Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dielosch

Alıntı yapılan: zeytin - Kasım 30, 2008, 07:13:33 ÖS
şimdilik görüşmek üzere davetsiz misafir geldide ilgilenmek zorundaım çünkü kimse yok ewde  byby:) kib

kolay gelsin sen de ne çektiysen bu misafirlerden çekti zeytin yaaa  :haha:

Senosh_K

dielosch

Alıntı yapılan: Senosh_K - Kasım 30, 2008, 07:25:15 ÖS
:haha: :haha: :haha:
ayy aşkım yaaa Bill çok tatlı her zamanki gibi  :haha: açıklıyım fotondan bahsediyorum bazıları anlamayabilirde :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Kasım 30, 2008, 07:32:36 ÖS
ayy aşkım yaaa Bill çok tatlı her zamanki gibi  :haha: açıklıyım fotondan bahsediyorum bazıları anlamayabilirde :haha:
hiihi:) hiihi:) yaril:) yaril:)

dielosch

ama şunun tatlılığına bakın yerim yaaa cins cins rüyalar görüyorum zaten ;D Allah sonumu hayır etsin artık günün yarısını uyuyarak geçiyorum rüya göriyim diye  :haha:

peppa

ay o zaman cins cins dedigin rüyalar pek bir hosuna gidiyor  ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Kasım 30, 2008, 07:41:18 ÖS
ama şunun tatlılığına bakın yerim yaaa cins cins rüyalar görüyorum zaten ;D Allah sonumu hayır etsin artık günün yarısını uyuyarak geçiyorum rüya göriyim diye  :haha:
dün anlattığın hariç bence gayet güzeller... :haha: dün anlattığında güzeldi zaten çok esrarengizdi... yaril:) hiihi:)

dielosch

Alıntı yapılan: peppa - Kasım 30, 2008, 07:47:44 ÖS
ay o zaman cins cins dedigin rüyalar pek bir hosuna gidiyor  ;D
sorma yaaa içinde Bill olan herşey hoşuma gider de dün görüğüm rüya pek hayrı alamet değildi ondan cins cins dedim aslında  :)

dielosch

Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 30, 2008, 07:48:23 ÖS
dün anlattığın hariç bence gayet güzeller... :haha: dün anlattığında güzeldi zaten çok esrarengizdi... yaril:) hiihi:)
sorma  :-\

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Kasım 30, 2008, 07:50:01 ÖS
sorma yaaa içinde Bill olan herşey hoşuma gider de dün görüğüm rüya pek hayrı alamet değildi ondan cins cins dedim aslında  :)

hayrı değil hayra olucaktı... yaril:)

...mystery...

peppa

hayirlara vesile olsunda gerisi bosver belkide gelecekle ilgili ipuclaridir ben rüyalarla daha dogrusu astroloji ile cok ilgiliyim bu konuda cok bilgim var haberin olsun anlamlariyla cesitleriyle bölümleriyle :laugh:

...mystery...

Alıntı yapılan: peppa - Kasım 30, 2008, 07:52:30 ÖS
hayirlara vesile olsunda gerisi bosver belkide gelecekle ilgili ipuclaridir ben rüyalarla daha dogrusu astroloji ile cok ilgiliyim bu konuda cok bilgim var haberin olsun anlamlariyla cesitleriyle bölümleriyle :laugh:
gelecekle ilgili ipuçları.... :o aman o rüyadan Allah korusun.... :-\

peppa

bilincalti degilse rüyalar gelecege ipuclaridir  :) rüyalarin tersi cikar böylle birsey yok inanmayin  ;) icinimi kararttim  :laugh:

dielosch

dielosch

Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 30, 2008, 07:51:34 ÖS
sormadım zaten direk sölemiştim ama neyse.... kur;)
öff gizem onun o anlamda kullanıldıını biliyosun ama illa yazıyosun  :haha:

...mystery...