Ana Menü

selamlar

Başlatan duak, Mart 08, 2006, 06:12:43 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

serkanceylan

sanıyorum ben daha sitenin nimetlerini göremedim. ama güzel bir amaç ile hazırlanmış.

tiger1214

öncelikle lara sana cok tesekkür ediyorum daha bugün kaydoldum inan cok aradim böyle evinde almanca ögretecek bi siteyi ama bulamamistim lakin bugün google da tekrar arattirdim ve bu formu verdi ve diyebilecegim tek sey Allah sizlerden razi olsun.
tesekkürler

aschil

gerçekten  harika birşey   ben  yaklaşık  olarak  5  aydır  bu  siteyi  keşfetmiş  bulunmaktayım  ve  gerçekten  çoooookk   faydaları  dokunuyor  bana    bütün  arkadaşlarıma  teşekkür  ederim...

fatma tilbac

merhaba hayirli gunler bizler icin boyle biyer hazirladiginiz icin sizlere tesekur ederim kendimi kurtaracak kadar almanca biliyorum ama bence yeterli degil buradadahaiyi ogrenecegimden eminim simdiden tesekkur eder yeni yilda saglik ve basarilarinizi dilerim

mein teil

ben almancayı çok seviyorum okuduğum okulda almanca dersi yok anadolu liselerinede almanca görebilmek için hazırlanıyorum bu siteyi tesadüfle buldum ve çok beyendim inşAllah iyi bi şekilde yardımcı olur..

mucizemsin

BEN BU ALMANCAYI OGRENECEGIM BASARACAGIMA INANIYORUM CUNKU GERCEKTEN ISTIYORUM ALLAH HERKESE ISTEDIGINI VERSIN ILK BASLARDA HIC BISEY ANLAMAZKEN SIMDI BILDIKLERIMI BURAYA AKTARIYORUM VE BILMEDIKLERIMI OGRENIYORUM GUN GECTIKCE DAHA COK CESARETLENIYORUM  SADECE ALMANCAYLA KALMAZ BASKA DILLERDE OGRENIRIZ UMARIM ::::::::::::::::::::::::::

mucizemsin

HA BIDE ZEKA GELISTIME OLAYINA GELINCE YUZDE YUZ DOGRU BI SONUC BEN SIMDIKI HALIME BAZEN KENDIM BILE SASIRIYORUM EEEEEEEEE NEDE OLSA BILIM ADAMLARININ DILI YAKINDA  HEPIMIZ ONLAR GIBI OLURUZ TAMAM TAMAM BIRAZ ABARTTIM :) iyi dersler

kadirr67

hallo.. wie  gehts  sie...?   genel bilgi  için  cok sağolun .. ama   sitede  o kadar  çok ve  güzel bilgiler  var  ki  nerden  başlıcağımı  karıştırdım..  ben  çok istiyorum almancayı  ..  ve  ingilizceyide  cok seviyorum....  kendi kendime ama  sizkerin  sayesin de   iki kelime de  öğreniyorsam  kendimle gurur  duyuyorum..  çünkü   bu kadar  burda  güzel  ve faydalı bilgiler  var ken  başkalarının  çok garib  sitelere  baktıgını  biliyorum..:) danke  schön (sehr) jeden weisse für....aufwiedersehen..çüss

taktvoll

Merhabalar,
öncelikle böyle degerli bir bilgiyi (degerli diyorum cünkü benzeri dökümanlar ücretli) bizlere karsiliksiz olarak vermek buna zaman harcamak bu zamanda bir cok kisi icin ya imkansiz yada maddi kayip.
neyse lafi fazla uzatmadan araniza yeni katilan biri olarak gercekten güzel hazirlanmis bir forum sitesi.
Isvicre`ye yeni geldim ve dil okuluna baslayana kadar temel bilgileri bu siteden ve benzeri interaktif sitelerden karsilayacagim.
yardimlariniz icin simdiden tesekkürler.

engineer62

Mrb arkadaslar, :
ben çok yakın zamanda Almanca kursuna baslicam..siteyi yeni gördüm ve inceledim..
bu dili öğrenmemde çok kolaylık sağlayacağına eminim..siteyi hazırlayanlara ve yazılarıyla katkı sunanlara
sonsuz teşekkürler..

figo57

merhabalar ingilizceden sonra Almancayı da dil hazineme katmak istiyorum.Kursa gidecek vaktim olmadığı için bu siteye üye oldum.Umarım Almancayı da öğrenebilirim..Emeği geçen herkese teşekkürler

Eurovision

HALLO an alle. Auch ich finde dieses Forum "SUPER"... Aber warum spricht hier denn jeder TÜRKISCH???

derwisch

Alıntı yapılan: Eurovision - Şubat 13, 2007, 02:25:33 ÖS
HALLO an alle. Auch ich finde dieses Forum "SUPER"... Aber warum spricht hier denn jeder TÜRKISCH???

hallo,

...deshalb sind wir hier meistens Anfänger. Obwohl die Personen, die sehr gut Deutsch können, im Forum sind, schreiben die auch Türkisch, damit andere verstehen können, was etwas in der Forumseiten geschrieben werden.
Wir sind neu, seit ein Jahre zu Diensten stehen.
Anderseits sind Sie ganz schön Recht. Sollten wir ab jetzt aber langsam angefangen haben, kann man aber schaffen, richtig flüssig Dutsch zu schreiben, zu sprechen...

Ve ben simdi pek cok hata yapmisimdir. Ama olsun. Ustalar görürlerse düzeltirler. Ya da siz de yapabilirsiniz bunu...

LG
derwisch

favoriultra

gercekten etkılı calısmalar yapıosunuz ellerinize saglık:)

KAZENIS

merhaba arkadaslar bende yeni üyeyim burda olmaktan cok mutluyum emegi gecen hrkese teskkur ediyorum zamanim kisitli oldugu icin ev islerinden vakit buldukca calisiyorum bu sute sayesinde ama yinede yetmiyor cünkü pratigim yok kursta gördüklerimi tekrarlama imkanim bile olmuyor biraz kavrarsam bende birseylere yardimci olmak istiyorum

kurtbey

valla almanca kurs olsaydı giderdim ama bulunduğum memlekette almanca kurslara yer vermiyorlar sadece ingilizce var çok istiyorum almanca öğrenmeyi hatta almanca forumlara giriyorum tercüme ederek konuşmaya konulara katılmaya çalışıyorum

sevgim

merhaba arkadaşlar...
ben de bu siteye yeni kaydoldum. henüz almanca ile ilgili hiçbir şey bilmiyorum ama öğrenmek için büyük bir heves var içimde. şimdi ders 1 den başlayıp sabaha kadar çalışacağım. bu sitenin bana yararlı olacağını düşünüyorum.  siteyi hazırlayan herkese çok teşekkür ediyorum. :-)