Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Nisan 09, 2009, 10:56:19 ÖSBen desem olmazmi :-\
olurr...ama :'( ben üzülmicektim söz vermiştim dimi?? :-[ coğrafya bile alamadı üzüntümü...sevincimi üzüntümü alırdı..yerine sinir gelirdi...koskoca üniteyi çalıştım bitirdim..ama çıkmadı aklımdan... :'(

...mystery...

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Nisan 09, 2009, 10:57:14 ÖSinş.kızlar biran önce aramıza döner,yokluğu nasılda belli oluyor değilmi  :'( :'( :'(
:'(

zeytin

Gece Abla Neden Ataan Abinin Rengi Değişti. ???

NİLSENAM

hoşgeldin canom,sende bizi bırakıp gitme olurmu  ya:) :'( :'(

NİLSENAM

...mystery...

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Nisan 09, 2009, 10:58:02 ÖShoşgeldin canom,sende bizi bırakıp gitme olurmu  ya:) :'( :'(
aynı şeyi bende demiştim bugün.. :'(

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Nisan 09, 2009, 10:57:58 ÖSGece Abla Neden Ataan Abinin Rengi Değişti. ???
yazdığı yazıda "hukuk danışmanlığı görevimden ayrıldım" gibi bişey diyodu...o yüzden... :'(

gece

Üzülmeyin Kizlar kumrular bana haber getirdi Ataan size selam gönderdi  :-* :-*

zeytin

NİLSENAM

ya kızlar pc bende ağır çalışıyor sizdedemi öyle offoff:) offoff:)

zeytin

NİLSENAM

Alıntı yapılan: gece - Nisan 09, 2009, 11:07:22 ÖSÜzülmeyin Kizlar kumrular bana haber getirdi Ataan size selam gönderdi  :-* :-*

tşk.ederiz birde kendisi gelse çok güzel olacak  :-* :'( :'(

...mystery...

bende değil... :'( iyiki değil...öyle olsaydı sanırım oturur ağlardım... :'( yapabilir miydim onuda bilmiyorum ya..neyse.. :embarassed:

NİLSENAM

...mystery...

zeytin

Niloşum Sen nezaman gidiyodun Kosolosluğa ???

gece

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Nisan 09, 2009, 11:09:14 ÖStşk.ederiz birde kendisi gelse çok güzel olacak  :-* :'( :'(

Canom ama ya yapmayin böyle  :embarassed: