Aradaki Farkı Bulun - Bill'de var koptum yaaa

Başlatan dielosch, Aralık 06, 2008, 09:31:11 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dielosch

...mystery...

esma 41

dielosch

...mystery...

sadece bill benzememiş o kadar ;D ;D azıcık saçları ;D ;D (korumaya alalım dimi?? ;D ne de olsa -inşAllah- müstakbel kankimiz ;D )

dielosch

Alıntı yapılan: ...mystery... - Aralık 07, 2008, 08:11:07 ÖS
sadece bill benzememiş o kadar ;D ;D azıcık saçları ;D ;D (korumaya alalım dimi?? ;D ne de olsa -inşAllah- müstakbel kankimiz ;D )

Aaa evet onu benzetememişler ama uğraşmasınalr onun eşi benzeri yokk tatlım benim  utanan:)

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Aralık 07, 2008, 08:29:55 ÖS
Aaa evet onu benzetememişler ama uğraşmasınalr onun eşi benzeri yokk tatlım benim  utanan:)
yaaa dimi ama?? ;D ;D aslında varr ama kıyafetlerden dolayı çok benzemiyooo.... :haha:

dielosch

...mystery...

Senosh_K

bili benzete benzete buna mı benzetmişler çok alındım doğrusu  :zopa: tickoff:)

dielosch

Alıntı yapılan: Senosh_K - Aralık 09, 2008, 06:45:10 ÖS
ben zaten ona katılmıyorum Bill'im eşsiz demiştim zaten  utanan:)

...mystery...

Alıntı yapılan: Senosh_K - Aralık 09, 2008, 06:45:10 ÖS
alınma yaaa bill'in bi benzeri var zaten ;D (kim acaba?? ::) ) bideee adamların gözlükler 10 numaraysa bizene daha insanla hayvanı ayıramıyolar ;D buna sen neden sinirleniyosun... ;D bence sinirlenmeye değmez... ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Aralık 09, 2008, 08:44:01 ÖS
ben zaten ona katılmıyorum Bill'im eşsiz demiştim zaten  utanan:)
atma bi kereeeeee. ;D onun benzeri varrr... ;D ;D

dielosch

Alıntı yapılan: ...mystery... - Aralık 09, 2008, 11:16:34 ÖS
atma bi kereeeeee. ;D onun benzeri varrr... ;D ;D

b ikere görünüş olsarak benzemiyorlar huy olarak hiç hiç hiç benzemiyorlar kısacası ben bu tüylü şeyi Bill'e Tom'dan daha çok benzetirim ilk bakışta  :haha:

Sonuçtaaa eşi benzeri yok Meleğimin  utanan:)

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Aralık 10, 2008, 03:31:52 ÖS
b ikere görünüş olsarak benzemiyorlar huy olarak hiç hiç hiç benzemiyorlar kısacası ben bu tüylü şeyi Bill'e Tom'dan daha çok benzetirim ilk bakışta  :haha:

Sonuçtaaa eşi benzeri yok Meleğimin  utanan:)
şapkaları at--saçındaki rastaları at gitsin.. ;D saçını siyaha boya-- saçını düzleştir--- biraz göz makyajı yap--- üstüne dar bişeyler giydir--- çek çek çek boyunu 183 yap--- azıcık diyet yaptır 50 kilo olsun---birazda huylarını değiştir yada bunlar kalsın ;D al sana bill ;D demekki neymiş?? bir eşi benzeri varmış... :haha: çok değiştirmek gereksede... ::) ;D

ama değiştirmeyelim ben aşkımı böyle seviyorum

dielosch

Alıntı yapılan: ...mystery... - Aralık 10, 2008, 06:23:32 ÖS
şapkaları at--saçındaki rastaları at gitsin.. ;D saçını siyaha boya-- saçını düzleştir--- biraz göz makyajı yap--- üstüne dar bişeyler giydir--- çek çek çek boyunu 183 yap--- azıcık diyet yaptır 50 kilo olsun---birazda huylarını değiştir yada bunlar kalsın ;D al sana bill ;D demekki neymiş?? bir eşi benzeri varmış... :haha: çok değiştirmek gereksede... ::) ;D

ama değiştirmeyelim ben aşkımı böyle seviyorum
beni de o kadar değiştirirsen ben de olurum bi Nicole  :haha: