Vizem çıktı

Başlatan hunkarus, Aralık 12, 2008, 04:12:00 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SEYHAN69

Alıntı yapılan: hunkarus - Aralık 12, 2008, 04:12:00 ÖS
alkis:) alkis:) alkis:) yuppi:) 19 gününü ardından bugün 3 aylık vizemi aldım darsı bekleyenlerin başına dualarım sizinle herkese yardım ve destek için teşekkürler hadiyin horona halaya halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:)

tebrikler...  alkis:)  halayy:)  halayy:)  halayy:)

esma 41

Alıntı yapılan: dargin - Aralık 12, 2008, 09:40:14 ÖS
slm vıze bekleyen arkadaslar acele etmeyın sabırlı olun bakın ben 6 aydır beklıyorum ;D

Onun icin mi "dargin siniz "  :)

Tez zamanda vizenizi alirsiniz insAllah.
ALLAH sizin ve diger arkadaslarimizin yolunu acik etsin.  :)

Hunkarus sizide tebrik ederim .
Hayirli ugurlu olsun.

ozgur_efe

vizesi cıkan arkadaslara hayırlı ugurlu olsun diyorum. benim bir sorum olacak vize müracat formunda 17. madde daha onceki ikametgahınızı muhafaza edecekmisiniz sorusuna ne cevap verdiniz? ben evet yazdım adreste yazdım sırf bu yuzden en az 20 gun kaybettim? meger hayır yazacakmışımmmmm onu duzeltmek için 20 gun sonraya konsolsoluga davet aldımm? bu ne sacmalık boyle

BALAGUM

vizem pazartesi geldi çok şükür.darısı tüm bekelyenlerin başına

NİLSENAM

NİLSENAM

ATAAN

Cok Sevindim Sayin Hunkarus, Tebrik Ederim.
Hayirli Ugurlu Olsun
Her Zaman Iyi Haberlerinizi Bekliyoruz  alkis:) alkis:)

hunkarus

Herkese teşkkürler inşalalh bekleyen arkadşlarımıınzda çabuk çıkar bu sevinci bizle paylaşır

MeRvE_81

Gözün aydin hunkarus,hayirli olsun Allah yolunu acik etsin..darisi tüüüüüüüüm bekleyenlerin basina insAllahhhhh....

hunkarus

Alıntı yapılan: MeRvE_81 - Aralık 17, 2008, 11:53:06 ÖÖ
Gözün aydin hunkarus,hayirli olsun Allah yolunu acik etsin..darisi tüüüüüüüüm bekleyenlerin basina insAllahhhhh....
inşallh kardeş yarın sabah uçuyorum alalh kısmet ederse

MeRvE_81

Aaa gercekdenmi hadi hayirli yolculuklar sana hunkarus,almanyanin neresine ucuyorsun nasibse?

hunkarus

Alıntı yapılan: MeRvE_81 - Aralık 17, 2008, 12:07:46 ÖS
Aaa gercekdenmi hadi hayirli yolculuklar sana hunkarus,Almanyanin neresine ucuyorsun nasibse?
dusseldorf inşalalh

MeRvE_81

havalar buz kesiyor almanyada ona göre giyim kusamini al yanina türkiyenin soguklarina da benzemiyor bu gavur elleri haberin olsun  ;) hadi tekrar dan sana hayirli yolculuklar..

hunkarus

Alıntı yapılan: MeRvE_81 - Aralık 17, 2008, 12:21:17 ÖS
havalar buz kesiyor Almanyada ona göre giyim kusamini al yanina Türkiyenin soguklarina da benzemiyor bu gavur elleri haberin olsun  ;) hadi tekrar dan sana hayirli yolculuklar..
biliyorum bugün 2 3 tane boğazlşı kazak alıcam ;D

MuhaяяeM

Vizesi çıkanlara hayırlı olsun arkadaşlar.
Oraya gidince almancax'ı unutmayın haa  :zopa: :)

f_tuba26

Alıntı yapılan: hunkarus - Aralık 17, 2008, 12:25:55 ÖS
biliyorum bugün 2 3 tane boğazlşı kazak alıcam ;D
hayirli olsun arkadasim mutlaka al kalin kislik biseyler yanina inan bana buranin soguguna alismak zor,ha ide gelirken bol bol günes topla getir olurmu :P ;Dalmancax hic unutulurmu?iyi yolculuklar ...

hunkarus

Arkdaşlar havaalında harç alınıyormuş ne kadar oldugunu bilen varmı acaba