Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

3,14

Alıntı yapılan: gece - Ocak 19, 2009, 03:32:41 ÖS
Etrafimi falcilar sardi ya Allahim ya ne bahtsizmisim isim fallara kalmis ya  :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

--> Benim falciyi internetten buldum bak... :haha: Telefonu falan da var, ustasiyim diyo.. :haha: Fala inanma falsiz da kalma derler ya.. Madem inanmayacagim neden falsiz kalmiyorum? ??? tickoff:) tickoff:) tickoff:) tickoff:) tickoff:) tickoff:) offoff:)

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 19, 2009, 03:33:38 ÖS
Karadir Su Bahtim Karaaaaaa  Söz Gecmiyor Yareeeeeeee  Dirim Dirim  :haha: :haha: :haha:

:haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 19, 2009, 03:33:55 ÖS
Kilibik Bir Sarki Bu Ya  yaril:)

:haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

3,14

Alıntı yapılan: gece - Ocak 19, 2009, 03:34:20 ÖS
ben biliyorum barisicalar cok seviyorlar ya  alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:)

--> Keskeeeeeeeeeeeeeeee........ :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: offoff:) offoff:) offoff:) offoff:) :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla:

3,14

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 19, 2009, 03:33:38 ÖS
Karadir Su Bahtim Karaaaaaa  Söz Gecmiyor Yareeeeeeee  Dirim Dirim  :haha: :haha: :haha:

--> Su metrisin önüü diririmm, bir uzun alan diririm, bir tek seni sevdim diriririm, geriiisii yalannn geeeeriiisi yalannnn diiirii rii rii rii rii riimm, rim diridiridiridiririm, rim diri diri diri diririm diri diriiimmmmm..... :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla:

ATAAN

Su Metrisin Önüymüs Anam Birde Uzunmus ki Anam Dirim Dirim  Doinyynnnkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Sazin Teli Koptu Be Sarkinin Acisina Dayanamadi   :haha: :haha: :haha:

kirsehir7

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 19, 2009, 03:39:09 ÖS
Su Metrisin Önüymüs Anam Birde Uzunmus ki Anam Dirim Dirim  Doinyynnnkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Sazin Teli Koptu Be Sarkinin Acisina Dayanamadi   :haha: :haha: :haha:

:haha: :haha: :haha: :haha:

3,14

--> :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: Bizim hocaya götürüyüm o degistiriyooo :haha: :haha:

gece

dirim dirim dromm baglamami oluyo acep  :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

ATAAN

Baglamamin Telleriiiiii Dirim Dirim
Ben Pek Severim Kelleriiiiii
Dirim Dirimmm da Dirim Dirim   ;D

3,14

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 19, 2009, 03:42:29 ÖS
Dirim Dirimmm da Dirim Dirim   ;D

--> Telgrafin tellerini animsatiyo... Ondan mi kopya yoksa??? tickoff:) :zopa: :zopa: :zopa: :haha:

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 19, 2009, 03:42:29 ÖS
Dirim Dirimmm da Dirim Dirim   ;D

:haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

kirsehir7

mandaaaaa yuvaaa yapmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis sögüt daaaalinaaa amaaaan amaaan yavrusunu sinek kapmis gördünngüü amann amaniinn amaniin yandimm bedavami sandin para virdim aldimm

diriinn dirinngg diirriiiiriinggg donn donnnn donnn dümmm dümmm

:haha: :haha:

f_tuba26

kargalar intihar etti o güzel sesinize ataaan beyyyy..... :haha: :haha:dayanamadilar.. yaril:)

kirsehir7

Alıntı yapılan: f_tuba26 - Ocak 19, 2009, 03:45:35 ÖS
kargalar intihar etti o güzel sesinize ataaan beyyyy..... :haha: :haha:dayanamadilar.. yaril:)

gaaaaaaaak gaaakk gakkk

ATAAN

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Ocak 19, 2009, 03:45:15 ÖS
mandaaaaa yuvaaa yapmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis sögüt daaaalinaaa amaaaan amaaan yavrusunu sinek kapmis gördünngüü amann amaniinn amaniin yandimm bedavami sandin para virdim aldimm

diriinn dirinngg diirriiiiriinggg donn donnnn donnn dümmm dümmm

Mandaaaa  Benim Manda O, Kurbanda Kacmisti, Yakalayinnnnnnnnnnn Noluuuuuuuuurrrrr    :haha: :haha: :haha:

3,14

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Ocak 19, 2009, 03:46:04 ÖS

gaaaaaaaak gaaakk gakkk

--> Mürüvet ablagilde bir türkü söyletmedi ya Mürüvet abla ya... offoff:) offoff:) Ben basliyorum, o gaklamaya basliyo offoff:) offoff:) offoff:) Ayni senin gibi gakliyo Ablacik.................... :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: Kimin kuzeni ??? :haha: :haha: :haha: