehrine ihtiyaç yok  :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Kasım 30, 2008, 08:02:49 ÖS
bak şimdi canım benim konserve ürünlerden olabilir sonraa patates tomurcuklanmışsa ve sen bunun zehirleyici etkisini bilmiyorsan bundan olabilir daha sonra et felan alıp çözdürdükten sonra birazını onu yapmaktan vazgeçip tekrar buzluğa atarsan ve sonra yine çözdürüp onla ilgili yemek yaparsan ya da ne bilimm çoook var emin ol birini zzehirlemek istiyorsan fare zehrine ihtiyaç yok  :haha:
ama zehirlenmesini geçirmek için yöntem çoook.... ;D ;D yani boşuna zaman ve enerji kaybı yedirdikten sonra bi yere bağlayıp bırakıp gitmek gerekki kurtulamasın.. ::) da ben ne saçmalıyorum yine.. :-\ milleti zehirleme planı yapıyorum resmen... :zopa:  yaril:) ama sadece düşünce uygulayacağımı söylemedim.... :haha:

dielosch

...mystery...

niye gülüyosun çokmu hoşuna gitti.... yaril:) sana uygulucam bunları haberin olsun (şakaaa.... ::) ) yaril:)

...mystery...

zehirlemek istediğimi zehirlemeyi planladığım insana sölediğimi düşünemiyorum

yukardakinden bahsetmiyorum tabi o şakaydı.... :haha: her şakanın altında bir gerçek vardır derler bu istisna bunda yok ;) halayy:)

dielosch

...mystery...

Senosh_K

benim ailem özellikle annem bana hiçbirşey yaptırmıyor büyüyünce bıkacasın diyor ama henüz başaladım ki bıkayım  :zopa:
haaa  bu arada en gıcık olduğun şeylerden birisi de sen yapamazsın küçüksün ama iş bakşa olunca artık büyüdün offoff:) offoff:) tickoff:)