Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

talay68

boşver seni sinirlendirmek için söylüyor o  kur;)

yakamozlu_gece

tamam sende kalsın sen abi diyebilirsin bende kardeşim madem çok sevdin bunu....
yaw sağır demiyom hani müziği duyamıyosun hani duyuyosunda uyanamıyosun ;D yani top sesine uyanırsın ;D

fevziş

ayy çok sağol ya abim yokta oyuzden abi kelimesini çok seviyorum bileseydim küçük olduğunu profiline bakmazdım yaw 2 yaş küçü birine abi diyorum Allahtan sende bozmadın beni utanan:)

yakamozlu_gece

peki neye dayanarak bana abi dedin bunu söylesene yaw ;D

fevziş

bilsem abi demezdim herakde genelde burakarda erkeklere abi derim benden küçük büyük olması önemli değil heralde ondan :haha:

talay68

neyse yaw sevgili almancax üyeleri ben gidiyorum başım agrıyor galiba size hayırlı akşamlar tekrar görüşürüz kendinize iyi bakın   halayy:)  halayy:)  halayy:)

fevziş

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: fevziş - Eylül 13, 2008, 12:17:12 ÖÖ
bilsem abi demezdim herakde genelde burakarda erkeklere abi derim benden küçük büyük olması önemli değil heralde ondan :haha:

sende bir sevdası var anlaşıldı ;D tamam seni artık kardeşim olarak ilan ettim ben yarın gelip nüfus cüzdanınla nüfustan kaydımıza geçebilirsin  ya:)
yaw bende seni tahminim bakmadım yaşına ama tahmin ettim 18 falan sanırım diyodum  utanan:) abi dediğine göre diyorum ;D

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: talay68 - Eylül 13, 2008, 12:20:31 ÖÖ
neyse yaw sevgili almancax üyeleri ben gidiyorum başım agrıyor galiba size hayırlı akşamlar tekrar görüşürüz kendinize iyi bakın   halayy:)  halayy:)  halayy:)

yaw öyle demişsinki başım ağrıyor galiba sanki şöyle oldu çocuk ağlıyor heralde dercesine ;D başının ağrıdığına tam emin değil sanırım ;D neyse iyi geceler kardeşime tschüs

fevziş

Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Eylül 13, 2008, 12:21:56 ÖÖ
sende bir sevdası var anlaşıldı ;D tamam seni artık kardeşim olarak ilan ettim ben yarın gelip nüfus cüzdanınla nüfustan kaydımıza geçebilirsin  ya:)
yaw bende seni tahminim bakmadım yaşına ama tahmin ettim 18 falan sanırım diyodum  utanan:) abi dediğine göre diyorum ;D
yok okadarda uzun bolu değil nüfusumdan memnunum evet abim olmadığı için abim olmadığı için severim abi demesini    halayy:) hiihi:)         ahhh nerde ogünler 18 olmak güzeldi geldi ve geçti   :'(

fevziş

ben niye sarardım bütün uyeler ya kırmızı ya bordo yda siyah benden başka kimse sarı değil ben terfi mi etmiş oldum  alkis:) alkis:)

yakamozlu_gece

18 güzel olur tabi insanın en güzel çağı hatırlatma yaw oraları ;D anlatırsam şimdi neler neler olur  offoff:) offoff:)

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: fevziş - Eylül 13, 2008, 12:28:56 ÖÖ
ben niye sarardım bütün uyeler ya kırmızı ya bordo yda siyah benden başka kimse sarı değil ben terfi mi etmiş oldum  alkis:) alkis:)

yok sarı boya elimizde kalmışdı dedim bizim fevzişi boyarım ben onla o anlamaz dedim ama anladın yaw  utanan:) ...ama kısa zamanda tekrar boyama yapacağız sana güzel bir boya seçerim ben ;D

fevziş

yaa öyle 18 bi başkaydı tam deli zamanımdı   halayy:)   neler yaptınki anlatılmaz yaşanır cinsindenmi   :haha:

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: fevziş - Eylül 13, 2008, 12:33:40 ÖÖ
yaa öyle 18 bi başkaydı tam deli zamanımdı   halayy:)   neler yaptınki anlatılmaz yaşanır cinsindenmi   :haha:

aynen öyle walla ;D

fevziş

yapma ya sen ablanla dalga geçmeye utanmıyormusun bakim  eli sopalıyımdır haaaaa :zopa: :zopa:

fevziş

ahhh bilmezmiyim ne saçmalıklar ne kaçamaklar ne güzel dostluklar hepsi o senede kaldı