Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

yani o anlamda dememiştim zaten...sonra toplamaya çalıştım "en azından hiç gelmemek üzere gitme" derken onu kastetmiştim ama ne biliyim öyle dedim işte...zaten dünden beri ne dediğimi bilmiyorum... :'( :'(

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Nisan 09, 2009, 07:55:48 ÖSyani o anlamda dememiştim zaten...sonra toplamaya çalıştım "en azından hiç gelmemek üzere gitme" derken onu kastetmiştim ama ne biliyim öyle dedim işte...zaten dünden beri ne dediğimi bilmiyorum... :'( :'(

Seni Okadar iyi anliyorum ki gizem,
ama üzülmemeye calis Patronun seni böyle görürse cok kizar unutma ;)

...mystery...

tamam sustum :-X zaten gelir o ;D ;D umarım... :-\

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Nisan 09, 2009, 08:01:04 ÖStamam sustum :-X zaten gelir o ;D ;D umarım... :-\

Gelemese bile kuslar söyler gizemcim...

...mystery...

inanırdım ben bunlara küçükken...camdan bakardım "acaba hangi kuş söyledi" diye...bide tek tek sorardım "senmi söyledin" diye... :-\ saftım yani... :) (ancak bunları hatırlayarak gülebilirim sanırım.. :-\ )

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Nisan 09, 2009, 08:06:20 ÖSinanırdım ben bunlara küçükken...camdan bakardım "acaba hangi kuş söyledi" diye...bide tek tek sorardım "senmi söyledin" diye... :-\ saftım yani... :) (ancak bunları hatırlayarak gülebilirim sanırım.. :-\ )
Bende cok inanirdim halada inanirim sahiden postaci kuslar varmis eskiden  :)
POSTACI KUSLAR arastiralim bakalim neler yapmislar ... ;)

...mystery...

...mystery...

...mystery...

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Nisan 09, 2009, 08:08:53 ÖStamam.. :)
Gizemcim az önce bir Kumru Pencereme geldi, Ataanin GIZEME cok Selami var dedi, cok seviyormus sizi  :-*

gece

Bir Tanem ne güzelmis arastirman herzamanki gibi  okey:)

...mystery...

alkis:) ne güzel... alkis:) ( keşke kendisi gelseydi.. :-\ )

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Nisan 09, 2009, 08:15:52 ÖSBir Tanem ne güzelmis arastirman herzamanki gibi  okey:)
teşekkür ederim ablacım...beğendiğine sevindim... :) okul ödevleri sağolsun artık hemen buluyorum... :)

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Nisan 09, 2009, 08:15:55 ÖSalkis:) ne güzel... alkis:) ( keşke kendisi gelseydi.. :-\ )

Aaa ama simdi  kiskanicam haa ;D ( saka saka  :-*)

...mystery...

ablacım..benim ders çalışmaya tekrar başlamam gerekiyo...sonra yine gelirim...görüşmek üzere... byby:)

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Nisan 09, 2009, 08:16:44 ÖS
Aaa ama simdi  kiskanicam haa ;D ( saka saka  :-*)
senin yerin apayrı ablacım :-* :-*

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Nisan 09, 2009, 08:17:26 ÖSsenin yerin apayrı ablacım :-* :-*
Biliyorum ben sen gül diye yazdim Canim ;)