Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

Ama ayranın ismine bak ;D

ATAAN

Tren Yapiyorlardi, Sanirim Bitmis Olmasi Lazim.Gidince Taniyamayacaksin Antalyayi.

zeytin

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Mart 06, 2009, 04:50:52 ÖSne güzel gez gez,yerimizede gez bakarsın bende gelirim alkis:) alkis:)

Beklerim nereye gelcen sen ben erenköy lara şaranpol kale çallı hatları arasında olcam ışıkları saymıyorum bile yaril:)

ATAAN

Suna Bak ya Hava Atiyor Tosba Yavvvv  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 06, 2009, 04:52:23 ÖSTren Yapiyorlardi, Sanirim Bitmis Olmasi Lazim.Gidince Taniyamayacaksin Antalyayi.

Tren yokmuyduki vardı zaten ben öyle hatırlıyorum ::)

NİLSENAM

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 06, 2009, 04:53:02 ÖSBeklerim nereye gelcen sen ben erenköy lara şaranpol kale çallı hatları arasında olcam ışıkları saymıyorum bile yaril:)

yaril:) yaril:)  bodruma gelecem

ATAAN

Yok Senin Dedigin Tranvay
Simdi S Ban Yaptilar,  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 06, 2009, 04:54:12 ÖSSuna Bak ya Hava Atiyor Tosba Yavvvv  :haha:

Yok bee ne havasıı şimdi orda Ataan abi yokki gezdirsin beni dermişimm  yaril:) hee bide emniyet müdürlüğünede gitcem orayı geçmeyim :haha:

ATAAN

Ama Yazin Görürsünüz Siz, Bende Buraya Asmammi Resimlerimi Tatile Gidincük  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Mart 06, 2009, 04:54:53 ÖSyaril:) yaril:)  bodruma gelecem

yok ben bodruma yaza gitcem haziran temmuz gibi şikerim  kur;)

NİLSENAM

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 06, 2009, 04:53:02 ÖSBeklerim nereye gelcen sen ben erenköy lara şaranpol kale çallı hatları arasında olcam ışıkları saymıyorum bile yaril:)

artık bakarsın orda görüşüverdik  yaril:)

antalya yer yerinden oynar kız yaril:)

mub@rek

S.Aleyküm arkadaslar, isten geldim dus falan aliyim. Aksam görüsmek üzre.  byby:)

ATAAN

Emniyet Müdürlügüde Gezi Planinin Icinde Var  :haha: :haha: :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 06, 2009, 04:55:57 ÖSAma Yazin Görürsünüz Siz, Bende Buraya Asmammi Resimlerimi Tatile Gidincük  :haha:

As abicik ben yazın yine Antalyadayım bende asmammı resimlerimi boy boy hemidem yaril:)

ATAAN

Iyi Cupcuplar Sana Mübarek  :haha:

gece

Tatil planlarimi var bende geleyim ya bir köseye sIKIsIrim  :haha:

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 06, 2009, 04:55:57 ÖSAma Yazin Görürsünüz Siz, Bende Buraya Asmammi Resimlerimi Tatile Gidincük  :haha:

yaril:) yaril:) yaril:) bizde görürüz artık