Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATAAN

Bu Is Kesin Mendil Firmalarinin Isidir Kesin  :haha:

dielosch

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 17, 2009, 02:34:36 ÖS
Bu Hastalik Beni Cok Duygusal Yapti, Sevmek Ve Sevilmek Istiyorum  Biri Bana Canim Falan Desin Kendimi Iyi Hissetmem Lazim  :haha: :haha: :haha:

:haha: Ataan Bey Amcacım canım iyi misin şimdi ??  :haha:

gece

Bende süphelenmistimde biri yazssa diye bekeldim  :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

gece

ATAAN

Seytan Diyor Giy Mayoyu, Gir Dusun Altina, Kurulanmadan Cik Disarda Bir Tur At, Hastalik Öyle Olmaz Böyle Olur Diyede Bagiracam   :haha: :haha: :haha:

dielosch

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 17, 2009, 02:35:55 ÖS
Bu Is Kesin Mendil Firmalarinin Isidir Kesin  :haha:

kesinn amerikanlar düşünmüştür bunu hatta virüsleri onlar gönderip ardında mendillerin üretimini 2 katına çıkarmışlardır  :haha:

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 17, 2009, 02:37:36 ÖS
Seytan Diyor Giy Mayoyu, Gir Dusun Altina, Kurulanmadan Cik Disarda Bir Tur At, Hastalik Öyle Olmaz Böyle Olur Diyede Bagiracam   :haha: :haha: :haha:

:haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

ATAAN

Alıntı yapılan: dielosch - Ocak 17, 2009, 02:36:29 ÖS
:haha: Ataan Bey Amcacım canım iyi misin şimdi ??  :haha:
Sagol Canim Kardesim,Bu Virüslerle Savas Hala Devam Ediyor, Birazdan Kimyasal Silah Kullanacagim  :haha:

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 17, 2009, 02:38:30 ÖS
Sagol Canim Kardesim,Bu Virüslerle Savas Hala Devam Ediyor, Birazdan Kimyasal Silah Kullanacagim  :haha:

Oda ise yaramiyooo yaa ben de kullaniyorum ama nafilee  :haha: :haha: :haha: :haha:

dielosch

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 17, 2009, 02:37:36 ÖS
Seytan Diyor Giy Mayoyu, Gir Dusun Altina, Kurulanmadan Cik Disarda Bir Tur At, Hastalik Öyle Olmaz Böyle Olur Diyede Bagiracam   :haha: :haha: :haha:

:haha:  :haha:  :haha: foto çekmek içinde peşinizde ben dolanıcam foto çekmek öyle olmaz böyle olur diye de bağırıcam  :haha:

ATAAN

Son Bir Kez Teslim Olun Cagrisinda  Bulunacam Tabiki   :haha:

dielosch

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 17, 2009, 02:38:30 ÖS

ne demek canım ataan bey amcacım  :haha: ben kaç gündür kullanıyorum da pek bi etki sağladığı söylenemez  cofe:)  ;D

gece

Cok beklersiniz daha coooooooooooook  :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

ATAAN

Alıntı yapılan: dielosch - Ocak 17, 2009, 02:39:31 ÖS
:haha:  :haha:  :haha: foto çekmek içinde peşinizde ben dolanıcam foto çekmek öyle olmaz böyle olur diye de bağırıcam  :haha:
Buz Adam, Kardan Adamdan Sonra Yeni Cikti, Üstümede Söyle Bir Tabela Koyun "Virüslerde Dondu"   :haha: :haha: :haha:

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 17, 2009, 02:41:40 ÖS
Buz Adam, Kardan Adamdan Sonra Yeni Cikti, Üstümede Söyle Bir Tabela Koyun "Virüslerde Dondu"   :haha: :haha: :haha:

:haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

dielosch

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 17, 2009, 02:41:40 ÖS
Buz Adam, Kardan Adamdan Sonra Yeni Cikti, Üstümede Söyle Bir Tabela Koyun "Virüslerde Dondu"   :haha: :haha: :haha:

koptum yaaa  :haha:  :haha:  :haha: Ataan Bey amcacım sizin yerinize dublör kullanalım hani hep öldükten sonra meşhur olmuşlar ya sizde öyle olursunuz ama parayı çatır çatır yersiniz :haha: