Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Aralık 11, 2008, 07:26:30 ÖS
slm millet.leptopum cok yavasladi ne yapmam lazim bilen varmiiiiiiiii  clap:)
biraz sabretmen gerek... ;D sadece sabır başka bişey öneremem.... ;D ;D

...mystery...

ben çıkmak zorundayım herkese iyi akşamlar sonra yine gelirim... ;D hoşçakalın byby:) yine karşılaşmak umuduyla.... alkis:)

kirsehir7

sabretmekle olmuyorki gizemcigim baya bi yavasladi.aylardir öyle simdi daha cok yavasladi hizlandirma programi indirmek istiyorum ama hangi program iyi bilmiyorum bide programi indirince laptopdaki bilgiler silinirmi onlar hakkinda bi bilgim yok

mub@rek

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Aralık 11, 2008, 07:26:30 ÖS
slm millet.leptopum cok yavasladi ne yapmam lazim bilen varmiiiiiiiii  clap:)

Cookie' leri temizleyebilirsiniz. Ön bellek bosalirsa calisma hızını etkiliyecek derecede degisim olacaktir.
Birde Anti vürüs programlariyla taratabilir, disk birlestirerek biraz daha çözüm yolunu detaylayabilirsiniz.

En son care format tabikide.

kirsehir7

antivürüs denedim ama pek ise yaramadi. disk birlestirmek  ??? pek anlamadim  :embarassed:

mub@rek

Disk birlestirmek türkce isletim sistemlerinde su yol izlenerek yapilabiliyor.

Baslat->Tüm Programlar->Donatilar->Sistem Araclari->Disk Birlestirici

Amac ise bilgisayarin belleginde dagilmis dosyalari (tabiki bunlar calisma dosyasi isletim sisteminin) uyumluluk esasina göre sıralatmak icin yapilir.

Ayrica "GlaryUtilitiesPortable" isimli tarayici program yardimiyla' da performansi biraz daha artiracagini düsünüyorum laptop' inizin. Bende ise yariyor zaman zaman acikcasi ;)

ATAAN

Sayın Kırşehir, Bu siteye gidin en altta Tam Hizmet Taraması  Diyor  Orayı Tıklayın, Siz Hiç Yormayın Kendinizi, Virüs varsada temizliyor, diski birleştiriyor anlıyacağınız yapmanız gerekenleri o yapıyor  zaten türkçe   okey:)
https://onecare.live.com/site/tr-TR/default.htm     

mub@rek

Alıntı yapılan: ATAAN - Aralık 11, 2008, 07:47:48 ÖS
Sayın Kırşehir, Bu siteye gidin en altta Tam Hizmet Taraması  Diyor  Orayı Tıklayın, Siz Hiç Yormayın Kendinizi, Virüs varsada temizliyor, diski birleştiriyor anlıyacağınız yapmanız gerekenleri o yapıyor  zaten türkçe   okey:)
https://onecare.live.com/site/tr-TR/default.htm    

Ek olarak az önce bahsettigim programida free bir siteye upload ettim;

GlaryUtilitiesPortable.rar of size 6.424 MB

İhtiyaci olacak arkadaslarda burdan download ederek tedarik edebilirler. Kolay gelsin..

mub@rek

Bayram bitti ancak yinede herkezin Kurban Bayrami mübarek olsun.
Herkeze keyifli sohbetler dilerim. Tekrar görüsmek üzre. Hoscakalin.

kirsehir7

coooooooook sagolun ataan ve mübarek  alkis:)

seninde bayramin mübarek olsun mübarek  :laugh:

ATAAN

Sayın Mübarek'in Verdiği Adrese Benim Güvenlik Sistemi Tehlikeli Dedi, Acemiyseniz pek tavsiye etmem

...mystery...

herkese selammm... ;D ben yine geldim... ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Aralık 11, 2008, 07:34:59 ÖS
sabretmekle olmuyorki gizemcigim baya bi yavasladi.aylardir öyle simdi daha cok yavasladi hizlandirma programi indirmek istiyorum ama hangi program iyi bilmiyorum bide programi indirince laptopdaki bilgiler silinirmi onlar hakkinda bi bilgim yok
kirsehir disk birleştir demiş sanırım müb@rek eğer disk birleştirmeyi yaparsan gerçekten hızlanabilir yaptın mı bilmiyorum ama... ::)

kirsehir7

dosya birlestirmeyi bilmiyorum nasil yapildigini  :embarassed:

ne kaddar cahel kalmisam looo  ;D  :haha:

Senosh_K

...mystery...

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Aralık 11, 2008, 09:08:43 ÖS
dosya birlestirmeyi bilmiyorum nasil yapildigini  :embarassed:

ne kaddar cahel kalmisam looo  ;D  :haha:
yok canım babam olmasa bende bilmezdim onun bilgisayarıda böyle yavaş yavaş çalışıyo(aşırı bilgiden dolayı ;D ) o da disk birleştiriyodu ondan öğrendim aslında mübarek anlatmış ama şöyle oluyo

Başlat--->Programlar--->Donatılar---->sistem araçları--->Disk birleştirici

açılan pencerede şimdi birleştir dersen sanırım birleştirir... ;D

umarım yardımcı olabilmişimdir... utanan:)

...mystery...