Aile Birlesimi Tecrube ve Yardimlar

Başlatan khoLpa$aLı, Aralık 29, 2007, 08:10:37 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

smc-403

Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Temmuz 11, 2008, 06:20:27 ÖS
Alıntı yapılan: smc-403 - Temmuz 11, 2008, 04:41:36 ÖS
arkadaşlar 2 haziranda müracaat ettim eşimi 9 temmuzda yabancılar polisine çağırdılar ve şimdi ups şubesine verilmiş paket almak için gittim vermediler yarın sabah adrese teslim olcak dediler yarın sabah elimde olcak inşAllah vizedir herhalde

herşey güzelde anlayamadığım her konuya neden mesaj atıyosun yeni mesajlara bakayım diyom yeni mesaj değil hep senin mesajları görüyom...aynı mesajları... ;D ;D ;D

her konuda mesaj olsunda görmeyen kalmasın die ;)

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: smc-403 - Temmuz 11, 2008, 09:29:02 ÖS
arkadaşlar 2 haziranda müracaat ettim eşimi 9 temmuzda yabancılar polisine çağırdılar ve şimdi ups şubesine verilmiş paket almak için gittim vermediler yarın sabah adrese teslim olcak dediler yarın sabah elimde olcak inşAllah vizedir herhalde

herşey güzelde anlayamadığım her konuya neden mesaj atıyosun yeni mesajlara bakayım diyom yeni mesaj değil hep senin mesajları görüyom...aynı mesajları... ;D ;D ;D

Neden herkez görünce değişen ne oluyo  >:(

smc-403

Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Temmuz 11, 2008, 09:50:50 ÖS

görmüş oluyor....

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: smc-403 - Temmuz 11, 2008, 11:10:54 ÖS

görmüş oluyor....

Yani diyosunuki görmüş oluyo ne kadar zor bir işin üstesinden geldim  ;D ;D

smc-403

Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Temmuz 11, 2008, 11:20:52 ÖS
Alıntı yapılan: smc-403 - Temmuz 11, 2008, 11:10:54 ÖS

görmüş oluyor....

Yani diyosunuki görmüş oluyo ne kadar zor bir işin üstesinden geldim  ;D ;D

anlayana ....

kadriye_01

smc-403

roye

bende türkiyede öğretmenim...almanyaya gideceğim bende inşAllah...öğrenmeye başladım almanca ama sınav nasıl olur vize alabilirmiyim bilmiyorum...

yalnizcaalmanca

Sevgili Arkadaşlar,
bu sınav en az 3 aylık sıkı bir çalışma ile geçilebilecek bir sınavdır.
almanca alt yapısı olanlar için bu sınavın azami eğitimi 1.5 ayda yapılabilir.
sınav;yayılı ve sözlü olmak 2 ana kısımdan oluşmaktadır. yazılı sınavda okuduğunu anlama-dinlediğini anlama ve mektup ya da e-mail yazdırma konusunda sizleri sınamaktadır.Ancak benim giren öğrencilerimde en zor geçen bölümün mektup-ya da e-mail yazma olduğunu duydum.
Sözlü sınav da kendini tanıtma ve soru-cevap kısımlarından oluşmaktadır.
Kısaca bu sınav gözde büyütülmemeli fakat çok sıkı ve disiplinli çalışılmalı. Kelime dağarcığının bu sınavın can damarını oluşturduğu unutulmamalıdır.
Saygılarımla.

23angel

arkadaşlar benım cok farklı bır sorum olacak ve zor durumdayım...eger bu konu hakkında bılgısı olan varsa yardımlarını beklıyorum...
  bende Almanyaya gıtmek ıcın belge aldım ama malesef benım bu tur ıslerde degılde esımle ılgılı problemlerım cıktı yanı kendısıne bır turlu ulasamaıyorum nısandan berı bu tarıhlerde gelmesı gerekıyordu ve vıse basvurusu yapacaktık ama gelmıyor aılesıde bır turlu getıremıyor orada hayatında bırılerının oldugundan supelenıyorum benım gıtmem ıcınde onun ıstekde bulunması gerekıyor ben bır sıkayetde bulunsam konsolosluga esımın ıstekde bulunmadıgını ve ulasamadıgımı benım Almanyaya onun yanına gıtmek ıstedıgımı bıldırsem olabılırmı cunklu gıdıp onu orda ne yaptıgını ogrenmem lazım.....eger boyle bırsey olabılır ve bır bılgınız varsa yardım edersenız cok sevınırım ne yapacagımıda bılmıyorum..... bosanma davasıda acmıyor...oyle cıkmazdayımm....yardım edersenız sevınırım........bu konular dısında belkı ama.....

yakamozlu_gece

o kadar enteresan konu ki ama isteğin kabul etmezler zaten adamlar ülkelerine istemiyolar buda onlara ne güzel bahane işte ama eşiniz nasıl bir karaktere sahip anlamadım neden biliyomuusunuz sebebi bunların birbrinizi tanımıyosunzudur eminim bir tanışmanın sonuucu olmuşdur hepsi neyse Allah size sabır versin işiniz çok karışık... :)

muzikisyen

size  istekte bulunması gerekmıyor.konsolsolukta randevu  alır vize  murcatında  bulunursunuz.eşinize  2-3  hafta  sonra  bır mektup  gelır  ıstedıklerı evrakları belırtır yabancılar  polisi.eger o evrakları  yabancıalr polısıne  ıletırse  gıtme ıhtımalınız  var.

yakamozlu_gece

müzüsyen evet iletirse gitme ihtimali varda adam kaç senedir arayıp sormuyomuş baksana adamlar kayıp walla hayatımda hiç rastlamadığım bir konu yaw..

khoLpa$aLı

Alıntı yapılan: 23angel - Temmuz 27, 2008, 12:32:35 ÖÖ
arkadaşlar benım cok farklı bır sorum olacak ve zor durumdayım...eger bu konu hakkında bılgısı olan varsa yardımlarını beklıyorum...
  bende Almanyaya gıtmek ıcın belge aldım ama malesef benım bu tur ıslerde degılde esımle ılgılı problemlerım cıktı yanı kendısıne bır turlu ulasamaıyorum nısandan berı bu tarıhlerde gelmesı gerekıyordu ve vıse basvurusu yapacaktık ama gelmıyor aılesıde bır turlu getıremıyor orada hayatında bırılerının oldugundan supelenıyorum benım gıtmem ıcınde onun ıstekde bulunması gerekıyor ben bır sıkayetde bulunsam konsolosluga esımın ıstekde bulunmadıgını ve ulasamadıgımı benım Almanyaya onun yanına gıtmek ıstedıgımı bıldırsem olabılırmı cunklu gıdıp onu orda ne yaptıgını ogrenmem lazım.....eger boyle bırsey olabılır ve bır bılgınız varsa yardım edersenız cok sevınırım ne yapacagımıda bılmıyorum..... bosanma davasıda acmıyor...oyle cıkmazdayımm....yardım edersenız sevınırım........bu konular dısında belkı ama.....

bu durumda esinize hic gerek yok su yonden gerek yok egerki esinizin bir pürüzü yoksa vize isleminizden haberi olmaz yani yabancilar polisi onu cagirmaz ve onunda bölelikle haberi olmaz ve sizin vizeniz cikabilir.

SEYHAN69

pazartesi pin alsam aynı gün öğleden sonra arasam IKS yi Ankara için  randevu alabilme şansım var mı?

barandevran

iyi günler bende bişey sormak isitiyorum..eşim alman vatndaşı  ben dil olmadıgımdan almnayay aile birleşimi vizesi alamadıgımdan şimdilik turist olarak gidip orda kursa yazılmak isitiyorum..acaba olurmu bilgisi olan varsa ne olur yanıtlasın..danke

SEYHAN69

eşin alman veya türk farketmez evli oldugun için seni oraya turist olarak göndermezler.üzgünüm çok zor bile değil yani.