Teşekkürler..

Başlatan deniz33, Mart 03, 2006, 04:35:10 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

aybastili ekrem

Ellerinize saglik sayin Almancax ekibi! Sitenin yeni hali cok güzel olmus kullanisli ve düzenli.Basarilarinizin devamini diliyorum. :)

coach07

site egitim açısından detaylı hazırlanmıs tebrıkler

MuhaяяeM

Teşekkürler.Hoşgeldiniz...

jackal971

Evet tam istediğim gibi bir site emeği geçen herkese teşekkürler

melisözge

Sie sind wunderbar eine Gruppe.dogrumu yazdim bilmiyorum  :)
bu süper site icin tesekkürler....

AdrenLinz

tebrikler..elinize saglik harika

derwisch

Alıntı yapılan: melisözge - Aralık 11, 2006, 05:39:03 ÖS
Sie sind wunderbar eine Gruppe.dogrumu yazdim bilmiyorum  :)
bu süper site icin tesekkürler....

selam,

"Sie sind eine wunderbare Gruppe." ;)

melisözge

sosicik

ingilizcenin her anlamda desteklenerek insanlara kolay gelmesini saglayanlarin almaca dilbilgisi konusunda calismalarini umuyorum.Boyle kurulan bir sitenin de herkes tarafindan desteklenmesini bekliyorum.tesekurler

alperen

arkadaslar çok özr dilerim belki biraz saçma gelicek  ama profilime foto koyamıyorum,bi bilgisi olan varmı?böle bişey için vaktinizi alıyorum hakkınızı helal edin..
         saygılarımla...

derwisch

Alıntı yapılan: alperen - Şubat 03, 2007, 12:45:41 ÖÖ
arkadaslar çok özr dilerim belki biraz saçma gelicek  ama profilime foto koyamıyorum,bi bilgisi olan varmı?böle bişey için vaktinizi alıyorum hakkınızı helal edin..
         saygılarımla...

selam,

Anlatayim. Ana panodan "Profil" e giriyorsun. Ardindan "Kimlik Bilgilerini Değiştir" bölümünde "Kimlik Bilgisi" ni tikliyorsun. Acilan sayfada "Kendi Resmimi Yükleyecegim" kisminda "durcsuchen"i tikliyorsun. Resmini yükleyip "Kimligi Degistir" tusunu tikliyorsun. Budur. Resminin cok büyük olmamasi gerekiyor...

LG

mucizemsin

SITE GUZEL BIZDE IYI CALISIYORUZ DEGMEYIN KEYFIMIZE AMA KURUCU BIRAZ TEMBELMI NE ...................SAKAYDI  ;)

MuhaяяeM

Alıntı yapılan: mucizemsin - Şubat 03, 2007, 03:32:27 ÖS
SITE GUZEL BIZDE IYI CALISIYORUZ DEGMEYIN KEYFIMIZE AMA KURUCU BIRAZ TEMBELMI NE ...................SAKAYDI  ;)
Tembel değil de, siteye vakit ayıramıyor diyelim... :)

sophia19

bencede emegi gecen herkese bol tesekkürler
erkan...

zurnazent

student

Mrblar bu siteyi kurduğunuz için teşekkürler...Bizim okulda öğretilen almanca derslerinden hiç bişey öğrenemedim.Bu site benim için çok faydalı olacak kesinlikle:)Hepiniz saolun böyle devam:D

beti

emeği geçen herkes tşk ediyorum.
11sene önce almanyadan temmeli dönüş yapmıştık.
türkiyeye geldiğimde küçüktüm.
almanca konuşmaya konuşmaya birkaç kırıntı kaldı sadece.
sayenizde almancayı yeniden öğreneceğim. " İYİKİ VARSINIZ "