Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

...mystery...

yaa ama niye öyle diyosunuz patronum hakkında... :-[ belki işi vardır... çok çalışmıştır...yorulmuştur... :-[ (şaka yapıyosunuz biliyorum :-* )

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 21, 2009, 11:20:43 ÖSyaa ama niye öyle diyosunuz patronum hakkında... :-[ belki işi vardır... çok çalışmıştır...yorulmuştur... :-[ (şaka yapıyosunuz biliyorum :-* )

Gizem)))))))))))))))) Bu gün Cumartesi)))))))))))) kur;) :haha:

...mystery...

hmm...höömm....pöf....umhh...şeeeyy...tamam çok fazla garip ses çıkardım... ;D olabilir belki ne biliyim yorgundur hem benim abbam cumartesileride çalışıyo belki patronda çalışıyodur... ::) bi ihtimal ;D

SEVGI-40

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 21, 2009, 11:23:16 ÖShmm...höömm....pöf....umhh...şeeeyy...tamam çok fazla garip ses çıkardım... ;D olabilir belki ne biliyim yorgundur hem benim abbam cumartesileride çalışıyo belki patronda çalışıyodur... ::) bi ihtimal ;D
Burda genelde tatil Cumartesileri ama olabilir tabi  ;)

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 21, 2009, 11:20:43 ÖSyaa ama niye öyle diyosunuz patronum hakkında... :-[ belki işi vardır... çok çalışmıştır...yorulmuştur... :-[ (şaka yapıyosunuz biliyorum :-* )
aman patronunu sevsinler  :haha:

abim yarin beni kesin öldürcek

...mystery...

yani ben bilemem... :haha: valla TR'dede normalde c.tesi-pazar tatil ama babam çalışıyo... :haha: garipler garip akıl sır ermiyo bunlara... :haha:

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 21, 2009, 11:25:11 ÖSyani ben bilemem... :haha: valla TR'dede normalde c.tesi-pazar tatil ama babam çalışıyo... :haha: garipler garip akıl sır ermiyo bunlara... :haha:
al bendende okadar tatili olmayna garipler cok benim gibi  :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Mart 21, 2009, 11:24:38 ÖSaman patronunu sevsinler  :haha:

abim yarin beni kesin öldürcek
tamam yaa sustum... :-[ :-X

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 21, 2009, 11:25:44 ÖStamam yaa sustum... :-[ :-X
sen miiiiiiiiiiiii bakalim kac saniye sürcek suskunlugun :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Mart 21, 2009, 11:26:17 ÖSsen miiiiiiiiiiiii bakalim kac saniye sürcek suskunlugun :haha:
tamam yaa yarına kadar konuşmuyorum... :haha: hem sustum hem küstüm... :-[

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Mart 21, 2009, 11:27:18 ÖSSusma Canim be  :embarassed:
susmam ablacım susmam... :-* yeterki sen iste.. :-*

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 21, 2009, 11:28:03 ÖStamam yaa yarına kadar konuşmuyorum... :haha: hem sustum hem küstüm... :-[
suskunlugun 10 saniye sürdü canim benim küskünlügün kac saniye sürcek bakalim  :-* :-*

...mystery...

gece