Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 92 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATAAN

Iyi Aksamlar Görüsmek Üzere, Sorun Degil, Daha Net Görsünler Diye Renkleri Ayarladim
Simdi Hepsini Birlestirip Verecegim, Sonra Tekrar Edecegiz  okey:) Yavas Yavas Oturacak Sinif  ;D

NİLSENAM

Alıntı yapılan: jentzsch - Şubat 27, 2009, 05:51:18 ÖSBenım cıkmam gerekıyor.Sınıftakilere iyi dersler.Allah zihin açıklığı versin.

( ataan yazılardaki renk olayları ıcın kusura bakma.Düzeltıp duruyorsun.Ayarlayamadım bir türlü. ;D)

Herkese iyi akşamlar..

tşk.ederiz  byby:) byby:)

zeytin

Valla  Ataan abi güzel paylaşım olmuş ellerine sağlık ama neden Pratik bölümü değilde burda açıldı onu anlamadım

zeytin

NİLSENAM

zeytin

bendende iyilik ama hoşçakal yemeğe gidem ben sonrada doktora gitcem sonra görüşürüz byby:) byby:)

NİLSENAM

geçmiş olsun canım,afiyet olsun.sonra grş. byby:) byby:)

zeytin

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Şubat 27, 2009, 06:13:08 ÖSgeçmiş olsun canım,afiyet olsun.sonra grş. byby:) byby:)

Mersi şekerim sanada iyi dersler  ;D byby:)

NİLSENAM

gece

Selam Bizim Mahalle ben geldim yine  ;D halayy:)

NİLSENAM

hoşgeldin ablacığım....çok güzel olmuş sınıfımız,yararlı olacağına inanıyorum ben alkis:) alkis:)

...mystery...

bende geldiiiiiiimm Nilsenam tatlı belan... :haha: :haha:

ATAAN

Gizem Cabukkkkkkk Sinifaaaaa   :haha:

zeytin

...mystery...

baktım baktım ;D ama bugünlük o sınıf beni aşar cidden çok yorgunum ama süper olmuş ellerinize sağlık sizin gibi çalışan birileri zor bulunur... alkis:)

gece

Derse kizlar hadiii hadi bakayim tenefüste kaynatim  :haha: :haha:

...mystery...

ben yokum ben bu dersi kaynattım zaten bugün ezberlemem gereken 30 kelime var sizin kelimelerdende şu anda "akşam ve ama"yı ezberledim(Der Abend - Aber 'di dimi?? ;D )

belki kafamı azıcık toplarsam(yani dinlenirsem) oturur 5 dk'da ezberlerim onlarıda zor değil 2dk.lık iş ama almıyo kafam şimdi... çok yorgunum..  :-[

bu arada ablacım siz o konuyu sabitlesenize kaybolmasın bir yerlerde hem herkes görür gözden kaçmaz... :) sadece öneri... :-*