Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Aralık 04, 2008, 09:17:19 ÖS
:haha: iki dk gittim noldu böyle güldürdünüz beni yaaa durduk yere  :)
her yola birlikte gireriz biz dimi dilara hadi sen sağa ben sola... ;D ortada buluşalım kaçalım elbet bi yol buluruz... yaril:)

...mystery...

noldu herkes sustu... ;D noldu adminim bulamıyomusunuz bizi ben demiştim almancax sokakları geniş demiştim yani gece abla demişti... ;D ;D
(umarım kızmazsınız utanan:) )

kirsehir7

:zopa:  :zopa: :zopa:

anlasildi dilarada kasiniyoo  tickoff:)

MuhaяяeM

Sopa sizi korkutmadı anlaşılan.
Eee ne demiş atalarımız: nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, kötek ile uslanmayanın hakkı kırmızı karttır  ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: MuhaяяeM - Aralık 04, 2008, 09:22:26 ÖS
Sopa sizi korkutmadı anlaşılan.
Eee ne demiş atalarımız: nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, kötek ile uslanmayanın hakkı kırmızı karttır  ;D
yani?? :-\ ;D
adminim bu arada sizde güldünüz bilmem farkettiniz mi?? ::)

...mystery...

ama şimdi bu işte bir terslik vardı... ;D ağlayan insanı neden daha fazla ağlatalımki önemli olan güldürüp üzüldüğü şeyi bi süreliğinede olsa unutturmaktır...                     ;D ...BENCE... ;D

MuhaяяeM

Arada bir olabilir, yanlışlıkla güldüm ben  ;D (ya da ben de kaşınmaya başladım)

...mystery...

Alıntı yapılan: MuhaяяeM - Aralık 04, 2008, 09:25:53 ÖS
Arada bir olabilir, yanlışlıkla güldüm ben  ;D (ya da ben de kaşınmaya başladım)
hömmm.... :-X peki tamam ben uslandım susuyorum... :'( :'( ----> oldumu?? :(

kirsehir7

MuhaяяeM

Gel kırşehir sen de katıl aramıza  ;D okeye dördüncü

...mystery...

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Aralık 04, 2008, 09:26:41 ÖS
 :zopa:  :zopa: :zopa:

evettt 3 oldu  :zopa:
yaaa gülmiyim diyorum ama gülmicem kararlıyım... ::) ::) :-\ suss gizem suss tut kendini... :-X :-X

...mystery...

kirsehir7

Alıntı yapılan: MuhaяяeM - Aralık 04, 2008, 09:27:56 ÖS
Gel kırşehir sen de katıl aramıza  ;D okeye dördüncü

haydin baslayalim okeye ilk kim basliyo  ;D  ;D

...mystery...

dielosch

Alıntı yapılan: MuhaяяeM - Aralık 04, 2008, 09:18:06 ÖS
Kaşınan 2 oldu  :zopa: :zopa:
Ya sen demin ağlıyodun, noldu birden  ;D

sizin sayenizde gülüyorumda bu durum uzun bi süre gitmiyecek üstümden eminim kedim öldüğünde çok çok çok kötü olmuştum halbuki 3 günlüktü hastaydı vee ben öleceğini biliyodum kendimi hazırladıımı sanıyodum ama hazır değilmişim yaa çocuğu hasta olan anneleri babalrı cidden çok iyi anlıyorum çünkü ben de onu nasıl diyim yani o benim kızımdı hergün öldümü acaba şimdi nasıldır diye yataktan kalkmak korkunçtu 3 günlük bi kabustu sonra devam etti ama gittikçe düzeldi şimdi üzerinde 1,5 yıl geçti ama düşününce yine gözlerim doluyor  :'( kaplumbağa soğuk kanlı havyalardan yani sevgine karşılık vermesi çok ço kzor yani nası ldiyim bi kedi köpek gibi olamıyor ama onu ne kadar ço ksevdiğimi bugün daha da çok anladım  :'(

MuhaяяeM

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Aralık 04, 2008, 09:30:22 ÖS
sizin sayenizde gülüyorumda bu durum uzun bi süre gitmiyecek üstümden eminim kedim öldüğünde çok çok çok kötü olmuştum halbuki 3 günlüktü hastaydı vee ben öleceğini biliyodum kendimi hazırladıımı sanıyodum ama hazır değilmişim yaa çocuğu hasta olan anneleri babalrı cidden çok iyi anlıyorum çünkü ben de onu nasıl diyim yani o benim kızımdı hergün öldümü acaba şimdi nasıldır diye yataktan kalkmak korkunçtu 3 günlük bi kabustu sonra devam etti ama gittikçe düzeldi şimdi üzerinde 1,5 yıl geçti ama düşününce yine gözlerim doluyor  :'( kaplumbağa soğuk kanlı havyalardan yani sevgine karşılık vermesi çok ço kzor yani nasıl diyim bi kedi köpek gibi olamıyor ama onu ne kadar ço ksevdiğimi bugün daha da çok anladım  :'(
bir insan bir kaplumbağaya bu kadar bağlanabilir ama sen böyle diyince benimde aklıma şey geldi... :'( bi köpeğim vardı çok sevmiştim annem köpeklerden korktuğu için eve almıyoduk sonra babam bi tane aldı onunda bikaç ay sonra karnında ur çıktı ve öldü öldüğünde çok üzülmüştüm.. :'( :'(