Vizem çıktı

Başlatan hunkarus, Aralık 12, 2008, 04:12:00 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hunkarus

alkis:) alkis:) alkis:) yuppi:) 19 gününü ardından bugün 3 aylık vizemi aldım darsı bekleyenlerin başına dualarım sizinle herkese yardım ve destek için teşekkürler hadiyin horona halaya halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:)

BALAGUM

haydi darısı benim başıma  benim passaportta yarın elime geçecek bakalım hayırlısı neyse o olsun

BALAGUM

rabbim huzur selamet versin inş. herşey gönlünce olur.

arkadas29

tebrıkler darısı herkesın basına senın esın nerdeydı benımkı daha gıtmemıs kagıtlarım 3 haftadan fazla oldu

hunkarus

eşim dusseldorfta ve alman vatandaşı kardeş

mub@rek

Allah kavustursun, Mutluluklar dilerim..

hunkarus

Alıntı yapılan: mub@rek - Aralık 12, 2008, 04:32:31 ÖS
Allah kavustursun, Mutluluklar dilerim..
teşkler darısı bekleyen arakdaşlarmın başına

halecim

oleyyyyyyyyy  halayy:)hadi gözün aydın hunkarus nasıl sevindim bilsen hayırlı olsun arkadaşım..

hunkarus

Alıntı yapılan: halecim - Aralık 12, 2008, 05:08:48 ÖS
oleyyyyyyyyy  halayy:)hadi gözün aydın hunkarus nasıl sevindim bilsen hayırlı olsun arkadaşım..
Alıntı yapılan: halecim - Aralık 12, 2008, 05:08:48 ÖS
tşkler işalalh seninkide aynı sürede gelir

NİLSENAM

slm. hayırlı olsun hunkarus.

NİLSENAM

darısı başımız diyelim.

hunkarus

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Aralık 12, 2008, 05:57:49 ÖS
darısı başımız diyelim.
inşaallh seni açacağın bu tür başlığa bizde yakında hayırlı olsun deriz

Esimehasret

ben bugün ikinci red cevabini duydum üzgünüm ama senin icin sevindim
senin icin bir halay cekeyim teh te te teeeee halayy:)

BALAGUM

benim evraklarım tam 4. hafta gitti bazen öyle uzun sürebiliyor şans meselesi yoğunluk sıra olabiliyor üstelik gittiği yerdeki yabancı daireninde yoğunluğuna bağlı.daha yolun başındasın inş. en kısa zamanda vizeni alırsın ve eşinin yanına gidersin tüm dualarım önce bu aile birleşimi ile uğraşanlarla çünkü ben çok bekledim hala bekliyorum bakalım yarın passaportum geliyor bakarsınız bir halayda benim için çekersiniz ama hayırlısı neyse rabbim cümlemize onu nasip eylesin Allah yar ve yardımcımız olsun dua ile kalın

mub@rek

Alıntı yapılan: BALAGUM - Aralık 12, 2008, 07:46:25 ÖS
benim evraklarım tam 4. hafta gitti bazen öyle uzun sürebiliyor şans meselesi yoğunluk sıra olabiliyor üstelik gittiği yerdeki yabancı daireninde yoğunluğuna bağlı.daha yolun başındasın inş. en kısa zamanda vizeni alırsın ve eşinin yanına gidersin tüm dualarım önce bu aile birleşimi ile uğraşanlarla çünkü ben çok bekledim hala bekliyorum bakalım yarın passaportum geliyor bakarsınız bir halayda benim için çekersiniz ama hayırlısı neyse rabbim cümlemize onu nasip eylesin Allah yar ve yardımcımız olsun dua ile kalın

Hadi hayirlisi..

kirsehir7

dargin

slm vıze bekleyen arkadaslar acele etmeyın sabırlı olun bakın ben 6 aydır beklıyorum ;D