Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 17, 2009, 12:51:29 ÖS
Acil A Grubu Virüs Alicilari Aranmaktadir   :haha:

Anaa neden benim aklima ilan vermek gelmemis ya  :haha: :haha: :haha: :haha:

A gurubuyum bende fazla alici cikarsa diy e sey ettim  :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

f_tuba26

üzgünüm ben O gurubuyum :haha: :haha:

ATAAN

:haha:
Simdi Gelecek Olanlara Ben Bulastirayim Bari Sayin Gece Müsadenizle, Benim Hastaligim Hic Cekilmez   :haha:

ATAAN

Alıntı yapılan: f_tuba26 - Ocak 17, 2009, 12:53:49 ÖS
üzgünüm ben O gurubuyum :haha: :haha:
0 Grubuda Olur  Bende Su Aritma Var, Kan Grubunu Degistiriyormu Diye Deneyebiliriz  Cihazi   :haha:

f_tuba26

Kroniklesmis galiba sizinki efendim teshis neydi? :haha: :haha:

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 17, 2009, 12:55:32 ÖS
0 Grubuda Olur  Bende Su Aritma Var, Kan Grubunu Degistiriyormu Diye Deneyebiliriz  Cihazi   :haha:

:haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

f_tuba26

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 17, 2009, 12:55:32 ÖS
0 Grubuda Olur  Bende Su Aritma Var, Kan Grubunu Degistiriyormu Diye Deneyebiliriz  Cihazi   :haha:
ama olurmu ki.? :embarassed:ya beni kim iyilestirecek ozaman :haha:

ATAAN

Alıntı yapılan: f_tuba26 - Ocak 17, 2009, 12:56:10 ÖS
Kroniklesmis galiba sizinki efendim teshis neydi? :haha: :haha:
Teshisi Söylemedilerde Acil 3 Kisi Bulman Lazin Dediler   :haha: :haha: :haha:

gece

Hastaligin üzerinden bukadar espiri yapilir valla aferin  :haha: :haha:

f_tuba26

Alıntı yapılan: gece - Ocak 17, 2009, 01:00:07 ÖS
Hastaligin üzerinden bukadar espiri yapilir valla aferin  :haha: :haha:
insan bu kadarmi hayati ttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiyeeeeeeeeeeeeeeee alir bilmemki.? yaril:)

dielosch

ben geldümmmm selammm milleet  ;D Gece Abla o tarçınlı bal kadar güzel birşey görmedim yaa süper bi tadı varrr çoook sağoll  :-*

ATAAN

Alıntı yapılan: f_tuba26 - Ocak 17, 2009, 01:01:36 ÖS
insan bu kadarmi hayati ttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiyeeeeeeeeeeeeeeee alir bilmemki.? yaril:)
Hayattan Uzak Durun Yoksa Ölürsünüz   :haha: :haha: :haha:

gece

Alıntı yapılan: dielosch - Ocak 17, 2009, 01:03:43 ÖS
ben geldümmmm selammm milleet  ;D Gece Abla o tarçınlı bal kadar güzel birşey görmedim yaa süper bi tadı varrr çoook sağoll  :-*

Afiyet olsun canimin ici ben tarcin ve bal cok tükettim nankörlük yapmayim hala ayaktaysam ona borcluyum ;) :-*

f_tuba26

dielosch

Alıntı yapılan: gece - Ocak 17, 2009, 01:05:33 ÖS
Afiyet olsun canimin ici ben tarcin ve bal cok tükettim nankörlük yapmayim hala ayaktaysam ona borcluyum ;) :-*

İnşAllah bana da etki eder   :-* valla etmese bile sırf yemek için de yerim  ;D ilk defa böyle şeylerin tadının güzel olduğunu gördüm  :haha:

gece

Alıntı yapılan: dielosch - Ocak 17, 2009, 01:07:50 ÖS
İnşAllah bana da etki eder   :-* valla etmese bile sırf yemek için de yerim  ;D ilk defa böyle şeylerin tadının güzel olduğunu gördüm  :haha:

Afiyet olsun ikigüne kadar etkisini hissedersin daha dinc olucaksindir heralde galiba sanirsam  :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: