Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

a_ysche

iyiyim canım ya, sen de iyisindir inşAllah..ramazan bayramında gittim ve şimdi geldim daha..fırsat olmadı hiç malesef..ne var ne yok buralarda?inşAllah yoktur bi yaramazlık..

ATAAN

Çay Olmazmı  Hemen Vereyim Sayın Gece

gece

Yok hersey yolunda merak etme bende iyiym sagolasin özledik seni burda görmeyi :)

a_ysche

Ataan bey, henüz tanışmıyoruz ama bende çay istesem ayıp olmaz umarım  utanan:)

ATAAN

Tabi Nedemek Buyrun Efendim Afiyet Olsun

a_ysche

ben de özledim buralarda olmayı..öğrencilik zor iş ya..herşeye hasret kaldımm  angry:)  angry:)

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Aralık 09, 2008, 08:23:49 ÖS
Çay Olmazmı  Hemen Vereyim Sayın Gece

Allah süper cok tesekkür ederim :)

ATAAN

gece

Almancax sakinleri okadar samimi ki iste burayi bu yüzden seviyorum yaa  yuppi:)

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Aralık 09, 2008, 08:28:12 ÖS
Afiyet Olsun Efendim ;D

Hava okadar soguk ki cay cok iyi geldi  ;D ;D sanal da olsa  ;D

a_ysche

diğer bardak sanırım benim :) bende teşekkür ediyorum  :angel:

ATAAN

Alıntı yapılan: a_ysche - Aralık 09, 2008, 08:29:34 ÖS
diğer bardak sanırım benim :) bende teşekkür ediyorum  :angel:
Evet Sizin Bardağınız Sayın A_ysche, Afiyet Olsun

gece

Alıntı yapılan: a_ysche - Aralık 09, 2008, 08:26:28 ÖS
ben de özledim buralarda olmayı..öğrencilik zor iş ya..herşeye hasret kaldımm  angry:)  angry:)

Olsun canim Okul iyi olsunda ilerde cok zamanin olucak tüm bunlar icin hayatin temellerini atiyorsun kolaymi ;)

a_ysche

tekrar teşekkürler Ataan bey  :angel:

inşAllah be gececim..dediğin gibidir umarım..sen neler yapıyorsun, bayramın mübarek olsun bu arada canım yaa..bayram nasıl geçiyor ?

gece

Is güc yuvarlanip gidiyoruz hayatin icinde ne olsun be canim. Bayramda birinci gün ögleye kadardi burda benim icin tabi tel mesaj vesaire
bitti bende almancax sakinlerini agirliyorum bir tatli ikram edeyim istermisin canim ;D ;D

a_ysche

istemem mi hiççç.. ama baklava olmasın gece ya.şöyle pasta türü bişey olsun..şerbetli tatlılarla pek aram yokturda..(bana bak yaa hem hazıra konuyorum hem de seçiyorum..öğrencilik insanı bu hale getiriyor işte ;D )

gece

:haha: :haha: :haha: :haha:

Pasta neli olsum canim  ;D