Aile Birlesimi Tecrube ve Yardimlar

Başlatan khoLpa$aLı, Aralık 29, 2007, 08:10:37 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: şems - Nisan 18, 2008, 12:28:05 ÖS
Alıntı yapılan: duygu_0354_duygu - Nisan 17, 2008, 10:18:30 ÖS
Alıntı yapılan: limonn - Nisan 17, 2008, 09:18:48 ÖS
duygu ben izmir için bakıyorum..gerçi vizeçıkmamışsa veya red se bi anlamıda yok.sadece çıkanlar yazıyor (birde mail atabilirsin cevaplıyorlar)
ben mail attım. ama mail sayfasında aynen şunlar yazıyor.
lütfen pasaport hakkında ve vize işleminiz hakkında soru sormayınız cevap verilmiycektir ::)
adamlar zaten başta yazmışlar. hiçbirbilgiye ulaşılamıyor.tabi bu ankara için geçerli. neyse aramaktan başka bi çare yokk gibii  ::)
aaaaa duygu neden cevapvermıyorlar.ben vize işlem surecını hep ıstanbul alman konsolosluğu wep sayfasından takıp ettım.10 mail falan atmışımdır heralde ama hepsınede cevap verdıler...
bilmiyorumki şems.baya uğraştım ama sonra burdan birarkadaş bana cevap yazmış. duygu ankaradaki konsolosluğa başvurduysan takip edemiyorsun. sadece istanbuldan ve izmirden başvuranlar bakabiliyor boşa uğraşma demiş. gerçekten aynende öyle canım ya. aramaktan başka çarem yok ama bu seferde şimdi adamlar gıcık gider diye armıyorummm  ::)

şems

Alıntı yapılan: duygu_0354_duygu - Nisan 18, 2008, 02:10:09 ÖS
duygu ben izmir için bakıyorum..gerçi vizeçıkmamışsa veya red se bi anlamıda yok.sadece çıkanlar yazıyor (birde mail atabilirsin cevaplıyorlar)
lütfen pasaport hakkında ve vize işleminiz hakkında soru sormayınız cevap verilmiycektir ::)
adamlar zaten başta yazmışlar. hiçbirbilgiye ulaşılamıyor.tabi bu ankara için geçerli. neyse aramaktan başka bi çare yokk gibii  ::)
aaaaa duygu neden cevapvermıyorlar.ben vize işlem surecını hep ıstanbul alman konsolosluğu wep sayfasından takıp ettım.10 mail falan atmışımdır heralde ama hepsınede cevap verdıler...
bilmiyorumki şems.baya uğraştım ama sonra burdan birarkadaş bana cevap yazmış. duygu ankaradaki konsolosluğa başvurduysan takip edemiyorsun. sadece istanbuldan ve izmirden başvuranlar bakabiliyor boşa uğraşma demiş. gerçekten aynende öyle canım ya. aramaktan başka çarem yok ama bu seferde şimdi adamlar gıcık gider diye armıyorummm  ::)
ne kadar zamandır beklıyorsun duygu

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: şems - Nisan 18, 2008, 05:16:25 ÖS
Alıntı yapılan: duygu_0354_duygu - Nisan 18, 2008, 02:10:09 ÖS
ne kadar zamandır beklıyorsun duygu
MARTIN 25 inde başvurdum. 15 günde evraklarım almanyaya gitti. eşim pazartesi günü yabancılar polisine teslim etti evrakları engeç 10 gün sonra TR de olur demiş bugün 5.günü . amam benim merak ettiğim vizem ne durumda takip edebileceğim bir yer yok. TR ye ulaştıktan sonra bana nezama gelir bilmiyorum. önceden mail atmıştım cevap geldi , bu şekilde sorular sormayınız cevap verilmeyecektir diye  .... :( neyse hadi hayırlısı ..... :)

Delall

Bence de arama duygu, ben bir kere dayanamayip aradim, en az üc ay sürer dediler yani bu cümleyi ezberlemisler, itiraz edersen de tersliyorlar....

hunkarus

tekrar slm arkadaşlar nişanlım alman vatandaşı biz orda(almanyada nikah yapıcaz) benkağıtlarımı yolladım nişanlıma evlilik için şimdi orada evlilik yapmak için neler gerekli arkadaşlar oradaki bayan bir kağıt vermişs VOLLMACHT FÜR ANMELDUNG diye bir kağıt onu doldursun  bana geri getirin demi ama pasaportumuda istemiş artıo almancada bilmesi gerek demiş şimdi kafam çok karıştı bana yardım edin arkadaşlar neler yapmam gerek

warum?

KARDEş SEN NASIL GİDECEN NİKAH YAPMAYA TİCARİ FALANMI GİDECEKSİN? BENİM DURUMUDA AYNI BELKİ YARDIMLAşABİLİRİZ

hunkarus

kardeş bana dedilerki ordan nikah günü alırsak burda sana nikah vizesi verirler diye ama oda olmuyor sanırsam

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: warum? - Nisan 21, 2008, 10:16:20 ÖS
KARDEş SEN NASIL GİDECEN NİKAH YAPMAYA TİCARİ FALANMI GİDECEKSİN? BENİM DURUMUDA AYNI BELKİ YARDIMLAşABİLİRİZ

warum büyük harflerle yazma üyeliğin silinir ok?

warum?

bende nikah için kağıtları gönderdim gün almak için ama ordaki bayan evrakları teslim almış birlikte geldikten sonra size gün verebilirim demiş  bakalım nasıl olacaksa

hunkarus

ama birlikte gitmek içinde vize almak gerekir onu nasıl yapıcaz işte sorun orda

limonn

Alıntı yapılan: hunkarus - Nisan 21, 2008, 09:41:34 ÖS
tekrar slm arkadaşlar nişanlım alman vatandaşı biz orda(Almanyada nikah yapıcaz) benkağıtlarımı yolladım nişanlıma evlilik için şimdi orada evlilik yapmak için neler gerekli arkadaşlar oradaki bayan bir kağıt vermişs VOLLMACHT FÜR ANMELDUNG diye bir kağıt onu doldursun  bana geri getirin demi ama pasaportumuda istemiş artıo almancada bilmesi gerek demiş şimdi kafam çok karıştı bana yardım edin arkadaşlar neler yapmam gerek
slm öncelikle a1 sertifikası alman gerekli.yani önce bir kursa gidiyorsun sonrada sınava giriyorsun

mustafa_atik

arkadaslar cok sevincliyim sukurler olsun bugun vizem geldi darisi bekleyen diger arkadaslarin basina

Acıvatan

Slm Mustafa tebrik ederim vizen gelmiş sonunda sitresin bitti,darisi bizlere,tüm vize bekleyenlere.

Acıvatan

Slm Mustafa sana bir sorum var sen aile birleşimi içinmi muracaat ettin sanırım dügünün olmamıs daha yazılarından okudugumda anladıgım o,acaba nikahı yaptında duyunmu olmadı yoksa daha nikah yapmadında turist vizesinemi muracaat ettin nasıl oluyor aydınlatırsan senin durumunda olanlar için aydınlatıcı olur sanırım.tekrar tebrik ederim, Dügününe geliriz artık orda olursak :)

mustafa_atik

Alıntı yapılan: Acıvatan - Nisan 24, 2008, 02:33:26 ÖS
Slm Mustafa sana bir sorum var sen aile birleşimi içinmi muracaat ettin sanırım dügünün olmamıs daha yazılarından okudugumda anladıgım o,acaba nikahı yaptında duyunmu olmadı yoksa daha nikah yapmadında turist vizesinemi muracaat ettin nasıl oluyor aydınlatırsan senin durumunda olanlar için aydınlatıcı olur sanırım.tekrar tebrik ederim, Dügününe geliriz artık orda olursak :)
tsk edirim acivatan ben gecen sene 7. ayda nikah yaptim pesine kanun cikti henuz dugunu yapmadim ilk basta turist olarak gidim orda ogrenirim dedim ama vize vermediler red geldi bende almanca calistim ve sinavi gectim 3.ayn 13 de basvuru yaptim herhangi biz orlukla karsilasmadim

hunkarus

özlem_özlem

selam arkadaslar termım alındı mayıs 13 te sınava gırıyorum ve cok heyecan yapıyorum almanca kursum bıtmek uzere hersey ıyı ınsAllah sonucta ıyı olur az da olsa baan bılgı verırmısınız sınav gıden arkadaslar ılk olarak nelere dıkkat etmelıyım neye ozen gosterıyolar ve en onemlısı korktugum ve heycan yaptıgım kadar var mı:S