Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

3,14

--> Nasilsin Gece Abla??? utanan:)

gece

iyi diyelim onur sen nasilsin ?

3,14

--> Iyi diyorsun da, ben seni moralsiz gördüm. :-\ Bir sey mi oldu?

gece

Yok ya herzamanki sabah hali iste...

3,14

--> InsAllah söyledigin gibidir. :-[

amed58

offffffff offfffffffffff

gece

gece

Hosgeldiniz ahmet58 hayirdir ?

3,14

3,14

3,14

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 06, 2009, 10:38:01 ÖÖ--> Günaydin Ahmet, sorun nedir? ???

--> Ahmet geldi, bir ofladi, pofladi, sorununu söylemeden cikti gitti. ??? :-\

amed58

ne çıkması geziniyordum unuttum dönmesi vize bekliyorumya
 kasıyor beni  3 ay oldu ankarada açmıyor teli sorayımmm of işde:)

3,14

Alıntı yapılan: amed58 - Mart 06, 2009, 10:55:16 ÖÖne çıkması geziniyordum unuttum dönmesi vize bekliyorumya
 kasıyor beni  3 ay oldu ankarada açmıyor teli sorayımmm of işde:)

--> :-\ Anliyorum. Umarim en yakin zamanda vizen gelir, bu merakli ve endiseli bekleme de sona erer! clap:) alkis:) ya:)

amed58

teselli işe yarmaıyorki kardeşim artık bunalma geldi 3 ay oldu bekle bekle delirecem orada bvelli bir günün olsa deseler şu tarih sorun değil ama böyle belirsizlik çok zor

gece

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 06, 2009, 10:57:44 ÖÖ--> :-\ Anliyorum. Umarim en yakin zamanda vizen gelir, bu merakli ve endiseli bekleme de sona erer! clap:)
Bu gün Cuma Mübarek gün, dua niyetine gecer insAllah Onur ....

Aminnn)))) :angel:

3,14

Alıntı yapılan: amed58 - Mart 06, 2009, 10:59:44 ÖÖteselli işe yarmaıyorki kardeşim artık bunalma geldi 3 ay oldu bekle bekle delirecem orada bvelli bir günün olsa deseler şu tarih sorun değil ama böyle belirsizlik çok zor

--> Seni inan o kadar cok iyi anliyorum ki. Bir laf vardir, ne kadar anladim dersen de, sadece onu yasayan bilir diye. Ayni yoldan bizler de gectik. Inan bana seni anliyorum. Ama ben o kadar düsünmemeye calistim. Kendimi o anki "Üniversiteye" verdim. Aslinda vizem gelecek diye dersleri boslamistim ya neyse, onu katmiyorum. ;D Zamani akisina birak, sen ne kadar "delirsen de", ne kadar "bunalsan da", caresiz kalsan da, vize ne zaman gelecekse, o zaman gelecek. Bekle. Ama bunalmadan, kafayi o kadar takmadan. Cünkü elinden gelen tek sey bu. Elinden gelen tek seyi, yap bence. okey:)

3,14

Alıntı yapılan: gece - Mart 06, 2009, 11:01:10 ÖÖBu gün Cuma Mübarek gün, dua niyetine gecer insAllah Onur ....

Aminnn)))) :angel:

--> Aminnnn. :angel: :angel: