2018 vize bekleyenler

Başlatan Ezggg, Ocak 02, 2018, 10:31:25 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Melekdly

Alıntı yapılan: Alanyatolga - Mart 01, 2018, 11:44:26 ÖS
Eşinize mektup gitmişmi ve eşiniz alman vatandaşımı
Eşim alman vatandaşı mektup henüz gitmedi:/

Ezggg

Alıntı yapılan: Melekdly - Mart 02, 2018, 08:46:49 ÖS
[/quote
Merhaba Facebook da Aile birlesimi gruplarinda hep görüyorum köln sanirim böyleymis esiniz yabancilar dairesiyle görüsse

Melekdly

Alıntı yapılan: Ezggg - Mart 02, 2018, 10:18:16 ÖS
Alıntı yapılan: Melekdly - Mart 02, 2018, 08:46:49 ÖS
[/quote
Merhaba Facebook da Aile birlesimi gruplarinda hep görüyorum köln sanirim böyleymis esiniz yabancilar dairesiyle görüsse
Merhaba ezgi gitti iki kez ama çok ileri gidemiyorsun maalesef beklemekten başka şansımız yok ama altı ay olabilir denilince çok moralim bozuldu:/ acaba başka birilerine de aynı şey söylenmiş mi diye merak ettim.

Ezggg

Alıntı yapılan: Melekdly - Mart 02, 2018, 10:36:39 ÖS

Merhaba ezgi gitti iki kez ama çok ileri gidemiyorsun maalesef beklemekten başka şansımız yok ama altı ay olabilir denilince çok moralim bozuldu:/ acaba başka birilerine de aynı şey söylenmiş mi diye merak ettim.
[/
Benim Facebook da gördügüm kadariyla kölne bekleyenlerin hepsi uzun bir spreche cikmis.. Beklemekten baska care Yok bizimde esimin isi Süresiz olmadigi icin bunu sorun ettiler suan sadece isinden Haber almayi bekliyoruz baska türlü onay vermeyecekler..

Melekdly

Alıntı yapılan: Ezggg - Mart 03, 2018, 12:00:31 ÖS

[/
Benim Facebook da gördügüm kadariyla kölne bekleyenlerin hepsi uzun bir spreche cikmis.. Beklemekten baska care Yok bizimde esimin isi Süresiz olmadigi icin bunu sorun ettiler suan sadece isinden Haber almayi bekliyoruz baska türlü onay vermeyecekler..
Sen de köln e mi gideceksin? Allah yardımcın olsun inş en kısa sürede alırsın vizeni eşine kavuşursun tam bir işkence başka birşey değil!

Alanyatolga

90 güne kadar sürebiliyo malasef

Melekdly

Alıntı yapılan: Alanyatolga - Mart 03, 2018, 08:20:37 ÖS
Siz de köln için mi bekliyorsunuz? Siz alabildiniz mi vizenizi?

Ezggg

Alıntı yapılan: Melekdly - Mart 03, 2018, 04:17:56 ÖS

Hayir Ben kölne gitmiyorum benim evraklarim gideli cok oldu.. Sadece esimin isi süresiz olmadigi icin vermediler suan isten Haber bekliyoruz.. InsAllah herkes en kisa zamanda kavusur eslerine cok zorlu bir sürec cok...

Melekdly

Alıntı yapılan: Ezggg - Mart 04, 2018, 12:02:31 ÖÖ

Hayir Ben kölne gitmiyorum benim evraklarim gideli cok oldu.. Sadece esimin isi süresiz olmadigi icin vermediler suan isten Haber bekliyoruz.. InsAllah herkes en kisa zamanda kavusur eslerine cok zorlu bir sürec cok...
İnş en kısa zamanda sonuçlanır ve vizeni alırsın gerçekten çok yıpratıyor belirsiz bir durum ne olcağını bilemiyorsun😞 herkes ailesine kavuşsun bir an önce!

Ezggg

Alıntı yapılan: Melekdly - Mart 04, 2018, 12:14:21 ÖS

İnş en kısa zamanda sonuçlanır ve vizeni alırsın gerçekten çok yıpratıyor belirsiz bir durum ne olcağını bilemiyorsun😞 herkes ailesine kavuşsun bir an önce!
InsAllah Amin herkes tez zamanda eslerine kavussun..

Alanyatolga

Eşiniz türk vtandaşımı alman kimliği varmı

Alanyatolga

Alıntı yapılan: Melekdly - Mart 03, 2018, 09:53:54 ÖS
Alıntı yapılan: Alanyatolga - Mart 03, 2018, 08:20:37 ÖS
Siz de köln için mi bekliyorsunuz? Siz alabildiniz mi vizenizi?

Ben berlin yarın yarın 17.gün bkliyoruz

Ezggg

Alıntı yapılan: Alanyatolga - Mart 04, 2018, 07:06:47 ÖS
Eşiniz türk vtandaşımı alman kimliği varmı
Esim dogma büyüme Almanya fakat Türk vatandasi

Melekdly

Alıntı yapılan: Alanyatolga - Mart 05, 2018, 12:29:39 ÖÖ
Ben berlin yarın yarın 17.gün bkliyoruz
Senin daha yeni ama inş çabuk gelir:)benim 56 gün oldu:/

Alanyatolga

Alıntı yapılan: Ezggg - Mart 05, 2018, 03:03:01 ÖÖ
Esim dogma büyüme Almanya fakat Türk vatandasi