Almancax Forum üyeleri bulusuyor

Başlatan esma 41, Şubat 03, 2008, 04:22:17 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kirsehir7

bende ponpon kizlardan biri olim ozman.olabilirmiyim kaptan? ???

emosh

ooo :D ne güzel ya :D ;D bizim karşımızda duramazlar taraftarıda aldık arkamıza :D gütig ablacım sana özel taraftar tavsiyeleri vericem bizim çok işimize yarar maçta kazandıran taraftar olun ;D ;)

gütig

Alıntı yapılan: emosh - Nisan 15, 2008, 05:34:10 ÖS
ooo :D ne güzel ya :D ;D bizim karşımızda duramazlar taraftarıda aldık arkamıza :D gütig ablacım sana özel taraftar tavsiyeleri vericem bizim çok işimize yarar maçta kazandıran taraftar olun ;D ;)

Seve seve canim, senin tavsiyelerini memnuniyetle dinlerim  :)

fuslu

biz partıye hala bır ahcı bulamadık mııı

smc-403

forum giderek fanatikleşmeyemi başılıo ne :D

duygu_0354_duygu

SMC valla rakadaşları bilmemde bakıyorum sen gittikçe fanatikleşmeye başladınnn :)
hani dersss diyorumm derssss  :o
bilmem bişeyler hatılatıyomu sanaaaa  :P  ;D

duygu_0354_duygu

ooooo takımmmıda kurtuk  ;). 5 kişiyi tamamladık. ben hızlı hucum sağ kanattayım :)
pivotumuz kim ::)
arkadaşlar müthiş bi maç çıkarcaz......  ::)  ;D  ;D
tabii  kesmeşeker jentzsch le biraz zor ama  :P  ;D  ;D
hadi kızlar emosh esma biz üstesinden geliriz bu maçınnnn  ;)

kesmeşeker

Alıntı yapılan: duygu_0354_duygu - Nisan 15, 2008, 08:13:29 ÖS
ooooo takımmmıda kurtuk  ;). 5 kişiyi tamamladık. ben hızlı hucum sağ kanattayım :)
pivotumuz kim ::)
arkadaşlar müthiş bi maç çıkarcaz......  ::)  ;D  ;D
tabii  kesmeşeker jentzsch le biraz zor ama  :P  ;D  ;D
hadi kızlar emosh esma biz üstesinden geliriz bu maçınnnn  ;)
ne istiyosun benden yaa :-[ ;D

emosh

Alıntı yapılan: gütig - Nisan 15, 2008, 06:01:09 ÖS

ablacım bak top diğer takımdan birilerinin eline geçince direk bağırarak moral bozacaksınız bilmez o bilmez falan diyin hırslanıyorlar hırs yapıncada ya faul yapıyorlar yada kaçırıyorlar :D ;D sonra top bizdeyken susucaksınız ki biz koçun dediklerini rahat duyalım  molalarda susucaksınız top onlardayken yada yeni bize geçmişken diğer tarafın moralini 0 yaparsanızzzzzz :D biz kazanrız ;D

gütig

Alıntı yapılan: emosh - Nisan 15, 2008, 09:01:20 ÖS
Alıntı yapılan: gütig - Nisan 15, 2008, 06:01:09 ÖS

ablacım bak top diğer takımdan birilerinin eline geçince direk bağırarak moral bozacaksınız bilmez o bilmez falan diyin hırslanıyorlar hırs yapıncada ya faul yapıyorlar yada kaçırıyorlar :D ;D sonra top bizdeyken susucaksınız ki biz koçun dediklerini rahat duyalım  molalarda susucaksınız top onlardayken yada yeni bize geçmişken diğer tarafın moralini 0 yaparsanızzzzzz :D biz kazanrız ;D

; :D :D Süpersin sen ya. Zekani seveyim ben senin ;D Takima mac nasil kazandirilir, sayende ögrenmis oldum. Tamam, bunlari aynen uygulayacagim canim :D Yeter ki emoshum kazansin... Cidden, seni gercek bir macinda izlemeyi cok isterdim :)

smc-403

Alıntı yapılan: duygu_0354_duygu - Nisan 15, 2008, 08:07:27 ÖS
SMC valla rakadaşları bilmemde bakıyorum sen gittikçe fanatikleşmeye başladınnn :)
hani dersss diyorumm derssss  :o
bilmem bişeyler hatılatıyomu sanaaaa  :P  ;D

hatırlatmazmı sadece hatırlatmayla yetinse yine iyi başımdan aşağı kaynar sular boşalıo sanki :D

Sparta

Alıntı yapılan: gütig - Nisan 15, 2008, 02:58:49 ÖS
Ben zaten seni direk baskan ilan edecektim de, demokratik olmaz diye sadece baskanliga yakistirmakla kaldim. Hani belki baska adaylar olur, secim felan gerekir diye diyoruuum ;D

Birisi benden bahsediyor galiba :D 

esma 41

Bulusmamiza az kaldi ... sayin üyelerimiz ...  ;D :P

jentzsch

esma 41

Alıntı yapılan: jentzsch - Mayıs 01, 2008, 12:50:32 ÖÖ
Alıntı yapılan: esma 41 - Nisan 30, 2008, 11:53:49 ÖS
Bulusmamiza az kaldi ... sayin üyelerimiz ...  ;D :P
Cok heyecanliiiiii  ;D

Evet ... evet...  ;D

Jentzsch mantilari actinmi ?  ;D

jentzsch

Heeee actim actim.Yaninada ekstradan börek actim,baklava actim.Baska istegin?  ;D

esma 41

Alıntı yapılan: jentzsch - Mayıs 01, 2008, 01:05:40 ÖÖ
Heeee actim actim.Yaninada ekstradan börek actim,baklava actim.Baska istegin?  ;D

Vaaay hamarat arkadasim benim.  ;D

Sana bi zahmet ... pastalari da yapsan ...  ;D