Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

Alıntı yapılan: godbarmen - Aralık 12, 2008, 01:05:45 ÖÖ
   abi hergün yenı kelımeler öğrenmeye çaba gösteriyorum tabi boş kaldığım zaman lar formda bulunan konulardan yardım alıyorum...mesela bugün gelecek zaman la ilgili cümleler kuracağız denıyo oradakı örneklere bakıyorum bayağı bi iyi oluyor bu yanlız konular çok dağılıyo bu bıraz sıkıntı oluyo aslında ben bunu daha önceden size ve admıne iletecektim ama yapılacak bi şey yok galıba çözüm için

Konular dagiliyor demissiniz ya nerde konu dagilmis merak ettim

godbarmen

Sparta çok özür diliyorum....görmedim aslında yazı yoktu şimdi yazıyı gördüm iyi bayramlar dilerim

godbarmen

Kırşehir Senın yazınıda şimdi gördüm Allah Allah ne oluyo ya yazılar sonradan çıkyo burada kı herkesın bayramını kutlarım

ATAAN

Valla Benim Elimden Geldiğince Toparlamaya Çalışıyorum Ama Arkadaşlarımız Konu Açmadan Önce Uyarıları Pek Okumadıklarından, İmdaaat Yardııııım  Yetişiiiiiin  Dün Evrakları Verdim Vizem Ne Zaman Çıkar Diye Almacayla İlgili Bölüme Konu Açıyor,  :haha:

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Aralık 12, 2008, 01:09:17 ÖÖ
Valla Benim Elimden Geldiğince Toparlamaya Çalışıyorum Ama Arkadaşlarımız Konu Açmadan Önce Uyarıları Pek Okumadıklarından, İmdaaat Yardııııım  Yetişiiiiiin  Dün Evrakları Verdim Vizem Ne Zaman Çıkar Diye Almacayla İlgili Bölüme Konu Açıyor,  :haha:

Evet ya cok haklisiniz ;D ;D ;D

godbarmen

Gece ben yanlış aksettim özür dilerim konu dahılıyo derken konuyla ilgilisi olmayan bi kaç yazı gelıyo sonra tekrar toparlanıyor.yanı tamamen kopulmuyo son5radan konuyu birisi toparlıyo

Sparta

Özür dilemeyin lütfen,Hata bende Aradan daldım konuya ,  İyi bayramlar.  :laugh:

godbarmen

Alıntı yapılan: Sparta - Aralık 12, 2008, 01:11:21 ÖÖ
Özür dilemeyin lütfen,Hata bende Aradan daldım konuya ,  İyi bayramlar.  :laugh:
estağfurullah ne demekk.........

ATAAN

Yani Konu Taşıma İşini Yakında Bir Nakliye Firmasına Vereceğiz  ;D

godbarmen

bayram şekeri ikram edeyim ben size

godbarmen

Alıntı yapılan: ATAAN - Aralık 12, 2008, 01:13:36 ÖÖ
Yani Konu Taşıma İşini Yakında Bir Nakliye Firmasına Vereceğiz  ;D
:haha: :haha: yaril:) yaril:)   bizim arkadaşın kamyonu vardı hatırladınız mı Ataan bey:)))

gece

Alıntı yapılan: godbarmen - Aralık 12, 2008, 01:10:58 ÖÖ
Gece ben yanlış aksettim özür dilerim konu dahılıyo derken konuyla ilgilisi olmayan bi kaç yazı gelıyo sonra tekrar toparlanıyor.yanı tamamen kopulmuyo son5radan konuyu birisi toparlıyo

ben ce sizde haklisiniz ;D ;D ;D

Ya bugün bir pozitivim bir pozitiv masAllah bana  :haha: :haha:

ATAAN

Alıntı yapılan: gece - Aralık 12, 2008, 01:16:09 ÖÖ

Demek ki Bizim Terapi Odası İşe Yaradı Sayın Gece  :)   Amma Alınganım ha, hemen kendime Pay çıkarıyorum,  :haha:

godbarmen

Alıntı yapılan: gece - Aralık 12, 2008, 01:16:09 ÖÖ

siz her zaman pozitifsiniz hakkınızı yemeyin lütfen

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Aralık 12, 2008, 01:18:39 ÖÖ
Demek ki Bizim Terapi Odası İşe Yaradı Sayın Gece  :)   Amma Alınganım ha, hemen kendime Pay çıkarıyorum,  :haha:

;D ;D ;D

Bence sizde haklisiniz Ataan bey  :haha: :haha:

abarttim yaa  ;D ;D ;D

gece

Alıntı yapılan: godbarmen - Aralık 12, 2008, 01:18:57 ÖÖ
   siz her zaman pozitifsiniz hakkınızı yemeyin lütfen
Tesekkür ederim :)

Ama herzaman degil Ataan bey hakli terapi odasinin mahareti
sizde bir ugrayin bence keskelriniz iyi ki lerle degistiriyorlar cok karli bence  ;)