Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATAAN

Mystery mi yapacak  pardon ben başlamıştım tercümeye   :haha:

peppa

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Kasım 30, 2008, 11:12:28 ÖS
ilk basda gözlerimin önünde teyzem öldü
5 yil önce canimdan cok sevdigim dede
4 ay öncede 23 yasindaki yeni dogum yapmis  kuzenim

bunlar sadece en önemlileri yeterli sebebim´varmi sence

cok haklisin ama ölüm hepimizden neler aldi götürdü hayat devam ediyor bize düsen kaybettiklerimize dua etmek hayattaki sevdiklerimiz icin yasamaya devam etmektir.. henüz 17 yasindasin cok daha fazlasini yasicaksin hayatta.. tecrübe hayattaki yasadiklarimizin toplamidir bunlarin basinda acilarimiz geliyor.. Allah uzun ömürler versin hepimiz ayni yolun yolcusuyuz

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ATAAN - Kasım 30, 2008, 11:19:10 ÖS
my way benim tarzım ( tuttuğum yol)
And now, the end is here
Ve şimdi son burada , son geldi
And so I face the final curtain
Ve bu yüzden final perdesiyle yüz yüze geldim
My friend, I`ll say it clear
Arkadaşım ki ben ona sevgili derim
I`ll state my case, of which I`m certain
İçinde bulunduğum durumumu açıklıcam
cok anlamliymis gercektende tessekkürler abicim

SEVGI-40

Alıntı yapılan: peppa - Kasım 30, 2008, 11:20:22 ÖS
cok haklisin ama ölüm hepimizden neler aldi götürdü hayat devam ediyor bize düsen kaybettiklerimize dua etmek hayattaki sevdiklerimiz icin yasamaya devam etmektir.. henüz 17 yasindasin cok daha fazlasini yasicaksin hayatta.. tecrübe hayattaki yasadiklarimizin toplamidir bunlarin basinda acilarimiz geliyor.. Allah uzun ömürler versin hepimiz ayni yolun yolcusuyuz
daha fazlasidami varya ben kaldiramam bukadar seyi ya  :'( :'( :'( :'(

peppa

gerisini yapar sarki uzun  :haha:

sevgicim öncelikle Allahtan rahmet diliyorum ve ne zaman anlamadigin takildigin bir yer varsa ben buradayim  ;)

SEVGI-40

sohbet koyu kuru kuru gtmiyo buyrun

ATAAN

Canım Kardeşim Sevgi yaşın ilerledikça daha iyi anlayacaksın,
Ölümü kabullenmek kolay değil senin yaşında muhakkak ama Hayatın gerçeği bu, ve bunu bizim kabullenmekten başka bir şansımız yok
Doğmak Allah'ın emri, Ölmekte..
Benim İlk Kabullenemediğim Ölüm Babamın Ölümüydü, ondan sonra o kadar çok gördüm ki
Aklıma geldiklerinde bir Fatiha gönderiyorum, anılarımızı sevgiyle ve tebessüm ederek hatırlıyorum. Özlemek asla durmayacak bir duygu zaten kaybettiklerimize karşı.

peppa

ooo cezve elektroniklesmis ey gidi günler ey benim zamanimda böylemiydi tuttugum cezve kaynayana kadar elimi yakardi ama tadina keyfine dicek yoktu  ;D

saol sevgicim ellerine saglik cok güsel olmus seni ogluma alicam  ;D

(ilerde birtane olur heralde  yaril:))

SEVGI-40

Alıntı yapılan: peppa - Kasım 30, 2008, 11:23:45 ÖS
gerisini yapar sarki uzun  :haha:

sevgicim öncelikle Allahtan rahmet diliyorum ve ne zaman anlamadigin takildigin bir yer varsa ben buradayim  ;)
cok tesssekür edrim ablacim eksik olma  :-*

SEVGI-40

Alıntı yapılan: peppa - Kasım 30, 2008, 11:26:24 ÖS
ooo cezve elektroniklesmis ey gidi günler ey benim zamanimda böylemiydi tuttugum cezve kaynayana kadar elimi yakardi ama tadina keyfine dicek yoktu  ;D

saol sevgicim ellerine saglik cok güsel olmus seni ogluma alicam  ;D

(ilerde birtane olur heralde  yaril:))
:haha: :haha: :haha:

ATAAN

Ellerine Sağlık Canım Kardeşim, Ellerin Dert Görmesin

ATAAN

Sayın Peppa  Cemalin Fiil çekimi şöylemi oluyor ?
Cemal    Kemal   Cemil

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ATAAN - Kasım 30, 2008, 11:25:49 ÖS
Ölümü kabullenmek kolay değil senin yaşında muhakkak ama Hayatın gerçeği bu, ve bunu bizim kabullenmekten başka bir şansımız yok
Benim İlk Kabullenemediğim Ölüm Babamın Ölümüydü, ondan sonra o kadar çok gördüm ki
Aklıma geldiklerinde bir Fatiha gönderiyorum, anılarımızı sevgiyle ve tebessüm ederek hatırlıyorum. Özlemek asla durmayacak bir duygu zaten kaybettiklerimize karşı.
:'( :'( :'( :'( :'(
ben daynamiyorum isde ya

peppa

Alıntı yapılan: ATAAN - Kasım 30, 2008, 11:25:49 ÖS

Basiniz saolsun ATAAN bey tüm sevdiklerimiz nur icinde yatsin.. ölüm tek gercek ve zor olsada bu gercegi kabullenmek yine birgün bu gercegi yasayacak biz kullara düsüyor

ATAAN

Çok teşekkürler Sayın Peppa

peppa

Alıntı yapılan: ATAAN - Kasım 30, 2008, 11:28:14 ÖS
Sayın Peppa  Cemalin Fiil çekimi şöylemi oluyor ?
Cemal    Kemal   Cemil

yaril:) yaril:) yaril:) koptum baglanmam lazim  funny:)