Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

peppa

ATAAN bey kac gündür live yayinla yürüyorsunuz yorulmadinizmi  yaril:)

3,14

Alıntı yapılan: peppa - Aralık 02, 2008, 12:56:19 ÖÖ

--> Araya laf katmayalim.. ;D Hadi resimleri ortaya  :haha:

peppa

nereye avatarami koyucaz resimleri yoksa büyük boyuttami anlamadim alkis:)

SEVGI-40

buyur ablacim gör bebisini seni mi kircam  :)

ATAAN

Alıntı yapılan: peppa - Aralık 02, 2008, 12:56:19 ÖÖ
Gereği Düşünüldü, Sayın Peppanın Ayran Yapıp İkram etmesine, Vizesinin verilip bir an önce Türkiye'ye huzur ortamının gelmesine, Alman Makamlarını Peppa geliyor dikkat diye uyarmaya, yargılama giderlerinin sürekli olarak Sayın Peppa Üzerinde bırakılmasına Karar verildi.
:haha: :haha:

3,14

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Aralık 02, 2008, 12:58:32 ÖÖ
buyur ablacim gör bebisini seni mi kircam  :)

--> Askim ya dünya güzeli :-*

SEVGI-40

3,14

Alıntı yapılan: ATAAN - Aralık 02, 2008, 12:58:58 ÖÖ
Gereği Düşünüldü, Sayın Peppanın Ayran Yapıp İkram etmesine, Vizesinin verilip bir an önce Türkiye'ye huzur ortamının gelmesine, Alman Makamlarını Peppa geliyor dikkat diye uyarmaya, yargılama giderlerinin sürekli olarak Sayın Peppa Üzerinde bırakılmasına Karar verildi.

-->  :haha: :haha: :haha: :haha: yuppi:)

SEVGI-40

ATAAN

Sevgicim Sende Esma Gibi Aynen Bana Benziyorsun, DÜnyalar Tatlısı Kardeşim Benim
Dammmmaaaaaaat  Senin Foton yokmu???

peppa

ablam cok tatlisin sen ya masAllah masAllah nazar degmesin cok sekersin onur damat aferim gözüme girdin sen güzelden anliyorsun  alkis:)

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ATAAN - Aralık 02, 2008, 01:01:22 ÖÖ
Sevgicim Sende Esma Gibi Aynen Bana Benziyorsun, DÜnyalar Tatlısı Kardeşim Benim
Dammmmaaaaaaat  Senin Foton yokmu???
sana benzemiycemde kime benziycem abicim ya
tessekkürederim

SEVGI-40

Alıntı yapılan: peppa - Aralık 02, 2008, 01:02:08 ÖÖ
ablam cok tatlisin sen ya masAllah masAllah nazar degmesin cok sekersin onur damat aferim gözüme girdin sen güzelden anliyorsun  alkis:)
tessekküredrim ablcim benim   :) :)

peppa

ATAAN bey zaten almanyada arz ettigim tehlikeyi önceden sezmis olucak ki vizemi vermiyorlar  kahretsin iste gittigim her yerde izimi birakiyorum mukemmelmiyim neyim yaril:)

SEVGI-40

ATAAN

Alıntı yapılan: peppa - Aralık 02, 2008, 01:04:32 ÖÖ
ATAAN bey zaten Almanyada arz ettigim tehlikeyi önceden sezmis olucak ki vizemi vermiyorlar  kahretsin iste gittigim her yerde izimi birakiyorum mukemmelmiyim neyim yaril:)
Kesinlikle efenim, Ama vizeniz en kısa zamanda çıkacak buna inanın, Türkiye'nin buna ihtiyacı var  :haha: :haha:

SEVGI-40