Itiraf kösesi ....

Başlatan esma 41, Nisan 05, 2008, 12:49:26 ÖÖ

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

...mystery...

itiraf ediyorum

yılışık
yağcı
yalancı
yalaka

insanlardan N-E-F-R-E-T ediyoruuuuuuummmm....... offoff:) offoff:) offoff:)

dielosch

4 Y'den ben de nefret ediyorum  offoff:)

SEVGI-40

Alıntı yapılan: dielosch - Şubat 08, 2009, 09:07:34 ÖS4 Y'den ben de nefret ediyorum  offoff:)
zamani gencleri isde ya bide 4 y ckarmislar  :haha: :haha: :haha:

...mystery...

yok ben yazdıktan sonra farkettim 4 tane olduğunu ve hepsinin "y"yle başladığını sonra kırmızı yaptım... yaril:)

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 08, 2009, 09:09:25 ÖSyok ben yazdıktan sonra farkettim 4 tane olduğunu ve hepsinin "y"yle başladığını sonra kırmızı yaptım... yaril:)
;D ;D

...mystery...

qwerty zeze

itiraf ediyorum yaşlandım!!!

SEVGI-40

...mystery...

...mystery...

yaşlanınca ağlamak yok bak ben ağlıyomuyum sevgi... ;D ;D

qwerty zeze

yaa çok yaşlıymışsınız sizz benden de beterler varmış :haha:

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 08, 2009, 09:48:04 ÖSyaşlanınca ağlamak yok bak ben ağlıyomuyum sevgi... ;D ;D
:haha:

ben gercek yaslandim ya romatizmam tuttu kalkamiyorum  :haha: bacaklarim cok ariyo offfffffffffffffffffffffffff

SEVGI-40

Alıntı yapılan: qwerty zeze - Şubat 08, 2009, 09:49:11 ÖSyaa çok yaşlıymışsınız sizz benden de beterler varmış :haha:
yaa haline sükr et  :haha:

...mystery...

benimkilerde tuttu o yüzden hala burdayım yaa... (çaktırmayın anneanneminkiler tutmuşturda gelip beni kaldıramıyodur... ;D )

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 08, 2009, 09:50:35 ÖSbenimkilerde tuttu o yüzden hala burdayım yaa... (çaktırmayın anneanneminkiler tutmuşturda gelip beni kaldıramıyodur... ;D )
saka maka ben ciddiyim ya gercek kaldim kalkamiyom  :haha:

ay bide gülüyorum sinirden valla