Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 64 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

jentzsch

c2 ye kadar yolu var tuu_ba

Benim esimde taksimde gitti Burcu.Ayni zamanda gitmissiniz ama o haftasonuydu.Kocaeli'den gidip geliyordu cünkü..

Esim devam ediyor a2 ye..

tuu_ba

tuu_ba

aman sefım ben bı a1 ı gecıyımde baska bısey ıstemem oraya gıdıncede c2yı dusunuruz artık

burcukafadar

Alıntı yapılan: jentzsch - Mayıs 10, 2008, 02:54:39 ÖS
c2 ye kadar yolu var tuu_ba

Benim esimde taksimde gitti Burcu.Ayni zamanda gitmissiniz ama o haftasonuydu.Kocaeli'den gidip geliyordu cünkü..

Esim devam ediyor a2 ye..
bende devam etmek istiyordum ama ben hemen hemen 2,5 ay hergün çorludan istanbula gittim gidiş-geliş toplamda 6 saat yoldaydım hergün anlıycan. o yüzden aynı çileye cesaret edemedim. istanbulda akrabamız var ama ben başkasında kalamıyorum şte o yüzden bu çileyi çektim birazcık ama olsun geçti hepsi:)

burcukafadar

Alıntı yapılan: tuu_ba - Mayıs 10, 2008, 02:57:15 ÖS
aman sefım ben bı a1 ı gecıyımde baska bısey ıstemem oraya gıdıncede c2yı dusunuruz artık
o yüzden de tuubacım öğrendiğin herşeyi aklının en iyi köşesine koymalısınki orada hepsi bize yardım edecek

tuu_ba

ay bızde ınsAllah gectı derız burcucum

jentzsch

Seninki daha zormus ya Burcu.Bneim esim haftasonlari Istanbul'da kaliyor ama Izmit-Istanbul 1 bucuk saat falan..Kardesi orda okuyor onunla kaliyor.Yinede cok yoruluyor.Seni düsünemiyorum..Iyi atlatmissin cok sükür..

tuu_ba

zaten gıderken notlarımı goturcem ama bıze zorunlu degılmıs galıba sertıfıkamız oldugu ıcın ama yınede ben gıtmek ıstıyorum dılımız olmazsa hıcbıseyız orda

tuu_ba

sen vızenı beklıyosun dımı burcu

jentzsch

Alıntı yapılan: tuu_ba - Mayıs 10, 2008, 03:01:15 ÖS
zaten gıderken notlarımı goturcem ama bıze zorunlu degılmıs galıba sertıfıkamız oldugu ıcın ama yınede ben gıtmek ıstıyorum dılımız olmazsa hıcbıseyız orda
Sende ne sertifikasi var? Dil mi?

burcukafadar

Alıntı yapılan: jentzsch - Mayıs 10, 2008, 03:00:40 ÖS
Seninki daha zormus ya Burcu.Bneim esim haftasonlari Istanbul'da kaliyor ama Izmit-Istanbul 1 bucuk saat falan..Kardesi orda okuyor onunla kaliyor.Yinede cok yoruluyor.Seni düsünemiyorum..Iyi atlatmissin cok sükür..

hiç sorma ya, bitmiştim resmen, sürekli kilo veriyordum ve gözlerimin altı mosmor olmuştu, hergün ayı otobüsle gidip geliyodum muavinle arkadaş olmuştuk artık, börek falan getiriyoduk birbirimize :D aslında istanbulla çorlu arasıda 1,5 saat ama esenelrden taksim o kahrolası trafikle 1,5 saati buluyo.
ama naparsın aşk böyle birşeyki yaşadık ve bitti. şimdi o günleri hey gidi günler diye anıyorum:)

tuu_ba

burcukafadar

Alıntı yapılan: tuu_ba - Mayıs 10, 2008, 03:01:15 ÖS
bak bu konuyu söylediğin iyi oldu çünkü senin gibi soran arkadaşlar vardı;
şimdi biz a1 sertifikasıyla almanyaya gidicez ya orda vizemizin süresi bittiğinde sürekli yeniliycez eğer b2'ye kadar devam etmezsek. vizeyi sürekli yeniliycez, ama süresiz oturum alamayız. ama eğer a2, b1 ve b2 sertifikası alırsak şayet süresiz oturum alma hakkına sahip olucaz. bu kurslarda yaklaşık 6 ay sürüyor

jentzsch

VAllahi zormus Burcu..Sertifikayi sonuna kadar hak etmissin.

Evet tuu_ba sana sormustum demin..

burcukafadar

Alıntı yapılan: tuu_ba - Mayıs 10, 2008, 03:02:41 ÖS
sen vızenı beklıyosun dımı burcu
ne yazıkki evet canım.
inan sınavdan çok daha stresli bir durum vize bekleme. içime oturuyor vize lafını duydukça, çünkü ne olacağı belirsiz bir durumun tam içindeyiz. inşAllah hakkımızda hayırlısı olur

tuu_ba

gıtcez artık ordada yapcak bısı yok

tuu_ba

benım hıcbı sertıfıkam yok burcuya sormustum