Itiraf kösesi ....

Başlatan esma 41, Nisan 05, 2008, 12:49:26 ÖÖ

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

esma 41

Alıntı yapılan: gece - Aralık 17, 2008, 05:08:09 ÖS
Bende itiraf edeyim ne zaman cok mutlu olsam hep bir sey oluyor korkuyorum coooooooookk mutlu oldugumu söylemeye yada yazmaya

:angel: MasAllah tü tü Allah kötü nazarlardan yesillimi ve beni korusun  :angel:

dance:)   Amin  yuppi:)

dielosch

ben Tarkan'ı hiç sevmezdim belki de herkes çok seviyor diye her yerde Tarkan Tarkan diye ölen kızlar vardı şimdi de sevmiyorum cidden hani sevmiyorum derken nefret etmiyorum yani nötr'üm diyebilirim ama kırşehir çok seviyosan çok şanslısın cidden şahsen ben de TH konserine gitsem ben de uçardım hatta bilmiyorum ne yapardım delirirdim heralde  utanan:)

NİLSENAM

esma 41

esma 41

Alıntı yapılan: dielosch - Aralık 17, 2008, 05:09:59 ÖS
ben Tarkan'ı hiç sevmezdim belki de herkes çok seviyor diye her yerde Tarkan Tarkan diye ölen kızlar vardı şimdi de sevmiyorum cidden hani sevmiyorum derken nefret etmiyorum yani nötr'üm diyebilirim ama kırşehir çok seviyosan çok şanslısın cidden şahsen ben de TH konserine gitsem ben de uçardım hatta bilmiyorum ne yapardım delirirdim heralde  utanan:)

Bende öyle bir sanatci,sarkici  icin deliren kizlardan pek hoslanmam ( sözüm meclisten disari )  ;D
Hoslanmam derken ... anliyamiyorum dogrusu .

Ama Tarkan baska yaaa...

Ne demisler : Yigidi öldür ama hakkini yeme.  ;D

gece

Alıntı yapılan: esma 41 - Aralık 17, 2008, 05:12:18 ÖS
Gece biz delimiyiz  :haha:

:haha: Bilmem ki sence Yesillim ne oluyooo bize ya   :haha:

esma 41

Sanirim ben biraz normalestim simdi

Ama demin bir acayiptim ya , ne oldu bana bilmiyorum  ;D

...mystery...

itiraf ediyorum annemi çok merak ettim :-\ :-\ :-\

gece

Alıntı yapılan: esma 41 - Aralık 17, 2008, 05:47:04 ÖS
Sanirim ben biraz normalestim simdi

Ama demin bir acayiptim ya , ne oldu bana bilmiyorum  ;D

Ben de simdi daha sakinim ;D ;D
olur öyle seyler yesillim  ya:)

...mystery...

itiraf ediyorum... ;D ;D ben "Dilaramı" çooook seviyorum... (canım arkadaşım benim... utanan:) )

Senosh_K

itiraf ediyorum bi arkadaşım çoooook ama çooook gıcık ( ekin )

...mystery...

itiraf ediyorum hayatımda en çok yorulduğum haftayı geçirdim... :-\ :-\ ve umarım bitti.... :-\ :-\

kirsehir7

itiraf ediyorum suan alip basimi sokaklarda gezip bagirasiiim geliyooooo  tickoff:)

kirsehir7

bi ititrafta daha bulunayim.bu damar parcalari dinlemek cidden adami sarhos ediyor  :-[

RIBERY

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Aralık 20, 2008, 12:00:27 ÖÖ
itiraf ediyorum suan alip basimi sokaklarda gezip bagirasiiim geliyooooo  tickoff:)

YA ÇOK SEVINÇLISIN YADA ÇOK DERTLİSIN ONDA slm kirşehır

kirsehir7

Alıntı yapılan: RIBERY - Aralık 20, 2008, 12:12:51 ÖÖ

YA ÇOK SEVINÇLISIN YADA ÇOK DERTLİSIN ONDA slm kirşehır

dertten  :embarassed:

RIBERY

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Aralık 20, 2008, 12:01:52 ÖÖ
bi ititrafta daha bulunayim.bu damar parcalari dinlemek cidden adami sarhos ediyor  :-[

sen en ıyisi slof dınle  byby:)