Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

ATAAN

Sen Git Ye Dön  Seviyorum Ben Türkceyi Ya  :haha:

gece

...mystery...

yedim geldim ;D hatta şimdide dondurma yiyorum.. :haha:

ATAAN

Afiyet Olsun Gizemcim, Neli Kakaolumu  :haha:

gece

Cikolatali Dondurma olsaydi ne güzel olurdu yada kahveli  :P ;D

...mystery...

magnum'un yeni modeli.. :haha: double karadut-böğürtlen :haha: bende ilk kez yiyorum ve süper bişeyy... yuppi:)

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Nisan 03, 2009, 08:06:06 ÖSmagnum'un yeni modeli.. :haha: double karadut-böğürtlen :haha: bende ilk kez yiyorum ve süper bişeyy... yuppi:)

Ben bir Rewe ye ugrayip geleyim barim  :haha:

ATAAN

Alıntı yapılan: ...mystery... - Nisan 03, 2009, 08:06:06 ÖSmagnum'un yeni modeli.. :haha: double karadut-böğürtlen :haha: bende ilk kez yiyorum ve süper bişeyy...
Öyle Bir Dedinki Yani Magnumun Yeni Modeli  4X4 2009 Model 8 Airbag  ABS Falan  :haha: :haha: :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Nisan 03, 2009, 08:07:14 ÖSBen bir Rewe ye ugrayip geleyim barim  :haha:
uğra gel ablacım... :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Nisan 03, 2009, 08:07:32 ÖSÖyle Bir Dedinki Yani Magnumun Yeni Modeli  4X4 2009 Model 8 Airbag  ABS Falan  :haha: :haha: :haha:
ee ama öyle.. :haha:

ATAAN

Gizem Beni Güldürdün Allahta Seni Güldürsün Emi
Magnumun Yeni Modeli  :haha: :haha: :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Nisan 03, 2009, 08:10:42 ÖSGizem Beni Güldürdün Allahta Seni Güldürsün Emi
Magnumun Yeni Modeli  :haha: :haha: :haha:
amiiiinnn... :haha: aslında başka bişey yazıcaktım "bu olur mu" dedim..o anda aklıma başka bi kelime gelmedi bunu yazdım napıyım.. :haha: