2018 vize bekleyenler

Başlatan Ezggg, Ocak 02, 2018, 10:31:25 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ezggg

Merhabalar 2018 vize bekleyenler burada toplanabiliriz! Gönderiler bayagi eski kalmis..

ERTu52

Alıntı yapılan: Ezggg - Ocak 02, 2018, 10:31:25 ÖS
Merhabalar 2018 vize bekleyenler burada toplanabiliriz! Gönderiler bayagi eski kalmis..
52. Gün  halayy:) halayy:)

tugrulonemli

Hakans

tugrulönemli sizinde mi çocuk üzerinden .eşiniz çifte vatandaş mı?

Hakans

şu çocuk üzerinden başvurup da,şu an vize bekleyenler bir whats up grubu kursak?.Ne dersiniz ? isteyenler numaralarını yazsa , ben eklesem?..

ERTu52

Alıntı yapılan: Hakans - Ocak 03, 2018, 01:42:36 ÖÖ
şu çocuk üzerinden başvurup da,şu an vize bekleyenler bir whats up grubu kursak?.Ne dersiniz ? isteyenler numaralarını yazsa , ben eklesem?..
Olur

Ezggg

Kimlerin esi Türk vatandasi? Siz Türkiyeden basvuru yaptiktan kac gün sonra mektup gitti eslerinize?

ERTu52

Alıntı yapılan: Ezggg - Ocak 03, 2018, 11:33:31 ÖÖ
Kimlerin esi Türk vatandasi? Siz Türkiyeden basvuru yaptiktan kac gün sonra mektup gitti eslerinize?
Benim eşim türk vatandaşı çocugum alman vatandaşı bugün 53.gün henüz eşime mektup falan gitmedi en son yabancılar polisi ile görüşmemizde 20 aralık falandı inceleyeceklerini ve yılbasından önce bir gelişme olmayacagını soylediler

Ezggg

Alıntı yapılan: ERTu52 - Ocak 03, 2018, 12:37:45 ÖS
Benim eşim türk vatandaşı çocugum alman vatandaşı bugün 53.gün henüz eşime mektup falan gitmedi en son yabancılar polisi ile görüşmemizde 20 aralık falandı inceleyeceklerini ve yılbasından önce bir gelişme olmayacagını soylediler
Gideceginiz yer neresi belki yogunluktan olabilir?

ERTu52

Alıntı yapılan: Ezggg - Ocak 03, 2018, 12:59:24 ÖS
Gideceginiz yer neresi belki yogunluktan olabilir?
Heidenheim gideceğim

Mein leben

Arkadaslar  bugün nihayet   almanya onay verdi  halayy:)  acaba  kac  gunde gelir vize??? Ve ankaradaki  konsolosluk ups  ye pasaportu  verdiginde  ups  bana  mesaj  mi gonderiyor  ???

Ezggg

Alıntı yapılan: Mein leben - Ocak 03, 2018, 04:21:25 ÖS
Arkadaslar  bugün nihayet   almanya onay verdi  halayy:)  acaba  kac  gunde gelir vize??? Ve ankaradaki  konsolosluk ups  ye pasaportu  verdiginde  ups  bana  mesaj  mi gonderiyor  ???
Hayirlisi olsun darisi basimiza.. Kac gün sonra esinize mektup gitti ve kac gün sürdü Toplam?

Ezggg

Hayirlisi olsun darisi basimiza.. Kac gün sonra esinize mektup gitti ve kac gün sürdü Toplam?

ERTu52

Gözün aydın ne kadar sürdü süred

Mein leben

Allah razi olsun insAllah sizinde yakinda belli olur
24 ekim  basvuru
16 kasim  evraklar  almanyadaydi 
20 aralikta  capraz sorgu
3 ocakta almanyadan onay geldi  yani  71 gün sürdü  Ama daha  turkiyeninde onaylamasi  gerekiyor bakalim hayirlisi insAllah

Ezggg

Alıntı yapılan: Mein leben - Ocak 03, 2018, 06:20:45 ÖS
Allah razi olsun insAllah sizinde yakinda belli olur
24 ekim  basvuru
16 kasim  evraklar  Almanya'daydi 
20 aralikta  capraz sorgu
3 ocakta Almanya'dan onay geldi  yani  71 gün sürdü  Ama daha  turkiyeninde onaylamasi  gerekiyor bakalim hayirlisi insAllah
Aranizda yas farki ya da akrabalik mi vardi capraz sorgu oldu esiniz Türk vatandasi mi?

Mein leben

Capraz sorgu  akrabaliktan  veya baska bisey icin  yapilmiyor  sadece  biraz suplendikleri zaman yapiliyor ve cogu kisiye yapiliyor yani  bazilarinda  formalite  icabi istiyorlar