Ilginc Resimler

Başlatan Ashtoret, Mayıs 16, 2006, 12:05:39 ÖÖ

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

acelya11

sanirim resimler cok kücük görünüyor,üzerine tiklarsaniz büyütebilirsiniz.viel spass...

almancacı

ben de bir kadın,hasır şapkalı yaşlı bi amca,bir köpek bi de sadece kafa gördüm.
umarım hepsi bu kadardır ???
başka görünen bi yüz yada insan var mı acaba? ???

acelya11

slm almancaci cok iyi ama biraz daha dikkatli bak bakalim belki birseyler daha bulabilirsin.:)

almancacı

bi daha baktım dediğin gibi arkada sağda bi yüz daha solda da kuşun sağında ve solunda iki yüz daha gördüm.ilk bakışta hiç farketmemiştimmmmmmm ???
daha başka var mı bi şeyler peki? ::) ;)

acelya11

birde kadinin kucaginda bir bebek var ama tebrikler cok iyisin...

mucizemsin

ben sadece yasli damin kafasi asali adam ve kadini goruyorum baskada yok sanirim............

mucizemsin

astoretin gonderdigi resimide ben daha once yapmistim baska bir sitedie ve 11 tane bulmustum orada 11 gecenlerde vardi hayret dogrusu millet kendisini asmis :)

smyrna

Ne resimmiş Astrohet mayısta birinci senesine girecek ama hala üstünde konuşuluyor :) ben hala şu 11. yi bulamadım :)

elfida

ilk bakışta birşey anlamadım fakat 3 boyutlu oldugunu farkettim.kendimi resimden uzaklaştıgım an.11resmide gördüm.süperdi.

lehrerin

lehrerin

Bı amcanın oldugu resımde yanyana yaslı adamla bayan gordum. ???bunlara ek olarak arka fonda da bı bayan yuzuyle bır bebek yuzu goruorum ben yaa. ???

mike_tyson

ya ben resimde 12 tane yuz gordum 11 tane degil  sizde dikatli bakarsaniz 12 tane yuzu gorursunuz

bcagil

lehrerin

yok beaa....yok mu benden baska goren arkadakı bu yuzlerıı..Bak sımdı korkmaya basladım.:(

acelya11

Alıntı yapılan: lehrerin - Mart 07, 2007, 06:08:48 ÖS
Bı amcanın oldugu resımde yanyana yaslı adamla bayan gordum. ???bunlara ek olarak arka fonda da bı bayan yuzuyle bır bebek yuzu goruorum ben yaa. ???
slm lehrerin dogru görmüssün tabrikler...

sedayld

smyrna