Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

As

Ders basladi buyrun bucukta bitiyor  kur;) clap:)

NİLSENAM

Alıntı yapılan: mub@rek - Mart 24, 2009, 07:10:35 ÖSS.Aleyküm arkadaslar nasilsiniz?

hoşgeldin biz iyiyiz,sen nasılsın  :) :)

nerelerdesin ya  kur;) ;D

...mystery...

iyiyiz mübarek(abi ::) arada 9 yaş var büyüğe abi denir.. ::) ) sen nasılsınız.. :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Mart 24, 2009, 07:10:06 ÖSinş.canım benim  :-*  senin nasıl geçmişti  kur;) :-*

Benim neyim kız nasıl geçmişti hee günümü soruyosan çok yoğun geçti senlen ayrıldıktan sonra babamla konuştum buluştum eve 1 saat önce geldim ve hiç oturmadan hep ayakta hiihi:) :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Mart 24, 2009, 07:10:46 ÖSdaha hazır değil yemek,hazırlanıyor,ne yapıcaksın  tickoff:) :zopa: :haha:

Elektrikler kesilmesin yine kur;) :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Mart 24, 2009, 07:10:46 ÖSdaha hazır değil yemek,hazırlanıyor,ne yapıcaksın  
kötü planlarım var... kur;) yok yaa şaka ben senin karnının doymuş olmasını isterim böyle aç aç oturma diye şeetmiştim ben.. utanan:) ( ;D )

gece

Nerdesiniz siz bakayim Pause bitti  kur;) ;D :zopa:

mub@rek

Alıntı yapılan: gece - Mart 24, 2009, 07:11:17 ÖSAs

Ders basladi buyrun bucukta bitiyor  kur;)

Biraz islerim var üzgünüm, daha sonra katiliyim gece. Tesekkür ederim yinede.

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Mart 24, 2009, 07:11:27 ÖShoşgeldin biz iyiyiz,sen nasılsın

nerelerdesin ya  kur;)

VAllah is gün Nilsenam. Ugrasiyoruz iste. :)
Basvuru yapmissin hayirli olsun insAllah..

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 24, 2009, 07:11:28 ÖSiyiyiz mübarek(abi ::) arada 9 yaş var büyüğe abi denir..  sen nasılsınız..

Ne abisi be, senin amca demen gerek bana. Kücük cimcime. :))

...mystery...

tamam mübarek hatta daha düzgün olsun Giray amcamı deseydim(doğru dimi ::) kaş yaparken göz çıkarmıyım ;D )

zeytin

Çok hoşşsun sen yaa Gizem ;D

mub@rek

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 24, 2009, 07:23:07 ÖStamam mübarek hatta daha düzgün olsun Giray amcamı deseydim(doğru dimi ::) kaş yaparken göz çıkarmıyım ;D )

Olabilir tabikide. ;)

mub@rek

Sen simdi amcayi halayi bosver de dersler nasil gidiyor, anlat bakiyim?

...mystery...

...mystery...

Alıntı yapılan: mub@rek - Mart 24, 2009, 07:33:53 ÖSSen simdi amcayi halayi bosver de dersler nasil gidiyor, anlat bakiyim?
ne halası hala nerden çıktı?? :haha:

ders mi o da ne?? falan dermişim şimdii.. :haha: yaa dersler bana göre gitmiyo en azından şimdilik yarın yola çıkıcaklar çünkü yarın ilk sınavımız okunuyo.. şimdiye kadar sadece Fransızca okundu onuda ciddiye almıyorum çünkü sadece okulun ilk haftası sınav olmadık o yüzden ciddiyetsizim o konuda.. :haha:

benim şimdi yemeğe gitmem gerek gelince hep beraber,topluca görüşürüz(o nasıl olucaksa..neyse..buna takılmıyım ;D )

hadi görüşürüz... byby:)

NİLSENAM

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 24, 2009, 07:12:39 ÖSElektrikler kesilmesin yine kur;) :haha:

yok şuanda var  :haha:

Alıntı yapılan: mub@rek - Mart 24, 2009, 07:19:50 ÖSVAllah is gün Nilsenam. Ugrasiyoruz iste. :)
Basvuru yapmissin hayirli olsun insAllah..

tşk.ederim müb@rek :)

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 24, 2009, 07:14:44 ÖSkötü planlarım var... kur;) yok yaa şaka ben senin karnının doymuş olmasını isterim böyle aç aç oturma diye şeetmiştim ben.. utanan:) ( ;D )

ne planlarıymış gizem bu  :zopa: :haha: