Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

ödevler bitti... ;D herşey süper ama yeni bir haftaya hazır değilim Pazartesi OKUL sendromu üstelik ilk ders coğrafya... :) ve Traif yüzünden geç kalıyoruz hep... :haha: ama yinede birazda olsa hazırım sanırım... dance:)

ATAAN

Semi Hoşgeldin de biraz formda gözgezdirseydin de buraya öyle gelseydin :)
Bu ne acele böyle   :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: peppa - Kasım 30, 2008, 08:31:01 ÖS
kimse yemesin sayin ATAAN beye pasta ve kahve cezasimi ödüyorum türk kahvesinin yaninda cikolatali iyi gider diye düsündüm cilekli isterseniz oda var  :D

ohh ohh.... ;D çok güzel görünüyorlar afiyet olsun ATAAN bey benimde evde pastam var sizede ikram ediyim isterseniz... yaril:)

ATAAN

Sayın Peppa, çok teşekkürler ediyorum, ellerinize sağlık

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Kasım 30, 2008, 08:31:51 ÖS
Semi Hoşgeldin de biraz formda gözgezdirseydin de buraya öyle gelseydin :)
Bu ne acele böyle   :haha:
yaril:) yaril:) çok sıcak bir forum burası böyle hemen alışmış arkadaş işte.... yuppi:)

ATAAN

hayır diyemiyecem vAlla Mystery, iyi olur arkadaşın biri tansiyonumu çıkardıda adı önemli değil baş harfi Peppa   :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Kasım 30, 2008, 08:33:50 ÖS
hayır diyemiyecem vAlla Mystery, iyi olur arkadaşın biri tansiyonumu çıkardıda adı önemli değil baş harfi Peppa   :haha:
tansiyon?? ;D tansiyona pastamı iyi gelir??? :haha:

peppa

birde kurabiyelerimden buyrun ATAAN bey.. arkadaslar sizlerde alin zihin acar hep ders ders der mola birazda kurabiye  :laugh:

...mystery...

olsun buyrun bütün almancaxa yeter bu pasta.... :haha:

AFİYET OLSUN!!!!!

peppa

Alıntı yapılan: ATAAN - Kasım 30, 2008, 08:33:50 ÖS
[/quote

yaril:) yaril:) yaril:)

kurabiyelerim sizi yatistirdimi sayin ATAAN  :laugh:

...mystery...

ama bu seferde anneanne baskısı öyle bir tiz ses çıkıyoki dayanamıyorum çıkmak zorundayım yarın görüşürüz hoşçakalın... byby:) byby:) ben pastadan bir dilim aldım arka tarafta görünmüyo kalanıda sizin afiyet olsun... ;D

ATAAN

Ellerinize Sağlık Valla Pasta şenliği Yapıyoruz   alkis:) alkis:)

peppa

..mystery.. kimin dügün pastasi o masAllah pek bir cicili bicili pastami niye eziyorsunki kurabiyelerimide disladin alacagin olsun ingilizce ödevlerin cogalsin emi buda sana bedduam  :laugh:

...mystery...

ATAAN

Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 30, 2008, 08:38:22 ÖS
ama bu seferde anneanne baskısı öyle bir tiz ses çıkıyoki dayanamıyorum çıkmak zorundayım yarın görüşürüz hoşçakalın... byby:) byby:) ben pastadan bir dilim aldım arka tarafta görünmüyo kalanıda sizin afiyet olsun... ;D
Görüşmek Üzere Mystery Kendine İyi Davran :)

...mystery...

Alıntı yapılan: peppa - Kasım 30, 2008, 08:39:46 ÖS
..mystery.. kimin dügün pastasi o masAllah pek bir cicili bicili pastami niye eziyorsunki kurabiyelerimide disladin alacagin olsun ingilizce ödevlerin cogalsin emi buda sana bedduam  :laugh:
yok yeteri kadar çok zaten başka bişey et beddua ;D neden eziyimki bence senin kurabiyelerin daha güzel renkli renkli... yuppi:)

peppa

ama simdi bu muhabbet kestanesiz olmaz degilmi buyrun sicak sicak dikat edin eliniz yanmasin zaten tansiyonlarda firlamis durumda birde yanik olmayin  yaril:)