Almanca A1 Aile Birleşimi Sınavına Girenlerin Tecrübeleri

Başlatan mavigece, Kasım 07, 2007, 06:48:03 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

schwarzengel

slm arkadaşlar ben yeni üye oldum.beni de aranıza alırsanız sevinirim.daha hiç sınava girmedim marttaki sınava başvuru yapacağım.inşAllah kazanırım ama korkuyorum aslında.çünkü çok sitres ve heyecan yapıyorum.sınav tecrübelilerinden yardım istiyorum.şimdiden tşk.

volkican_24

100/60=1.6666667 cıkan bu sonra herpuan 1.6666667 carpıldgında kalan puan gecıyor bu sekılde

haticeyildiz

slm arkadaşlar
08/02/2008 deki sınavı kazandım :) darısı sınava girecek olanların başına ;)

cibidim

bende aynı tarihte sınava girdim.öğlen 12:30 da ama henüz sonucum gelmedi. ne zaman sonucunu aldın? kaç almışsın?hangi grupta girdin?sağol

haticeyildiz

Alıntı yapılan: cibidim - Şubat 13, 2008, 06:58:20 ÖS
bende aynı tarihte sınava girdim.öğlen 12:30 da ama henüz sonucum gelmedi. ne zaman sonucunu aldın? kaç almışsın?hangi grupta girdin?sağol

slm
benim bildiğim 2 grup sınava girdi, 9:30 ve 11:30
12:30 :( yoktu galiba öyle bi grup. istanbul'da mıydın?
bugün akşam üstü geldi sonucum, valla zar zor geçmişim. şansım bu sefer yardım etmiş ;) sabah 9:30 daki 
yazılı sınavdaydım. sözlüye de akşam 17:00 de girdim yani son gruptakilerle..

hakan001

şubat ayında sınava girmiş arkadaşlar varsa sınav içeri hakkında bilgi verirseniz sevinirim bende pazartesi sınava gireceğim şimdiden teşekkürler.

werderm

hakan001.arkadaşım ben 15 şubatda sınava girdim yani bugün.sana hangi içeriğini açıklıyım bilmiyorum.sözlüden tam puan aldım.ham puanı 15..çarpıldığında 25 yapıyo.yani 25 puanı kaptım.hocalar çok şekerdi.yardım istemekden çekinmeyin.yardımcı oluyorlar.mesela ben mektupda tıkanmıştım resmen.hocayı çağırdım.resmen sordum bu ne demek diye.oda söyledi.bemin mektupda arkadaşınla randevun var ve sen gelemeyeceksin.neden gelemeyeceğini yazıyorsun,ve gelebileceğin zamanı bildiriyorsun.bide form var.oda 5 ham puanlık bişey,sanırım ondan 4 aldım.lessen ve hören hakkında hiç bi fikrim yok.onlarıda çarşamba öğrenicez artık.valla 4 gün var sonucu almaya bu zaman geçmezzz!!!

ünlüfrau

werderm sınava nerden gırdın acaba
? merak ettım

hakan001

saol arkadaşım teşekkür ederim werderm inşAllah kazanmıştırsın.

hakan001

sınava nerden girdin werderm

werderm

werderm

normalde lesseni bir kere dinletiyorlar.ama dün bize iki kere dinlettiler.böylece daha net anlaşılmış oldu.genelde son söylenen doğrudur;)

werderm

pardon hören yazcama lessen yazmışım:)

kesmeşeker

arkadaşlar ben de cuma günü sınava gireceğim istanbulda, sınava giderken nasıl evrak götürülüyor bilen var mı? sadece banka dekontu değil mi başka lazım olan belgeler  neler?

ilkveson58

ben gırdım ve 6 puanla sınavı kaybettım 3 matta yıne gırıyorumm Allah hepımıze kolaylık versın-*

esma 41

Alıntı yapılan: ilkveson58 - Şubat 16, 2008, 07:55:28 ÖS
ben gırdım ve 6 puanla sınavı kaybettım 3 matta yıne gırıyorumm Allah hepımıze kolaylık versın-*

sevgili ilkveson 58,

ALLAH sana 3 Martta zihin acikligi versin.
Üzülme ,ikinicide olur insAllah. ;)

Kayserili038

selam arkadaslar cok sukur bende sinavi gecdim 28 ocakda girdim 70 puanla gecdim girecek akadaslar korkmayin heycanlanmayin inanin cok rahat sakin bi ortami var sinava girceniz yerin hocalarda cok iyi yardimci oluyorlar bu demek deyildirki nasi olsa hocalar yardimci oluyor az bisey ogrenmek yeterli bu almancayi deyip giderseniz olmaz tabiki iyi calismaniz emek vermeniz lazimki gecesiniz tabiki ne kadar hocalar yardimci olsada senin iyi bilmen gerekli bu almancayi cogu arkadasimiz cok iyi bildigi halde heycanina yenik dusuyor inanin heycanlancak bisey yok girerken normal bi cafeye giriyormus gibi girin sinavinizi verip cikin sonucda sinavi yapanlarda senin benim gibi insanlar sagolsunlar ellerinden gelen yardimida yapiyorlar dinlemede okumada yazmada bisey yapamiyorlar tabiki ama diyalogda cok yardimci oluyorlarmesela bana verdigi kartlarda bildigim halde hepsini istersen degisdire bilirsin kartlarini dedi birtanesini degisdirdim geri ucunu degisdirmeden sorularimi sorup cok sukur diyalogdan 21.95 puani aldim belge geldikden iki gun sonrada konsolosluga goturdum bugunde vizem geldi cok sukur sinava gircek akadaslarinda Allah yardimcisi olsun..