Almanca A1 Aile Birleşimi Sınavına Girenlerin Tecrübeleri

Başlatan mavigece, Kasım 07, 2007, 06:48:03 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

koray_efe_7

slm arkadaslar sınava dün girdim hören cok zordu mektubu yazdım sprechen kolaydı lesen kolaydı bakalım artık haftaya sonuc gelır bu arada ben eksık adres verdim nasıl düzeltebilirim heycandan olsa gerek sokagın adını vermedim düzeltme sansım varmı

koray_efe_7

mektup konusu arkadasınız sizi hamburga bi yabancılar gecesine davet ediyor ve sizin cok önemli bi sınavınız oldugu için davete gidemiyorsunuz ve baska bi gün hanburgta bulusmak için gün söylemenizi istiyorlar. davet için tskr edin diyorlar neden gelemediğinizi söyleyin diyolar sınava gircek arkadaslara biraz yardımım dokunursa sevinirim

koray_efe_7

ben böyle yazdım mektubu________    Hallo liebe Vena,        vielen dank für deine Einladung. Ich habe aber eine wichtige Prüfung. Deshalb kann ich leider nicht kommen. Ich kann dich aber nachste Montag in Hamburg besuchen ok? Viele grüsse!  Bis bald!     KORAY                İNSALLAH  kazanırım ne diyelim.   sınava gircek arkadaslar baslıktan sonra virgül atıp kücük harfle baslamayı unutmayın size artı puan getircektir.

koray_efe_7

sprechen bölümünde ..geburtstag , freiseit  abend  ikisini aynı anda kullanıp soru soryosunuz ,, banane  ve anahtar cıktı. wann haben sie geburtstag. was machen sie am abend in der freiseit.  geben sie mir ein kilo banane bitte. geben sie mir schlüssel numme 2 bitte. bu sekilde sordum arkadaslar heyseyi paylastım insAllah yardımım dokunur . şimdiden herkese basarılar

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: koray_efe_7 - Haziran 28, 2008, 12:14:20 ÖS
slm arkadaslar sınava dün girdim hören cok zordu mektubu yazdım sprechen kolaydı lesen kolaydı bakalım artık haftaya sonuc gelır bu arada ben eksık adres verdim nasıl düzeltebilirim heycandan olsa gerek sokagın adını vermedim düzeltme sansım varmı

sana yakın ups firmasına git düzeltirler yada ups ye tel aç netten numarasını bul 444 le deavm eden bir noları var onu bul ara düzeltirler ama geç kalma :)

koray_efe_7

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: koray_efe_7 - Haziran 29, 2008, 01:08:39 ÖS
tskrler arkadasım
koray şimdi senin için baktım ups in teline
numarası : 444 00 66
sms :   0533 421 00 00
ok arkadaşım istersen ara bir sor?

koray_efe_7

teskrler duygu yardımın için

duygu_0354_duygu

heute

arkadaşlar slm,
Bende ayın 28'inde girdim sınava.Hören çok zordu bol bol alıştırma yapın.Yoksa çok zor.Mektup konusu yeni bir işe başladın.İşin hakkında,arkadaşların hakkında ve görevin hakkında bir arkadaşına mektup yazın.Konuşmada sprache-eltern-yüzmek yasak-gemüse çıktı.Lesen için bol kelime çalışın(schritte1 ve 2)

sonsuzyolcu0604

bence a1 sinavi cok kolay oluyor...sadece biraz horende zorlaniyorsunuz...ondada karar degistirme oldugundan...yoksa cok kolay yani bence..bende cok sukur gectim 90 aldim...darisi bekleyenlerin basina....

burcukafadar

Alıntı yapılan: sonsuzyolcu0604 - Haziran 30, 2008, 02:36:27 ÖS
bence a1 sinavi cok kolay oluyor...sadece biraz horende zorlaniyorsunuz...ondada karar degistirme oldugundan...yoksa cok kolay yani bence..bende cok sukur gectim 90 aldim...darisi bekleyenlerin basina....
çalışana kolayy...

koray_efe_7

BUGÜN SAAT 3 TE SONUCUM yetişiyorr cok heyecanlıyım İNşALLAH kazanırımm.

kadriye_01

inşAllah kazanırsın dualarımız seninle

Selamet

hayirlisi koray_efe_7 kardes insAllah hayirlisiyla kazanirsin sinavini :=)

dinar

koray_efe_7 arkadaşım sınavsonucun ne oldu umarım ii haberler verirsin bize

(LALEZAR)

koray_efe_7 arkadaşım inş hayırlı haberlerini alırız..