Vizem çıkmış :)

Başlatan efekentli_09, Nisan 17, 2008, 05:18:11 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: SEYHAN69 - Kasım 12, 2008, 01:27:22 ÖSarkadaşlar pazar günü eşimin yanına uçuyorum.darısı bütün almancax gönüllülerine olsun umarım  halayy:)  halayy:)  halayy:)
ayyyy simdi nasilda heycanlisindirrr sennnn yuppi:) amanda amannn esineedeee kavusuyomussss dance:)
hadi bakalimm geliyosunn ha buralaraaa okey:) harika bi alamanci daha kazandikkk  clap:)  halayy:)

SEYHAN69

slm arkadaslar su an almanyadayim.2. haftaya girdim.firsat bulup foruma girememistim..en son vize bekleyen arkadaslardan haberdar olmak istedim ama sanirim benden sonra cikan yok.göremedim yada.insAllah hepiniz bir an önce beklediginiz cevabi alirsiniz.burasi cok soguk onun disinda tabiki esimle beraber olmak güzel.gelirgelmey kayd oldum ve daha sonra yabancilar dairesine gittik ve 2 yillik otururumumu hemen verdiler.biran öncede entegrasyon kursuna baslamak istiyorum .ama aslinda acele ettirmiyorlar.hatta bir sene bile zaman vermisler beklemek icin.ama ben baslamak istiyorum.hayirlisi bakalim.herkese kolay gelsin ve selamlar...

gamzeli01

Oooo merhaba seyhan kardeşim, hoşgeldik tekrar ya foruma  alkis:) valla ne güzel eşinle gez,dolaş ,hasret gider  ;) bende daha bugün başvurdum.bakalım artık hayırlısı.inşAllah senin gibi olur şansımız da 3 hafta içinde vize gelir  :) Allaha emanet ol.görüşürüz arkadaşım...  byby:)

tekbir_1453

seyhan hayırlısı sonunda esının yanındasın super dımmı ahhhh ahhh ınsAllah herkesınkı gelırrrrr kardeşim

ozgur_efe

slm arkadaşlar ben konsolosluga kagıtlarımı teslim ettikten 3 gün sonra almanyadaki yabancılar polisine ulaştı eşim ertesi gun (4. gün) istenilen kagıtları teslim etti bi sorun yok onaylamışlar. ordan konsolosluga geri dönüşü ne kadar sürer vizem ne kadar sürede çıkabilir? ilginize teşekürler

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: ozgur_efe - Aralık 02, 2008, 02:09:12 ÖS
slm arkadaşlar ben konsolosluga kagıtlarımı teslim ettikten 3 gün sonra Almanyadaki yabancılar polisine ulaştı eşim ertesi gun (4. gün) istenilen kagıtları teslim etti bi sorun yok onaylamışlar. ordan konsolosluga geri dönüşü ne kadar sürer vizem ne kadar sürede çıkabilir? ilginize teşekürler
arkadasim almanyadan tr ye gönderildigi günden itibaren en fazla 1 hafta sürer. benim 4 gun sürdü :) insAllah seninde öyle olur...

ozgur_efe

seninki hayırlı ugurlu olsun darısı bana inşAllahh. sadece kurban bayramında yanında olmak istiyorum o yüzden merak ettim. 2 ay da sertifika aldım 5 gun daha beklerim sorun degill. gec olmuş erken olmuş onemli degil. Rabbim mutlulugu,sevgiyi ve huzuru daim kılsın utandırmasın.

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: ozgur_efe - Aralık 02, 2008, 02:28:04 ÖS
seninki hayırlı ugurlu olsun darısı bana inşAllahh. sadece kurban bayramında yanında olmak istiyorum o yüzden merak ettim. 2 ay da sertifika aldım 5 gun daha beklerim sorun degill. gec olmuş erken olmuş onemli degil. Rabbim mutlulugu,sevgiyi ve huzuru daim kılsın utandırmasın.
insAllah kurbana esinin yaninda olursun arkadasim... ben bu devreleri atlatali cok oldu ama her aklima geldiginde sanki ayni seyleri tekrar yasiyormus gibi tüylerim diken diken oluoo...  offoff:) Allah sabir versin valla . icimden bir his kurbanin son günlerine almanyaya ucacaksin gibi geldii  alkis:) nebileyim biranda icime öle dogdu.. ya:) insAllah dogruu cikarrr ::)

ozgur_efe

öylede hayırlı olur hem ailemle hemde eşimle kurban bayramını yaşamş olurumm. nede olsa bir kavuşma bir ayrılıgı gerektirir:)  :(  sagol Allah gönlüne göre versin cok seven insanların kavuşmayı beklemesi zor oluyor! biliyor ve yaşıyorum ama içimde bu sevgiyi ve kavuşma ümidini veren Rabbime şükürler olsun içimde barındırdıgım sevgi varsın uzak olsun varsın ozleyeyim sırf bu sevginin varlıgına şükürler olsun. yardan uzak geçen zamanda ömürden geçen zamandır ve hepsi kıymetlidir!!! anı yasamalı çünki hayat yaşadıgın andan ibarettir!! içindeki hayat cıvıltısını ne dünde ara nede yarında!! şu an neyi gerektiriyorsa yaşa!felsefem buydu:)belki biraz nazlandırdı belki biraz acıttı ama zor gelmedi bu bekleyiş!

ATAAN

slm arkadaşlar ben konsolosluga kagıtlarımı teslim ettikten 3 gün sonra Almanyadaki yabancılar polisine ulaştı eşim ertesi gun (4. gün) istenilen kagıtları teslim etti bi sorun yok onaylamışlar. ordan konsolosluga geri dönüşü ne kadar sürer vizem ne kadar sürede çıkabilir? ilginize teşekürler
Valizlerinizi Hazırlayın Sayın Efe  okey:)

hunkarus

almanyada kaç gün kaldı kardeş kağıtların benimde eşimi perşembe gününe çağırmışlar

ozgur_efe

perşembe gunu cagırdılarsa ve okeylendiyse seninki bu hafta cıkabilir vizen. normal olarak ordan okeylenip konsolosluga mail geçişi 3 gün sürüyomuş. bekliyoruz bakalımm ya bu hafta yada haftaya cıkar inşAllah. eger senin eşinle görüşüp okeyledilerse yarın veya cuma vizen elinde demektir istanbuldamısın  sen?

Mesut8123

Hayırlı olsun kardeş. ben bir şey soracam benim eşim pazartesi aradığında belediyedeki bayan okeylendi yazısını merkeze gönderdik demiş belediyedeki yabancılar dairesi okeyledikten sonra nereye bildiriyor ben bunu anlamadım. birde belediye okeylendikten sonra ankara konsolosluğu benim pasaportu ne zamana bana gönderiri yeniden hayırlı olsun.

Mesut8123

şimdi diyorsunuzdur ne kadar sabırsız birisin ama arkadaşlar valla gözü yolda olanlara Allah yardım etsin benim randevum ekim 17de idi 1 kasımda almanyaya gitmiş 3 ahfat önce eşimden kontrat falan istemişlerdi neyse sorun yok tamam ama arayın neyse eşim aradı bir kaç defa en sonunda salı günü demişler tamam biz okeyledik gönderdik ama nereye gönderdiler ne yaptılar belli değil almanyada başka bir yeremi gitti yoksa ankara konsolosluğunamı gitti bilmiyoruz yanlız net olan belediyedeki yabancılar polisindeki memur demiş biz okeyledik gönderdik 1 haftaya kadar gelir vizesi demiş ama 1 hafta oldu sanki 1 yıl geceleri başladım duvarlarla konuşmaya sağolsun AATAN arkadaşımız sorularıma cevap veriyo. inanınız buradaki arkadaşlık bambaşka herkese sevgi ve saygıyla.

hunkarus

Alıntı yapılan: ozgur_efe - Aralık 03, 2008, 09:19:15 ÖS
perşembe gunu cagırdılarsa ve okeylendiyse seninki bu hafta cıkabilir vizen. normal olarak ordan okeylenip konsolosluga mail geçişi 3 gün sürüyomuş. bekliyoruz bakalımm ya bu hafta yada haftaya cıkar inşAllah. eger senin eşinle görüşüp okeyledilerse yarın veya cuma vizen elinde demektir istanbuldamısın  sen?
eşimin termini yarın bakalım ne sonuç çıkacak çıkarsa cumaya gönderirler inş

ozgur_efe

eşinin termini yarınsa yarın gorüşme olur okeyledik derlerse haftaya çarşamba en gec cumaya vizen elinde olabilir. mesut gelelim senin sorunun cevabına. benim ogrendigim kadarıyla yabancılar bölümüne eşin gitti evrakları verdi ve okeylendi diyelim. okeylendigi gün bir üst yabancılar bölümüne email atıyolar o yabancılar bölümüde konsolosluga email atıyor ve konsolsolukta vizeni onaylayıp pasaportu sana kargoyla postalıyor. onaylanıp konsolosluga gelmesi toplam üç veya 1 hafta en fazla fakaaaatttt ankaraya yolladılarsaaa biraz daha suruyooo ankarada yogunluk fazla galiba o yuzden vize orda gec cıkıyo.

Mesut8123

ozgur_efe kardeşim malesef ankara. Ankara almanya konsolosluğunda cidden işler çok uzuyor eşim yabancılar dairesini aradığında sizin evraklarınızı okeyleyip gönderdik demişler umarım bu ankara fazla uzatmaz. cevabınız için teşekkür ederim. Rabbim herkesin gönlündeki mıradunu verir inş. sevgiyle....