Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 20, 2009, 04:32:12 ÖS
iyiyim gece ablacım hattaaa süperriiiiiim........ yuppi:) yuppi:) yarın gezi var perşembe okula gitmiyorum cumada karne(hayatımın en berbat kartesi full 4 :-\ 7-8 tanede 5 ama kötüü... :'( alıştım hepsinin 5 olmasına :'( )  neyseeee cumadan sonrada tatiiiiiilllllllll alkis:) alkis:)

ya ben bu türkiye notlarindan nalamam ki ne yani iyi bir sey mi aldin sen onu söyle gizemcim  :haha: :haha: :haha: :haha:

Tatil fikri güzel tabi  yuppi:) alkis:) dance:)

...mystery...

yani Almanyada en iyi not 1 yaa ;D ona göre dersem tamamı 2 :-\ 7-8 tanede 1 var diyim.... :haha:

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 20, 2009, 04:46:26 ÖS
yani Almanyada en iyi not 1 yaa ;D ona göre dersem tamamı 2 :-\ 7-8 tanede 1 var diyim.... :haha:

Afferin sana MasAllah Tebrik ederim seni Gizemcim  alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:)

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Ocak 20, 2009, 05:00:23 ÖS
Afferin sana MasAllah Tebrik ederim seni Gizemcim  alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:)
sağol gece ablacım utanan:) ama ben pek memnun değilim çünkü çok 1'im varsa bile bi o kadarda 2'im var keşke hepsi 1 olabilseydi ;D ;D ;D (tabi bu notlar Almanyaya göree... ;D )

:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 20, 2009, 05:01:55 ÖS
sağol gece ablacım utanan:) ama ben pek memnun değilim çünkü çok 1'im varsa bile bi o kadarda 2'im var keşke hepsi 1 olabilseydi ;D ;D ;D (tabi bu notlar Almanyaya göree... ;D )

...mystery...

:-* :-* :-*

kirsehir'dee geldiiiiii nasılsın kirsehirr..... :-*

kirsehir7

slm milletttttttttttttttttttt  clap:)

...mystery...

selam kirsehirrr nasılsın.... :-* :-*

kirsehir7

suan yeni laptopumdan yaziyorum  utanan:) ilk almancaxda kullanim dedim  ;D
laptop ingilizce dili gerci anlamadakta gucluk cekiyorum ama  ::) alisacam artik  ::)

kirsehir7

...mystery...

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Ocak 20, 2009, 05:10:28 ÖS
suan yeni laptopumdan yaziyorum  utanan:) ilk almancaxda kullanim dedim  ;D
laptop ingilizce dili gerci anlamadakta gucluk cekiyorum ama  ::) alisacam artik  ::)
oooo hayırlı olsun yeni laptop'un kirsehir güle güle kullan.... :-*

...mystery...

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Ocak 20, 2009, 05:11:18 ÖS
slm iyim sen nasilsin bakem
bende iyiyim işte ne olsun son 3 sayıyorum okulların bitmesine ;D ;D

kirsehir7

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 20, 2009, 05:11:42 ÖS
oooo hayırlı olsun yeni laptop'un kirsehir güle güle kullan.... :-*

sagol  :-* daha iyisi senin olsun  :)

...mystery...

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Ocak 20, 2009, 05:12:22 ÖS
sagol  :-* daha iyisi senin olsun  :)
yok canım bana benimki yetiyo yavaşlamasın yeter.... :haha: :haha: ama yinede düşündüğün için teşekkür ederim... utanan:) :-*

kirsehir7

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 20, 2009, 05:12:57 ÖS
yok canım bana benimki yetiyo yavaşlamasın yeter.... :haha: :haha: ama yinede düşündüğün için teşekkür ederim... utanan:) :-*

:-* ;)