Itiraf kösesi ....

Başlatan esma 41, Nisan 05, 2008, 12:49:26 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

şems

itiraf ediyorum bugun çok mutluyum...eşim yarın berlin den gelıcek yanıma ....iki gün burda olucak ama olsun...
:):):):)

kirsehir7

Alıntı yapılan: şems - Nisan 11, 2008, 03:34:08 ÖS
itiraf ediyorum bugun çok mutluyum...eşim yarın berlin den gelıcek yanıma ....iki gün burda olucak ama olsun...
ne güzel simdi sen cok hecanlisindir.bilirim o onlari.cok sevindim senin adina.bol mutlu 2 gün gecirmeniz dileklerimle.

şems

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Nisan 11, 2008, 03:42:09 ÖS
Alıntı yapılan: şems - Nisan 11, 2008, 03:34:08 ÖS
ne güzel simdi sen cok hecanlisindir.bilirim o onlari.cok sevindim senin adina.bol mutlu 2 gün gecirmeniz dileklerimle.
evet ya bugun geçmek bılmıyor...ama o yanımdayken zaman sankı bızım lehımıze işliyor....3 aydır gormüyordum....bu arada sevıncımı paylaştığınız için teşekkür edrim...:)

jaluji

darısı bizlerin başına kardeşim

şems

Alıntı yapılan: jaluji - Nisan 11, 2008, 04:12:54 ÖS
darısı bizlerin başına kardeşim
amin inşAllah..
en sabırlı uye: almancax uyeleri :)

jaluji

ayrıca smc kardeşe bir tavsıyem var uluslararası çiçekçilikten bir demet gül gönder  eşine bak o zaman neler olacak.geçmiş olsun kardeşim

şems

Alıntı yapılan: jaluji - Nisan 11, 2008, 04:15:32 ÖS
ayrıca smc kardeşe bir tavsıyem var uluslararası çiçekçilikten bir demet gül gönder  eşine bak o zaman neler olacak.geçmiş olsun kardeşim

evet çok etkıleyıcı olurdu heralde...

duygu_0354_duygu

bende itiraf ediyoeum arkadaşlarrrr . bugün çok çok kötütümm evraklarım ulaşmışta almanyaya. artık son aşamaya geldim kaçacak bidelikte yok. eşimde evrakların hepsinii teslimm etmişş . ben birkaçgün daha bekle dedimm amaa o da hepsini tamalayıp vermişşş. ahaaa ne olacak şimdii. konsoloslukk bideee onay verirseee. şimdi almanyaya gidip onun dırdırınıı kimmm çekecekkk artıkk hep onunlasınnnnnn olur mu yaaa ? bu bana yapılırmı derrrrrrrrrrmişimmmmmmmmmmmmmmm EVETTTTTT şİMDİİİ İTİRAF EDİYORUM DEDİKLERİMİN HEPSİİ YALANDIII ben eşimmmiiiiiiiiiiiiiiiiiii çooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkk seviyorummmmmmmm. evraklarım çok şükür ulaştıı ve evraklarımm tamamalandıı. BİRAN İÇİN HEPİNİZ şAşIRDINIZ DİMİ DUYGU NE DİYO DİYEEE? hadiiii itiraf edinnnn yedinizzz dimmiiiii? arkadaşlar hepinizi çok seviyorummmmm

jaluji

duygu gözün aydın. itiraf: yedik   :D

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: jaluji - Nisan 11, 2008, 09:28:08 ÖS
duygu gözün aydın. itiraf: yedik   :D

sağolasınnnn arkadaşımmmmm

kirsehir7

valla ne yalan söyleyim duygu inandim okudukca gölerim acildi bu kiz ne diyo diye.neyse sakaymis,hadi gözün aydi.insAllah en kisa zaman da alirsin vizeni

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Nisan 11, 2008, 09:49:26 ÖS
valla ne yalan söyleyim duygu inandim okudukca gölerim acildi bu kiz ne diyo diye.neyse sakaymis,hadi gözün aydi.insAllah en kisa zaman da alirsin vizeni
nasıldımm amaaaa? hadi arkadaşım darısı sana....

kirsehir7

ben aldim vizemi arkadasim 1.5 senedir almanyadayim.unuttun galiba duygucugum hatirlatmis oldum. ;D

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Nisan 11, 2008, 10:09:29 ÖS
ben aldim vizemi arkadasim 1.5 senedir Almanyadayim.unuttun galiba duygucugum hatirlatmis oldum. ;D
heee yawwww :)unutmuşum biran valla.neyse darısı bana :) hepimize

197

Itiraf ediyorum, Askim seni coooook seviyorum.. :) :) :)

esma 41

Alıntı yapılan: 197 - Nisan 11, 2008, 11:09:40 ÖS

Anladik , anladik .

Bu kadar yagggg yeter ya...  ;D

197

Alıntı yapılan: esma 41 - Nisan 11, 2008, 11:44:26 ÖS
Alıntı yapılan: 197 - Nisan 11, 2008, 11:09:40 ÖS

Anladik , anladik .

Bu kadar yagggg yeter ya...  ;D

Yag degil ki ama, gercek..  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(