Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 91 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 26, 2009, 09:55:56 ÖSSayin Gece Sanirim Sinifin Durumu ve Hali Az Cok Belli Oldu, Bu Tosbalarin Girmesi Yasak Sinifa  :haha:

Kapiya Liste Asalim birde sifre koyalim Ataan bey  ;D

...mystery...

Mardin İngilizcesi :haha: yaa bu aksanları nasıl ayırt ediyosunuz anlamıyorum.... :haha: :haha:

jentzsch

ATAAN

D Diye Birisi Var Kizlar, Ama Adini Sanini Size, Hele Sizlere Söylemekmi Ammmmaaaaaaan   :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Şubat 26, 2009, 10:01:11 ÖSKapiya Liste Asalim birde sifre koyalim Ataan bey  ;D
ee bu Almancax yönetimi... ;) herşeyi yaparr... alkis:) alkis:)

zeytin

Alıntı yapılan: gece - Şubat 26, 2009, 10:01:11 ÖSKapiya Liste Asalim birde sifre koyalim Ataan bey  ;D

Banada söyleyin unutmayın beni  :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 26, 2009, 10:01:43 ÖSD Diye Birisi Var Kizlar, Ama Adini Sanini Size, Hele Sizlere Söylemekmi Ammmmaaaaaaan   :haha:
öyle olsun... :-[ :-[  benide genellediğin için patron... :-[

...mystery...

Alıntı yapılan: jentzsch - Şubat 26, 2009, 10:01:29 ÖSIyı aksamlar herkese.. :)
iyi akşamlar... alkis:) alkis:) nasılsınız?? diye sorup hemen kaçacağım... ;D

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 26, 2009, 10:01:43 ÖSD Diye Birisi Var Kizlar, Ama Adini Sanini Size, Hele Sizlere Söylemekmi Ammmmaaaaaaan   :haha:

amann Ataan abi biz öcümüyüzz Allah kavuştursun demesini biliriz yanee nevar şurda biraz eğlwnsek sende desen yanee nolcekki :haha:

...mystery...

ben gidiyorum görüşmek üzere... byby:) byby:) :-* öptüm hepiniziiiii.... :-*

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 26, 2009, 10:02:16 ÖSöyle olsun... :-[ :-[  benide genellediğin için patron... :-[

Gizem ben  yigeni olarak saklıyosa sende o genellemelern içindesin kur;)

ATAAN

Cok Özel Oldugu Icin Ismi Gizli, Kimligide,  ;D

zeytin

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 26, 2009, 10:04:06 ÖSGizem ben  yigeni olarak saklıyosa sende o genellemelern içindesin kur;)
ama sen çok üstüne gidiyosun ikisi farklı şeylerr yaaa.... :haha: :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 26, 2009, 10:04:27 ÖSCok Özel Oldugu Icin Ismi Gizli, Kimligide,  ;D

bari fiziğini söyle isminin başharfini söyleeee

ATAAN

Görüsürüz Gizemcim Kendine Iyi Bak  byby:)