Almanca A1 Aile Birleşimi Sınavına Girenlerin Tecrübeleri

Başlatan mavigece, Kasım 07, 2007, 06:48:03 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

rose_iz

Alıntı yapılan: tuu_ba - Mayıs 15, 2008, 03:22:44 ÖS
saol rose de sınavdan bıgun once bakmayın kafanız karısır dedıler... aman ne tıtrıcem ya gecemezsem 2.ne gırerım olur bıter olum yok ya sonunda gayet rahat gırcem ınsAllah da geccem
sen daha ii bilirsin canım. ama dediğim gibi ben olsam bakardım:D ben biraz telaşlıyım yaa ne diolar tezcanlıyım galiba biraz ben:D

-10-

pekı arkadaslar neye calısayım cumle kurmaYamı mektubamı arkadaslar bıde mektupta , cok onemlıymıs
dogrumu bana almanca bır soru sorabılırmısınız sınavla ılgılı

rose_iz

Alıntı yapılan: tuu_ba - Mayıs 15, 2008, 03:23:58 ÖS
yarın sıze yazarım artık nasıl gectıgını ama ınsAllah ıı gecer gece yasın ındırcem:) ınsAllah kabul olur
inşAllah ii gecerr Allah yolunu açık etsin.

özlem_özlem

ya bakın bakın ben otobuste gıdene kadara baktım sureklı sınava gırene kadar ve ıyı oluyoo kafanız karısmaz dıl bu öss degılkı? kar kardır

karakartalali

şimdiden sınav için başarılar, umarım kazanırsınız mutlu haberlerle dönersiniz.:)

tuu_ba

özlem_özlem

amın ya ınsAllah gecersınız arkadaslar ınsAllah gecerız dularmız sizinle ınsAllah olur

tuu_ba

bırazdan bakarım yarın da erkenden kalkarım artık sonrada aksama kendıme odul vercem gezcem nargıle ıccem keyıf yapcam ıı gecsede gecmesede yanı kotu gecmez ınsAllahda ama bu kadar calıstıgımı stres yaptıgımı goz onune alırsak hak ettı dımı:)))

-10-

ya rakadasşlar neye caşlısayım
ayrıca kendımızı aılemızı adresımızı almancamı soylıcez bıde konusurken 4 lu arkadaslarla ne sorular sorucaz acaba bılen varsa lutfen yazswın

rose_iz

sınavda kapalıda olsa tel olabilirmi yanımızda yada sınav notlarını götürebiliyormuyuz ki özlem nasıl baktın sınava girenen kadar notlaraa

-10-

ya arkadaslar sıtede kımse yokmu lutfen cevap yazın arkadaslara ne sorular sorcaz uzun suruyormu lutfen sıtede kım varsa yazsın

tuu_ba

-10- sen sımdıden sıkı calısmaya basla ben son ıkı haftaya bıraktım sıkıstım ya hocalar zaten once kendısını tanıtıyomus bıze kagıt verıyolarmıs bızde ona gore kendımızı tanıtıyomusuz sımdı sınava gırenlerde yazar onlar tecrubelı daha ıı bılgı verırler sana ..... kadrıyenın sınavında wochnende cıkmıs konusuda famılıe mıs oda wohın gehen sıe am wochnende demıs haftasonu nereye gıdeceksınız anlamadım wochnende-famılıe ne alaka?  mesela wo ıst deıne famılıe wohnen?desek olurmu famılıe ye soru olarak

karakartalali

Alıntı yapılan: rose_iz - Mayıs 15, 2008, 03:35:53 ÖS
sınavda kapalıda olsa tel olabilirmi yanımızda yada sınav notlarını götürebiliyormuyuz ki özlem nasıl baktın sınava girenen kadar notlaraa
yanında götürebilirsin cep telefonu ve sınav çalışmak için kağıtları fakat sınava girerken sınıfta senin onları bir dolap içerisine yerleştirmeni istiyorlar ve dolabı kitliyosun anahtarı alıyosun en son sınav bitimindede alabiliyosun.

tuu_ba

tel goturme kesınlıkle ozlem yolda bakmıs bıde onun sınavı bırdeydı gırene kadar vaktı vardı sanırım bakmıstır

özlem_özlem

evet ben sınava gırene kadar baktım arkadasım cep telefonu verıcek kımsen yoksa uzulmesınav yerınde emanet dolabı sınav salonunda oraya kıtleyebılıosun herseyını ben asagıda bıraktım babama verdım kımlıgmı kalemımı aldım cıktım yukarı bıde para tabıkı ups parası

songül

arkadaslar bende burdayım cumartesi benimde sınavım var

karakartalali

Alıntı yapılan: tuu_ba - Mayıs 15, 2008, 03:36:48 ÖS
-10- sen sımdıden sıkı calısmaya basla ben son ıkı haftaya bıraktım sıkıstım ya hocalar zaten once kendısını tanıtıyomus bıze kagıt verıyolarmıs bızde ona gore kendımızı tanıtıyomusuz sımdı sınava gırenlerde yazar onlar tecrubelı daha ıı bılgı verırler sana ..... kadrıyenın sınavında wochnende cıkmıs konusuda famılıe mıs oda wohın gehen sıe am wochnende demıs haftasonu nereye gıdeceksınız anlamadım wochnende-famılıe ne alaka?  mesela wo ıst deıne famılıe wohnen?desek olurmu famılıe ye soru olarak
orada hafta sonu ailenizle birlikte nereye gidiyorsunuz demiş.