Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

Alıntı yapılan: godbarmen - Kasım 27, 2008, 09:21:00 ÖSzaten bizde yiyecek bişey ok akşam menumuz işkembe çorbası oda sarhoş olan arkadaşlar için ayırdım:))) yaril:) yaril:)
hayyyııırrrr sarhoş olan arkadaşlar içerse kokusundan daha çok sarhoş olurlar ozaman kahve iyi gelirr

godbarmen

dielosch evet öyle olsa gerek....... yaril:) yaril:) yanlış yazdım doğru yazılışınıda bılmıyodum zaten

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Kasım 27, 2008, 09:23:30 ÖShayyyııırrrr sarhoş olan arkadaşlar içerse kokusundan daha çok sarhoş olurlar ozaman kahve iyi gelirr
evet kesinlikle zeytin.... :-\ okey:)

Senosh_K

Alıntı yapılan: zeytin - Kasım 27, 2008, 09:19:19 ÖSben yıyebilirim acıktımda ne var acaba menüde ;D

ne istersen  ;D ;D ;D

zeytin

Alıntı yapılan: dielosch - Kasım 27, 2008, 09:22:11 ÖSvalla ne istersen var zeytin ;D

bu arada o Schokolade şeklinde değilmiydi ;D schade yi biliyorum yazık demek de çikolata da böyle diye biliyorum ;D
valla şekerim  brovni olursa çok iyi olurr ;D ;D

dielosch

o kadar ayarlama yaptık ama barmen ben discoya gelemicem şimdi çıkıp şiir ezberlemem gerek bir an öğrenci olduğumu unuttum da benim yerimede dans edersiniz artık  hiihi:) hepinize iyi akşamlar yarın görüşmek üzere  byby:)  byby:)

zeytin

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Kasım 27, 2008, 09:25:11 ÖSo kadar ayarlama yaptık ama barmen ben discoya gelemicem şimdi çıkıp şiir ezberlemem gerek bir an öğrenci olduğumu unuttum da benim yerimede dans edersiniz artık  hiihi:) hepinize iyi akşamlar yarın görüşmek üzere  byby:)  byby:)
ne şiiri ya... :-\

godbarmen

dielosch

İstanbulla ilgili şiir yarına ödev neyse tekrardan iyi akşamlar yarın görüşürüz İnşAllah  byby:)

...mystery...

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Kasım 27, 2008, 09:26:54 ÖSİstanbulla ilgili şiir yarına ödev neyse tekrardan iyi akşamlar yarın görüşürüz İnşAllah  byby:)
bi dk.. ist.la orası ne alaka anlamadım ???

Senosh_K

Alıntı yapılan: zeytin - Kasım 27, 2008, 09:24:45 ÖSvalla şekerim  brovni olursa çok iyi olurr ;D ;D

tamam hemen geliyorr ;D

[/URL]

godbarmen

ben de biraz dışarı kaçıyom görüşmek üzere arkadaşlar

...mystery...

bende çıkıcam zaten birazdan... ::)

zeytin