Almanca A1 Aile Birleşimi Sınavına Girenlerin Tecrübeleri

Başlatan mavigece, Kasım 07, 2007, 06:48:03 ÖS

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NAMEKANIM

neden ki türkiye de evlenmeyelim,zaten almanya ya gitmek için sınava giriyoruz,sınavı kazanamayan gidememiyor,nasıl olacak almanya da nikah yapmak ,almanya ya gitmeden almanya da nikah nasıl yapacaksın ki,istenilenler zaten buna yönelik değil mi,almanya da olan eşin ,maaş durumu 3 aylık çalışma belgesi vs, türkiye deki eşinde dil bilmesi yanılıyormuyum ben arkadaşlar

mavi_deniz

tabiki yanılmıyosun. kim uğraşacak onunlaki arkadaş öle demiş. nme farkeder ki öle yada böle bu almancayı öğrenmicezmi sonuçta bu da bi başlangıç oluyo bizim için.....

NAMEKANIM

nasıl ispat edeceksin nikahlı olduğunu adamlara ,başvuruyu neden yapıyorsun aile birleşimi için,nikah yok bişe yok,ben almanyadan biriyle evlenicem dicem,kursa gidicem vize başvurusu yapıcam,ama elimde bi belge yok.nasıl olcak bana bi açıklarmısın( galyalı)

NAMEKANIM

bu arada tebrik ederim mavi_deniz sınavı kazanmışsın senin adına sevindim

mavi_deniz

Alıntı yapılan: NAMEKANIM - Ocak 21, 2008, 11:24:35 ÖS
nasıl ispat edeceksin nikahlı olduğunu adamlara ,başvuruyu neden yapıyorsun aile birleşimi için,nikah yok bişe yok,ben Almanyadan biriyle evlenicem dicem,kursa gidicem vize başvurusu yapıcam,ama elimde bi belge yok.nasıl olcak bana bi açıklarmısın( galyalı)

arkadaşım tamamen farklı bişiden bahsediyo o öyle bişi olamaz da zaten yani burdan bi şekilde oraya gitmenin yolunu bulacaksın. ondan sonra oraya tittiğin zaman o süre içinde evleneceksin. ama sanırım bişeyin farkında değil. sadece evlenenler için istenmiyo sertifika.
anne babası orada olup onların yanına gitmek için başvuranlardan bile serifika istiyo......

NAMEKANIM

anne babası almanya da olup onların yanına gitmek isteyenlerden de sertifika istendiğini bilmiyordum

mavi_deniz

sana demiyorumki ''galyalı'' arkadaşa diyorum ondan haberi yok heralde diye

NAMEKANIM

anladım ona dediğini zaten :) bende bilmiyorum öğrenmiş oldum demek için yazdım

mavi_deniz

pardon ya ben onu biliyorum diye okumuşum:p:P

NAMEKANIM

önemli değil arkadaşım :) sınavı kazanmış sevindim senin adına (mavi_deniz)

mavi_deniz

teşekkür ederim....umarım sende kazanırsın. ama artık almanca görmek bile istemiyorum ne olacak bilmiyorum yaa....
:D :D :D

galyalı

yaaa zaten benim yazdıgımı iyi okuyunn diyorumm trde evlenenlerr meçburr artıkkk biliyorumm bendee evlenmeyinn burdaa diyorumm sadecee okkkkkkkkkkkkkk...

galyalı

yaaa siz bişeyy bilmiyorsunmuss yaa benn cokk hiç bişey bilmiyorumm rahat olunn yaaa koskocaa türkk milletii bizz onlarr kimm oluyoo

warum

kardeş bende nişanlıyım ama nikah yok hala peki öyleyse ben ne yapabilirim almanyaya nasıl gidebilirim bi bilgin varmı acaba?

galyalı

istekk yaptırrr kardeşimm gezmeyede dilmi istiyorlarr bunlarr beee bukadar sıkılırmıı bi millett

galyalı

kafana katmaa bende ölee gittim geldimm bi şeyy yokk şimdii istedigm zaman giderimm tabeee sorunn deyil bilinn  diyee sölüyorumm

Kalebodur

galyalı sen türkmüsün almanmı? Kusura bakma, dediklerinden birşey anlamadımda..